Черупка в чаша кафе – значение на явлението

Когато черупка се появи в утайката от кафе в чашата, това може да предсказва напредък в професионално отношение. Възможно е да постигнете целта, която сте си поставили. Все пак, обяснението зависи от това дали сте забелязали черупката по-близо до дъното, средата или върха на чашата, или отляво или отдясно на мястото, където устните са докосвали чашата.

Смисълът на всяка форма в остатъците от кафе в чашата може да се определя и по цвета й. Фигурите в чашата могат да бъдат пълни (черни) или празни (бели). Повече за тази алтернативна техника на гледане в чашата можете да прочетете в подзаглавието „Какво означава черната и бялата черупка в чашата?“.

В народното предание се казва, че от отпечатъка на пръста в чашата с кафе може да се предскаже дали някои желания ще се сбъднат. Съществуват правила за това как се отпечатва желанието в чашката, а подробните инструкции можете да намерите в текста под заглавието „Черупка в отпечатъка на пръста за желание“.

Как се тълкува черупка в чашата с кафе?

За по-прецизно обяснение на черупката в остатъците от кафе е важно да обърнете внимание на мястото в чашата, където тази фигура се е появила. Ако сте видели черупката по-близо до дъното на чашата, нейната символика е свързана с нещо от миналото. Когато черупката се появи в средата на чашата, интерпретацията се отнася за настоящето. Ако сте забелязали черупката по-близо до върха на чашата, това може да предсказва бъдещи събития. Не може със сигурност да се каже колко близко или далечно минало, или бъдеще става въпрос, тъй като това зависи от усещанията на човека, на когото се гледа чашата.

За да бъде тълкуването точно, е необходимо също така да се обръща внимание дали черупката се е появила отляво или отдясно на мястото, където устните са докосвали чашата. Ако сте видели черупката отляво на мястото на пиене, символиката обикновено е негативна. Когато черупката се появи отдясно на позицията, където устните са докосвали чашата, значението е повече или по-малко позитивно.

Черупката на яйце в утайката от кафе предсказва напредък в професионално отношение. Ако сте видели черупка от орех в чашата, това може да е знак, че ще ви трябва доста мъдрост, за да преодолеете някой проблем. Черупката от бадем указва, че можете да имате късмет в любовните отношения, а ако в чашата се появи черупка от лук, това може да е знак, че ще се скарате с близък човек.

Черупка в първата третина на чашата

Ако черупката се появи по-близо до дъното на чашата и отляво на мястото, където устните са докосвали, това предполага, че съжалявате за изпусната възможност. Вероятно сте имали шанс да постигнете много в кариерата си, но страхът от напускане на зоната на комфорта ви е попречил да го схванете крепко.

Формата на черупката до дъното на чашата и отдясно на позицията на пиене означава, че сте работили много върху себе си, не сте се щадили да научите много и да усвоите много умения, което със сигурност ще ви бъде полезно в бъдеще.

Черупка във втората третина на чашата

Когато видите черупка в средата на чашата и отляво на позицията на пиене, това символизира страх. Възможно е да се притеснявате за връзката си с някого. Скарали сте се с човек, който ви е много важен, и се страхувате, че това трайно е нарушило комуникацията ви.

Ако черупката се появи във втората третина на чашата и отдясно на мястото на пиене, това предполага, че сте в благоприятна житейска фаза, поне що се отнася до работата. Имате и енергия, и воля да се справите с многото задължения. Разчитате само на себе си и не търсите ничия помощ.

Черупка в третата третина на чашата

Когато черупката се появи по-близо до върха на чашата и отляво на мястото, където устните са докосвали, това е знак, че скоро можете да изпитате разочарование. Вероятно ще трябва да отложите реализирането на определени планове и това няма да ви хареса.

Черупка по върха на чашата и отдясно на позицията на пиене предсказва професионален успех. Възможно е да напреднете в своята дейност. Лицата, които се занимават с частен бизнес, може да спечелят по-голяма сума пари, което ще ги накара да разширят бизнеса си.

Черупка в отпечатъка на пръста за желание

Според народното вярване, от отпечатък на пръста в чашата с кафе може да се разбере дали някоя желана ще се сбъдне. По-долу ви предоставяме инструкции как правилно да отпечатате своето желание в чашата и какво означава появата на черупка в този отпечатък.

  • Желанията, свързани с домочадието, тоест децата или семейството, се отпечатват в чашата с палеца. Ако в отпечатъка на палеца сте видели черупка, възможно е желанието ви да не се изпълни, поне още известно време. – Ако желанието касае професионалния живот, в чашата трябва да оставите отпечатък с показалеца. Черупка в отпечатъка на показалеца предсказва осъществяване на желанието в близко бъдеще.
  • Средният пръст отпечатват в чашата за желания, свързани със сексуалния живот. Ако в отпечатъка на средния пръст сте видели черупка, възможно е желанието ви да се изпълни, но не с човека, който ви е на ума в момента.
  • Безименния пръст отпечатват в чашата за желания, свързани с любовните отношения. Ако в отпечатъка на безимения пръст сте видели черупка, желанието ви ще се сбъдне, но трябва да бъдете много търпеливи.
  • Когато желанията касаят здравето, в чашата се оставя отпечатък с малкия пръст. Черупка в отпечатъка на малкия пръст е знак, че желанието ви скоро ще се изпълни.

Какво означава черната и бялата черупка в чашата?

Друг начин да разгадаете скритата символика на фигурите в чашата с кафе се основава на техния цвят. Формите в чашата са черни, т.е. пълни или бели, т.е. празни. Ако черупката, която сте забелязали в чашата, не е била напълно черна, но и не напълно бяла, се тълкува цветът, който доминира.

Значение на черната черупка

Черната черупка в утайката от кафе е знак, че сте неправилно преценили някоя ситуация или човек. Вероятно преувеличавате проблема, пред който сте изправени. Потърсете съвет от човек, на когото вярвате. Изслушайте го и сами ще видите, че преувеличавате.

Значение на бялата черупка

Бялата черупка в чашата с кафе показва, че сте склонни към спадове. Когато ви се случи нещо неочаквано или негативно, не умеете да извлечете уроци, а само се затваряте в себе си и създавате лоша представа в главата си. Трябва спешно да промените този навик.

Вашият коментар