Ньоки в чаша кафе – символика и значение

Много е необичайно, когато в утайката на кафето разпознаете форма на ньоки, въпреки това тя също има своя символика, която зависи от позицията в чашата, където се е появила тази фигура. Различно се тълкува, ако сте забелязали ньоките по-близо до дъното, средата или върха на чашата, а за интерпретацията влияе и дали сте ги видели ляво или дясно от мястото, където устните ви са докосвали чашата.

Алтернативно тълкуване включва откриването на скритата символика на формата според техния цвят. Фигурите в чашата могат да бъдат пълни т.е. черни или празни т.е. бели. Повече за този начин на интерпретация можете да намерите в част от текста със заглавие „Какво символизират черните, а какво белите ньоки в чашата?“.

От отпечатъка на пръста в утайката на кафето според устното предание може да се разбере дали некое желание ще се сбъдне или не. Съществуват ясни правила как се отпечатва желанието в чашата. Инструкции как правилно да оставите отпечатък в чашата и какво означава, когато в него се появят ньоки, прочетете в подзаглавието „Ньоки в отпечатъка на пръста за желание“.

Детайлна интерпретация на ньоки в чашата с кафе

За да получите възможно най-точно обяснение какво означава, когато ньоките се появяват в останките на кафето в чашата, трябва да обърнете внимание на мястото в чашата, където са се появили. Ако сте забелязали ньоките в първата третина на чашата, символиката е свързана с миналото. Ако ньоките са се появили във втората третина на чашата, значението се отнася до настоящето. Когато тази храна забележите в третата третина на чашата, тълкуването се отнася до бъдещето. Колко близко или далечно минало или бъдеще се отнася, зависи от емоциите и опита на човека, на когото се гледа в чашата.

Освен това, за интерпретацията е важна и позицията на пиенето. Ако сте забелязали ньоките вляво от позицията, където устните ви са докосвали чашата, значението е повече или по-малко негативно. Когато ньоките забележите вдясно от мястото на пиене, интерпретацията е обикновено положителна.

Размерът на ньоките не играе значителна роля при тълкуването. Ако сте видели ньоките в тенджера, това може да символизира някои недовършени дела. Ньоки на чиния означават, че скоро можете да започнете да жънете първите плодове от вашите усилия и работа. Когато до тази храна в остатъка от кафето в чашата се появи и друга фигура, това може да е знак, че скоро ще ви посети някой, когото отдавна не сте виждали.

Ньоки в първата третина на чашата

Ако сте видели ньоките по-близо до дъното на чашата и вляво от мястото, където устните ви са я докосвали, това означава, че не можете да забравите някакъв спор, който се е случил доста отдавна. Все още често мислите за това и продължавате вътрешно да спорите, въпреки че сте наясно, че не можете да промените миналото.

Ако ньоките се появиха в първата третина на чашата и вдясно от мястото на пиене, това предполага, че все още сте под впечатление от някое приятно събиране. Вероятно сте имали възможност да прекарате известно време с интересна личност и той/тя ви е впечатлил/а.

Ньоки във втората третина на чашата

Когато видите ньоките в средата на чашата и вляво от позицията на пиене, това означава, че се страхувате, че хората не ви разбират и не могат да ви приемат такива, каквито сте. Истината е, че не сте им дали възможност да ви опознаят по-добре.

Ньоки в средата на чашата и вдясно от мястото на пиене показват, че сте доволни от себе си. Възможно е наскоро да сте променили нещо в живота си и поради това да се чувствате доста добре. Излъчвате положителна енергия и това привлича хората към вас.

Ньоки в третата третина на чашата

Ако ньоките се появяват по-близо до върха на чашата и вляво от мястото, където устните ви са я докосвали, това предвещава малък проблем в комуникацията на обществено място. Вероятно ще влезете в спор със служител в общината, пощата или банката. Внимавайте да не направите скандал!

Ако сте видели ньоките близо до върха на чашата и вдясно от мястото на пиене, това предполага, че скоро можете да видите човек, който ви липсва. Възможно е да ви посети приятел или някой от роднините, който отдавна не живее във вашия град. Ще прекарате няколко часа в отлично общество.

Ньоки в отпечатъка на пръста за желание

Нашите предци са вярвали, че от отпечатъка на пръста в утайката на кафето може да се разбере дали някои желания ще се сбъднат или не. Важно е да знаете как правилно да отпечатате желанията си в чашата. Ако желанието е отпечатано с грешен пръст, нито тълкуването няма да бъде ясно, нито валидно.

  • Ако вашите желания са свързани с дома, децата или семейството, тогава в утайката на кафето оставяте отпечатък от палеца. Ако в отпечатъка от палеца се появят ньоки, това е знак, че вашето желание ще се сбъдне в близко бъдеще.
  • Отпечатъкът от показалеца в чашата оставяте за желания, които се отнасят до работата, т.е. кариерата. Ньоките в отпечатъка от палеца предвещават сбъдване на желанието в много кратък срок.
  • Ако вашето желание се отнася до сексуалния или еротичния аспект на живота, в утайката на кафето трябва да оставите отпечатък от средния пръст. Ньоките в отпечатъка от средния пръст, за съжаление, не предвиждат сбъдване на желанието.
  • Желание, което се отнася до емоционални или любовни отношения, отпечатвате в чашата с показалеца. Ньоките в отпечатъка от показалеца предвещават сбъдване на желанието в далечното бъдеще.
  • Малкият пръст използвате за желания, които се отнасят до здравето. Ако в отпечатъка от малкия пръст сте видели ньоки, вашето желание със сигурност няма да се сбъдне в близко време.

Какво символизират черните, а какво белите ньоки в чашата?

Друг начин да разтълкувате символиката, която се крие в фигурите в чашата с кафе, е да се фокусирате върху техния цвят. Формите в чашата могат да бъдат черни т.е. пълни или бели т.е. празни. Ако ньоките, които сте забелязали в чашата, не са били нито напълно черни, нито съвсем бели, тълкува се цветът, който преобладава.

Значение на черните ньоки

Черните ньоки в остатъците от кафето в чашата предвещават приятно събиране. Възможно е да получите шанс да прекарате време с интересни и интелигентни хора и това наистина ще ви допадне. От това ще възникнат и някои нови приятелства.

Значение на белите ньоки

Белите ньоки в утайката на кафето в чашата означават, че не трябва да „прескачате на предната врата“. Започнали сте да мислите твърде много за бъдещето, без да сте направили план как да постигнете онова, за което мечтаете. Не разчитайте на другите, напълно сте сами в това.

Вашият коментар