Гърне в чаша кафе – пълно значение

Формата на стомна в утайката на кафе обикновено предвещава приятно изненада или неочаквана печалба, а понякога и ново приятелство. Обаче, тълкуването на символиката на стомната в остатъците от кафе е обвързано с нейното разположение в чашката. Стомна в първата, втората или третата третина на чашката, както и наляво или надясно от мястото, където устните са докоснали чашката не трябва да има същото, дори и подобно значение.

До символиката на някаква форма в чашката кафе може да се стигне чрез анализиране на нейната цвета. Така фигурата в чашата може да бъде черна тоест пълна или бяла тоест празна. За тази тема можете да прочетете повече в частта от текста със заглавие „Значение на бялата и черната стомна в чашката“.

Народната традиция казва, че от отпечатъка на пръста в чашката може да се открие дали някое желание ще се сбъдне. Подробни инструкции как да се отпечата желание в чашката и какво означава, когато в този отпечатък се появи стомна, ще намерите в продължението на този член.

Стандартно тълкуване на стомната в чашката кафе

Както споменахме в увода, стомната в утайката на кафе може да символизира много неща. За да е точна интерпретацията е необходимо да обръщате специално внимание на разположението в чашката, където сте видели стомната. Ако сте я забелязал/а в първата третина на чашката, нейната символика е свързана с минали събития. Когато стомната се покаже в средата на чашката, значението се отнася до настоящето. Ако сте я видели по-близо до върха на чашката, символиката е свързана с бъдещето. Неблагодарно е да се каже колко близко или далечно минало или бъдеще се отнася, тъй като това зависи от емоциите и спомените на лицето, което пие кафе.

За да бъде интерпретацията пълна, важно е и да се обърне специално внимание на мястото на пиене. Ако сте видели стомната наляво от позицията, където устните са докоснали чашката, значението е отрицателно. Когато стомната се появи надясно от мястото на пиене, нейната символика е обикновено положителна.

Празна стомна в остатъците на кафе в чашката означава, че ви очаква бляскаво бъдеще, ако сте готови да се жертвате за това, което искате. Стомна пълна със злато или съкровище в утайката на кафе може да предвещава парична печалба. Ако водата изтича от стомната, това подсказва, че не трябва да хвърляте енергия върху хора, които не ви заслужават.

Стомна по-близо до дъното на чашката

Ако сте забелязал/а стомната в първата третина на чашката и наляво от позицията, където устните са я докоснали, това подсказва, че не можете да се примирите с поражението, което сте изживели в миналото. Съзнавате, че това е било резултат от лична грешка, която не сте в състояние да си простите. Връщайки се назад, не можете да предвидите какво ви очаква в бъдещето.

Ако стомната е се появила в близост до дъното на чашката и надясно от мястото на пиене, това е знак, че сте взели правилното решение в миналото и ще го осъзнаете по-късно. Възможно е сега да ви липсват някои хора, но ще се окаже добре, че сте ги елиминирали от живота си.

Стомна в средата на чашката

Когато стомната се появи във втората третина на чашката и наляво от позицията на пиене, това подсказва, че сте под стрес. Вероятно много неща се случват едновременно, а ситуацията ви принуждава да излезете от зоната си на комфорт. Всичко това е нормално, но трябва да си дадете шанс за напредък.

Ако сте видяли стомната някъде в средата на чашката и надясно от мястото, където устните са я докоснали , това означава, че най-накрая сте осъзнали колко струвате и колко сте силни. Преживели сте „точка на пречупване“ и сега нещата могат само да се подобрят.

Стомна при върха на чашката

Когато стомната се покаже в третата третина на чашката и наляво от позицията на пиене, това предвещава малки финансови проблеми. Не е изключено да се наложи да заемате пари от приятели или от банката поради високи разходи.

Стомна в третата третина на чашката и надясно от мястото, където устните са я докоснали предвещава някои положителни неща във вашето бъдеще. Възможно е приятно изненада, ново интересно приятелство или парична печалба. Не е изключено да получите значително наследство.

Стомна в отпечатъка на пръста за желание

Нашите предци са тълкували дали желанията ще се сбъднат от отпечатъка на пръста в утайката на кафе. Има ясни правила, които трябва да се спазват, за да бъде тълкуването ясно. Ако желанието е отпечатано с неправилен пръст, тълкуването няма да бъде валидно.

  • Ако вашето желание се отнася до дома, семейството или децата, тогава трябва да го отпечатате с палеца в чашката. Стомна в отпечатъка на палеца е, за съжаление, знак, че желанието няма да се сбъдне в близко бъдеще.
  • Отпечатъкът на показалеца се оставя в чашката за желания, свързани с работа или кариера. Когато в отпечатъка на показалеца се появи стомна, това подсказва, че желанието ви ще се сбъдне в далечно бъдеще.
  • Желания, свързани с еротичния живот, се отпечатват със средния пръст в чашката. Стомна в отпечатъка на средния пръст предсказва изпълнение на желания с някого, когото още не познавате добре.
  • Ако вашето желание се отнася до любовни отношения, тогава ще оставите отпечатък на безименен пръст в чашката. Ако в този отпечатък се появи стомна, това подсказва, че желанието ви ще се сбъдне много скоро.
  • За желания, свързани със здравето, в чашката се оставя отпечатък на малкия пръст. Ако сте видели стомна в отпечатъка на малкия пръст, желанието ви има големи шансове да стане реалност.

Значение на бялата и черната стомна в чашката кафе

Алтернативен метод за тълкуване на символиката на формите в чашката кафе е базиран на техния цвят. Фигурите в чашката могат да бъдат бели тоест празни или черни тоест пълни. Ако стомната, която сте видели в чашката, не е била напълно бяла, нито напълно черна, се тълкува цветът, който преобладава.

Значение на бялата стомна

Белята стомна в остатъците на кафе може да предвещава значителни промени в живота на този, който пие кафе. Това може да се отнася както за професионалния, така и за личния живот. Тези, които са във връзка или брак, може да се разделят с партньора си.

Значение на черната стомна

Черната стомна в утайката на кафе показва, че сте неправилно преценили някаква ситуация и следователно не трябва да бързате с решението си. Преди да направите по-голяма стъпка, консултирайте се с човек, на когото имате доверие.

Вашият коментар