Какво символизира огледалото в чашата кафе?

Формата на огледалото в чашката кафе може да предвещава неприятности, нещастия или болести, но понякога предсказва брак. Всичко зависи от позицията в чашата, където се е формирала тази фигура. Не се тълкува еднакво, когато видите огледало в първата, втората или третата третина на чашата, или вляво или вдясно от мястото, където устните са докоснали чашата.

Формите в чашата кафе могат да се тълкуват и по техния цвят. Запълнено, т.е. черно огледало не се интерпретира като празно, т.е. бяло огледало. Повече за този метод можете да прочетете в текста под заглавието „Алтернативно тълкуване на огледалото в чашата“.

Смята се, че от отпечатъка от пръста в утайката от кафе може да се научи дали някои желания ще се сбъднат. Има ясни правила как се отпечатват желания в чашата, а точните инструкции ще намерите в раздела „Огледало в отпечатъка от пръста за желание“.

Подробно обяснение на огледалото в чашата кафе

Огледалото може да има различни значения, когато се появи в остатъците от кафе в чашата. Ако сте го забелязали в първата третина на чашата, то е свързано с някои минали събития. Когато огледалото се появи във втората третина на чашата, значението му се отнася за настоящето. Ако сте видели огледалото в третата третина, т.е. в горната част на чашата, възможно е да предвещава някакви бъдещи събития. Доколко близко или далечно се отнася за миналото или бъдещето зависи главно от емоциите на човека, на когото се гледа в чашата.

На тълкуването влияе и местоположението на пиене. Ако видите огледалото вляво от мястото, където устните са докоснали чашата, значението е по-скоро негативно. Когато огледалото се появи вдясно от мястото на пиене, обикновено носи положително значение.

Повече огледала в остатъците от кафе предвещават турбулентности в близко бъдеще. Ако в огледалото се появи образ на мъж, това означава, че ще ви е неудобно да приемете нечия услуга, когато разберете какво се очаква от вас в замяна. Образ на жена в огледалото в чашката кафе означава, че ще сте обект на клюки. Разбито огледало, за съжаление, предвещава нещастие, болест, дори и смърт.

Огледало на дъното на чашата

Ако огледалото се е появило в долната третина на чашата и вляво от мястото, където устните са докоснали, това означава, че сте осъзнали наскоро, че сте виновни за някои грешки от миналото. Обвинявали сте другите за неуспехите, но най-големият виновник сте всъщност вие.

Ако сте видели огледалото близо до дъното на чашата и вдясно от мястото на пиене, това означава, че сте постъпили правилно, като сте избягнали някакъв конфликт. Навреме сте разбрали, че това не е вашата битка и не трябва да участвате в нея.

Огледало в средата на чашата

Ако сте забелязали огледалото във втората третина на чашата и вляво от мястото, където устните са докоснали, това означава, че мислите прекалено негативно за себе си и за бъдещето си. Вярно е, че животът не върви гладко, но вместо да се оплаквате, трябва да започнете да търсите начини да подобрите нещата.

Когато огледалото се яви в средата на чашата и вдясно от мястото на пиене, това е знак, че сте добре организирани и дисциплинирани, защото искате да завършите някаква работа. Ако бъдете търпеливи и упорити, резултатите ще дойдат по-бързо, отколкото очаквате.

Огледало на върха на чашата

Ако сте видели огледалото в третата третина на чашата и вляво от мястото, където устните са докоснали, това, за съжаление, не е добър знак. Възможно е някой много по-млад или по-възрастен от вас, или дори зает човек да ви ухажва. Това ще ви предизвика неудобство и ще търсите най-учтивия начин да го/я откажете.

Огледалото близо до върха на чашата и вдясно от мястото на пиене указва, че ще се справите добре с новите житейски обстоятелства. Вярно е, че ще бъде предизвикателно, но няма да имате проблеми.

Огледало в отпечатъка от пръста за желание

Нашите предци вярваха, че от отпечатъка от пръста в чашката кафе може да се научи дали някои желания ще се сбъднат. Важно е да знаете как правилно да отпечатате желанието в чашата за да получите ясен и валиден отговор.

  • Желанията, свързани със семейството, децата или дома, се отпечатват с палеца. Огледалото в отпечатъка от палеца указва, че вашето желание може скоро да се сбъдне.
  • Ако сте пожелали нещо свързано с работата, т.е. кариерата, в чашката трябва да оставите отпечатък от показалеца. Ако в отпечатъка от показалеца се появи огледало, вероятно ще трябва много усилия и работа, за да се изпълни вашето желание.
  • Отпечатъкът от средния пръст се оставя в чашата, когато желанията са свързани със сексуалния, т.е. еротичния живот. Огледалото в отпечатъка от средния пръст указва, че вашето желание, за съжаление, няма да се изпълни скоро.
  • Когато желанията са свързани с емоции, по-точно с любовта, в чашата се оставя отпечатък от безимения пръст. Ако в отпечатъка от безимения пръст видите огледало, е възможно вашето желание бързо да стане реалност.
  • Малкият пръст се използва за отпечатване желания, свързани със здравето. За съжаление, огледалото в отпечатъка от пръста означава, че шансовете за изпълнение на вашето желание са изключително малки.

Алтернативно тълкуване на огледалото в чашата кафе

Друг начин за разкриване на значението на фигурите в утайката от кафе е да се фокусирате върху техния цвят. Фигурите в чашата могат да бъдат запълнени, т.е. черни или празни, т.е. бели. Ако огледалото, което се е появило във вашата чаша, не е напълно черно или напълно бяло, то се тълкува по цвета, който преобладава.

Значението на черното огледало

Черното огледало в остатъците от кафе в чашата означава, че сте склонни към преувеличение и драматизация. Когато се случи нещо непредвидено, не сте в състояние да разгледате реално ситуацията, нито да чуете какво ви казват другите, а си представяте най-лошия възможен развой на събитията. Това вреди на вашето здраве и отношенията с хората.

Значението на бялото огледало

Бялото огледало в чашата кафе предвещава на младите хора сватба в близкото бъдеще. Не е изключено и вие или някой близък да имате ново бебе през следващата година. Бялото огледало в чашата на по-възрастните хора ги съветва да обърнат повече внимание на своето здраве и да слушат съветите на лекарите, а не да търсят диагнози и лекарства от другаде.

Вашият коментар