Хармоника в чаша кафе – значение и символика

Ако в утайката на кафе сте видели хармоника, възможно е да мислите за участие в много рисково начинание. Въпреки това, тълкуването може да бъде доста разнообразно, като се има предвид, че върху интерпретацията влияе положението в чашата, на което този инструмент се е появил. Хармониката в първата, втората или третата третина на чашата, т.е. вляво или вдясно от мястото, където устните са докосвали чашата, няма същото значение.

Освен това, формите в чашата могат да се тълкуват и според своя цвят. Фигурите в чашата обикновено са черни, т.е. запълнени или бели, т.е. празни. Повече за този алтернативен метод на интерпретация можете да намерите в частта на статията, озаглавена „Какво означава черна и какво бяла хармоника в чашата?“

Пръстовият отпечатък в чашата се оставя когато искате да разберете дали някакво желание ще стане реалност. Как правилно да се отпечатва желание в чашата и какво означава, когато в този отпечатък се появи хармоника, ще откриете в подзаглавието „Хармоника в отпечатъка от пръст за желание“.

Подробна символика на хармониката в чашата кафе

За да получите точно обяснение на хармониката в утайката на кафе, е важно да обърнете внимание на положението в чашата, където този музикален инструмент се е появил. Ако сте видели хармониката по-близо до дъното на чашата, нейната символика се отнася до събития от миналото. Когато хармониката забележите във втората третина на чашата, тълкуването се отнася до настоящето. Хармониката по-близо до върха на чашата най-често предвещава това, което предстои да се случи. Доколко близко или далечно е миналото или бъдещето, зависи от емоциите на човека, на когото се гледа в чашата.

За интерпретацията е важно и дали сте видели хармониката вляво или вдясно от мястото, където устните са докосвали чашата. Ако хармониката се е появила вляво от мястото на пиене, значението е основно негативно. Ако сте забелязали хармониката вдясно от позицията, където устните са докосвали чашата, символиката е повече или по-малко положителна.

Размерът на хармониката няма голямо значение, а ако в чашата сте видели и пръсти на хармониката, това е знак, че ще ви е нужна нечия услуга. Ако в чашата сте разпознали жена с хармоника, това е знак, че нещо ще ви впечатли. Счупена хармоника обикновено предвещава лоши новини, а устната хармоника сигнализира, че трябва да внимавате пред кого какво говорите.

Хармоника по-близо до дъното на чашата

Когато хармониката се появи до дъното на чашата и вляво от мястото на пиене, това означава, че бихте искали да можете да върнете времето назад. Възможно е в младостта си да сте направили някакво грешно решение и сега бихте постъпили напълно различно. Тъй като машината на времето все още не е измислена, примирете се с грешката и продължете напред.

Ако сте видели хармониката в първата третина на чашата и вдясно от позицията, където устните са докосвали чашата, това подсказва, че ви е приятно, че сте премахнали някои хора от живота си. Разбрахте, че не ви подхождат или че вече нямате нищо общо. Днес сте наясно, че сте взели правилно решение.

Хармоника в средата на чашата

Формата на хармониката във втората третина на чашата и вляво от мястото, където устните са я докосвали показва, че сте недоволни от някои аспекти на живота си. Може би сте самотни, а може би работите работа, която не харесвате. Промяна на средата би ви се отразила добре. Затова, помислете за това.

Ако сте забелязали хармониката във втората третина на чашата и вдясно от позицията на пиене, това подсказва, че имате достатъчно енергия и знаете как правилно да я канализирате. Престанали сте да се тревожите за всички световни грижи и сте съсредоточени само върху това, върху което можете да повлияете. На добър път сте да постигнете това, което сте си представили.

Хармоника по-близо до върха на чашата

Когато хармониката се появи в третата третина на чашата и вляво от мястото на пиене, това е проблем в предизвестие. Вероятно някой ще ви обсъжда с цел да ви дискредитира. Не можете да спрете злите езици в техните намерения, но можете да не им давате поводи да говорят за вас.

Ако сте забелязали хармониката по върха на чашата и вдясно от мястото на пиене, това е добър знак. Този инструмент на посочената позиция предвещава приятно пътуване. Не е изключено да срещнете интересна личност, която не живее във вашия град.

Хармоника в отпечатъка от пръст за желание

Устното предание казва, че от отпечатъка на пръста в остатъците от кафе може да се разбере дали някои желания ще се сбъднат или не. Ако сте решили да изпробвате късмета си по този начин, трябва да обърнете внимание да отпечатате своето желание с правилния пръст в чашата. Ако желанието е отпечатано с грешния пръст, няма да получите ясно тълкуване, нито то ще бъде валидно.

  • С палеца се в чашата отпечатват желания, които се отнасят до деца, родители, семейство или роднини. Когато в отпечатъка на палеца се появи хармоника, това е знак, че вашето желание ще се изпълни.
  • Желанията, които се отнасят до работа, т.е. професионален живот, се отпечатват с показалеца. Хармоника в отпечатъка на показалеца, за съжаление, не предсказва изпълнение на желанието. Може би амбициите надхвърлят вашите текущи възможности или способности.
  • Със средния пръст се в чашата отпечатват желания, свързани със секс, т.е. интимния живот. Ако сте видели хармоника в този отпечатък, е възможно желанието ви бързо да се изпълни.
  • Ако сте пожелали нещо, което се отнася до емоции, конкретно до любовни отношения, тогава в чашата оставяте отпечатък с пръстена. Хармоника в отпечатъка с пръстена означава, че вашето желание няма да стане реалност.
  • С малкия пръст се в чашата отпечатват желания, свързани с личното здраве или здравето на близък човек. За съжаление, хармоника в отпечатъка с малкия пръст не предсказва изпълнение на желанието в близко бъдеще.

Какво означава черна и какво бяла хармоника в чашата?

Алтернативният метод на тълкуване на формите в остатъците от кафе се основава на техния цвят. Фигурите в чашата могат да бъдат черни, т.е. запълнени или бели, т.е. празни. Ако хармониката не е била нито изцяло черна, нито напълно бяла, се тълкува цветът, който преобладава.

Значение на черната хармоника

Черната хармоника в чашата кафе предвещава някакво приятно събитие. Възможно е да присъствате на сватба, кръщене или друго тържество и да се забавлявате отлично.

Значение на бялата хармоника

Бялата хармоника показва, че сте под стрес заради нещо, върху което не можете да повлияете. Това ви пречи да се фокусирате върху нещата, които са във вашия обсег.

Вашият коментар