Какво символизира шапката в чаша кафе?

Формата на шапката в утайката от кафе може да представлява предупреждение да внимавате какво правите, ако искате да запазите репутацията си в обществото. Освен това, шапката се тълкува и като печалба, респективно загуба, в зависимост от това на каква позиция в чашата кафе е намерена. Тълкуването се различава, когато шапката се появи по-близо до дъното, средата или върха на чашата, т.е. когато я забележите вляво или вдясно от мястото, където устните са докосвали чашата.

Фигурите в чашата могат да се тълкуват и по тяхната цвят. В този случай, различно се интерпретира, когато в чашата видите черна или бяла шапка. Повече за тази тема ще намерите в подзаглавието „Алтернативно тълкуване на шапка в чаша“.

От отпечатъка на пръста, според устното предание, може да се разбере дали някои желания ще се сбъднат или не. В частта на статията под заглавието „Шапка в отпечатъка на пръста за желание“ ще узнаете как правилно да отпечатате желанията си в чашата и какво означава, когато в този отпечатък се появи шапка.

Детайлно тълкуване на шапката в чашата кафе

За да бъде тълкуването на шапката в утайката от кафе колкото се може по-подробно и точно, важно е да определите правилно нейната позиция в чашата. Ако шапката се е оказала по-близо до дъното на чашата, нейното значение се отнася до миналото. Когато видите шапката по-близо до средата на чашата, символиката се отнася до настоящето. Ако сте забелязали шапката на върха на чашата, тя може да представлява предзнаменование за бъдещи събития. Би било несериозно да се каже колко близко или далечно минало респективно бъдеще става въпрос, защото това зависи от опита, спомените и емоциите на лицето, което гледа в чашата.

Освен това, на тълкуването влияе и мястото на пиене. Ако сте видели шапката вляво от позицията, където устните са докосвали чашата, значението е обикновено негативно. Когато шапката се появи вдясно от мястото на пиене, нейната символика е повече или по-малко положителна.

Размерът на шапката не играе значителна роля при гледането в чашата, но формата или типът могат да влияят на тълкуването. Ако сте видели дамска шапка в чашата, възможно е някой да ви съблазни с хубава история. Когато видите мъжка шапка (цилиндър) в чашата, това намеква, че ще печелите благодарение на влиятелни приятели. Каубойската шапка в чашата кафе може да означава, че трябва да се борите повече за себе си, а сламената шапка показва, че ви е нужен отдих.

Шапка в първата трета на чашата

Формата на шапката на върха на чашата и вляво от мястото на пиене означава, че мислите, че все още не сте изчистили репутацията си вследствие на някои събития от миналото. Бъдете спокойни, че много хора вече са забравили това и че други клюки и участници са заели вашата позиция.

Шапката по-близо до върха на чашата и вдясно от позицията, докосвана от устните показва, че ще се възползвате от това, че години поддържате някое приятелство. Това лице може да ви помогне да решите определен проблем.

Шапка във втората трета на чашата

Ако сте забелязали шапката в средата на чашата и вляво от позицията, докосвана от устните, това означава, че сте склонни да преувеличавате. Преувеличавате проблема, с който се сблъсквате в момента. Помислете добре и ще видите, че приятелите ви са прави.

Шапката в средата на чашата и вдясно от мястото на пиене може да бъде знак, че сте в добра форма. Удовлетворени сте от себе си и това се забелязва. Вероятно често хората ви казват, че изглеждате отлично, а не липсват и покани за любовни срещи.

Шапка в третата трета на чашата

Ако сте видели шапката по-близо до върха на чашата и вляво от позицията на пиене, това означава, че гордостта ви може да ви доведе в погрешна посока. Възможно е да понесете по-големи загуби именно поради това, че сте твърде горди за определени отстъпки.

Когато шапката се появи на върха на чашата и вдясно от мястото на пиене, това може да предвещава по-голяма чест или финансово възнаграждение. Вероятно ще успеете да съберете плодовете на своя труд и работа. Другата възможност е, че благодарение на хуманен акт ще получите голяма чест и уважение в средата, където живеете.

Шапка в отпечатъка на пръста за желание

Нашите предци вярваха, че в отпечатъка на пръста, т.е. в образа, който се появява в този отпечатък, може да се прочете отговорът на въпроса дали някои желания ще се сбъднат или не. По-нататък в текста ще получите подробно упътване как правилно да отпечатате желание в чашата и какво означава, когато в този отпечатък се появи шапка.

  • За желания, свързани с дома, деца или семейството, в чашата се оставя отпечатък от палеца. Шапка в отпечатъка на палеца, за съжаление, не предвещава сбъдване на желанието в близко бъдеще.
  • Когато желанията се отнасят за професионалния живот, тогава в чашата се отпечатва с показалеца. Ако сте видели шапка в отпечатъка на показалеца, това може да бъде знак, че желанието ви ще се сбъдне, но след много усилия и работа.
  • Средният пръст се използва за отпечатване на желания, свързани със секса или еротичния живот. Ако сте видели шапка в този отпечатък, вашето желание може скоро да се сбъдне.
  • Ако желанията се отнасят за любовния живот, тогава се отпечатва в чашата с безименния пръст. Шапката в отпечатъка на безименния пръст означава, че има големи шансове исканото да стане реалност.
  • Малкия пръст се използва за отпечатване на желания, свързани със здравето. Шапка в отпечатъка на малкия пръст, за съжаление, не предвещава сбъдване на желанието в очаквания срок.

Алтернативно тълкуване на шапка в чашата кафе

Друг начин да разберете какво се крие зад някоя форма в чашата кафе е да се фокусирате върху нейния цвят. Фигурите в чашата най-често са пълни, т.е. черни или празни, т.е. бели. Ако шапката, която сте видели в чашата, не е била напълно черна, нито напълно бяла, се тълкува цветът, който доминира.

Значение на черната шапка

Черната шапка в утайката от кафе в чашата обикновено означава, че мечтаете за влияние и сила. Бихте искали хората да ви уважават повече, дори ако това означава да се боят от вас. Убедени сте, че силата няма да ви промени, но съвсем очевидно е, че грешите.

Значение на бялата шапка

Бялата шапка в чашата кафе показва, че бихте могли да постигнете някои цели много по-лесно, отколкото сте очаквали. Възможно е късметът да ви се усмихне и да не се налага да вложите много енергия, усилия и време, за да получите това, което желаете.

Вашият коментар