Фабрика в чаша кафе – скрита символика и значение

Интерпретацията на символиката на фабриката в утайката от кафе зависи от позицията в чашата, където тази фигура се е появила. Фабрика в първата, втората или третата трета на чашата, както и вляво или вдясно от мястото, където устните са докосвали чашата, не трябва да има същото, дори и подобно значение.

Фигурите в чашата с кафе могат да се тълкуват и според тяхната цвят. В този случай, черна или бяла фабрика, т.е. пълнена или празна форма в чашата, не носят същото значение. Повече за този метод можете да научите в подтитъра „Алтернативна интерпретация на фабриката в чашата“.

В тази статия ще обърнем внимание и на интерпретацията на появата на фабриката в отпечатъка от пръста. По предание, може да се разбере от отпечатъка дали някое желание ще се сбъдне или не, но повече за това ще бъде виказано в продължението на текста.

Класическа интерпретация на фабриката в чашата с кафе

Фабриката в утайката от кафе може да символизира умора. Такива мотиви обикновено се появяват на хора, които много работят и се чувстват физически и умствено изтощени. Въпреки това, за подробна интерпретация е важно да знаем позицията в чашата, където се е появила фабриката.

Ако сте видели фабриката в първата трета на чашата, тогава нейната символика се свързва с минали събития. Фабрика в средата на чашата насочва към нещо от настоящето, а ако сте я видели в третата трета на чашата, това предсказва бъдещи събития в живота на човека, на когото се гледа в чашата. Колко близко или далечно минало или бъдеще става дума, зависи от субективните преживявания и емоции.

За да бъде интерпретацията детайлна, важно е да се установи дали фабриката се е появила вляво или вдясно от позицията, където устните са докосвали чашата. Лявата страна обикновено носи лоши, а дясната добри новини.

Малка фабрика в утайката от кафе може да предвиди малък напън в бъдещето. Ако сте видели голяма фабрика в чашата, ще трябва да се подготвите за тежка работа. Ако фабриката в чашата гори, възможно е да се наложи да преразгледате плановете си, т.е. да се откажете от някоя идея. Срутена фабрика е предупреждение за саботаж. Възможно е вашият успех да е „в очите“ на някого.

Фабрика в долната трета на чашата

Когато фабриката се появи по-близо до дъното на чашата и вляво от мястото, където устните са я докосвали, това предполага, че се съжалявате за пропусната възможност. Възможно е някой да ви е предложил добра бизнес възможност, но сте я отказали от страх от промяна. Извлечете поука от тази ситуация и продължете напред.

Ако сте видели фабриката на дъното на чашата и вдясно от мястото на пиене, това предполага, че ще си вземете стар дълг. Някой ви е помогнал и сега можете да очаквате, че ще ви върне услугата. Не е изключено с радост да ви помогне.

Фабрика в средата на чашата

Ако фабриката се е показала във втората трета на чашата и вляво от мястото на пиене, това насочва към физическа, умствена и психическа умора. Вероятно от дълго време не сте направили пауза, защото нямате време за това. Имайте предвид, че светът със сигурност няма да пропадне, ако два дни не правите нищо. Малка почивка ще ви помогне да „презаредите батериите“ за предстоящите предизвикателства.

Когато фабриката се появи във втората трета на чашата и вдясно от позицията, където устните са я докосвали, това предполага, че сте много фокусирани върху постигането на целите си. Съзнателни сте, че няма да е лесно, но нямате намерение да се отказвате от това, което сте си поставили като цел.

Фабрика в горната трета на чашата

Ако сте забелязали фабриката по-близо до върха на чашата и вляво от мястото, където устните са я докосвали, това не е добър знак. Такива мотиви и на тази позиция ви съветват да не се впускате в рискови бизнес начинания. Ще излезете „на късия край“ и ще съжалявате, че сте повярвали на нечии лъжливи обещания.

Фабрика в третата трета на чашата и вдясно от мястото на пиене предвещава добри новини за вашия професионален живот. Възможно е работодателят да ви увеличи заплатата или да преминете на по-добре платена позиция. Във всеки случай, новините ще бъдат много добри за вас.

Фабрика в отпечатъка на пръста за желание

От отпечатъка на пръста в утайката от кафе може да се предвиди дали някое желание ще стане реалност или не. За това е много важно да знаете с кой пръст да отпечатате желанието си, за да получите ясно и достоверно тълкуване.

  • Ако вашето желание се отнася за семейството или роднините, тогава трябва да оставите отпечатък от палеца в чашата. Фабрика в отпечатъка на палеца в утайката от кафе, за жалост, не намеква реализиране на желанието.
  • Отпечатъкът на показалеца се оставя в чашата за желания, които се отнасят до работа и кариера. Когато във отпечатъка на показалеца се появи фабрика, това е добър знак. Възможно е желанието ви да се сбъдне много скоро.
  • Желания, свързани с еротичния живот, т.е. секс, се отпечатват в чашата със средния пръст. Фабрика в отпечатъка на средния пръст, за жалост, не предвижда изпълнение на желанието, което сте имали.
  • Ако вашето желание се отнася за емоции, т.е. за любовния живот, тогава ще оставите отпечатък от безименния пръст в чашата. Ако във отпечатъка на безименния пръст се е появила фабрика, това е знак, че желанието ви ще се изпълни в далечно бъдеще. Пригответе се за чакане!
  • За желания, които се отнасят за здравето, се оставя отпечатък от малкия пръст в чашата. Ако във отпечатъка на малкия пръст се е появила фабрика, това означава, че само вие можете да влияете върху това дали вашето желание ще стане реалност.

Алтернативна интерпретация на фабриката в чашата с кафе

Друг метод за четене на фигурите в утайката от кафе се основава на техния цвят. Фигурите в чашата могат да бъдат пълни, т.е. черни или празни, т.е. бели. Ако фабриката, която сте видели в чашата, не е била нито напълно черна, нито напълно бяла, интерпретира се цветът, който преобладава.

Значение на черната фабрика

Черната фабрика в утайката от кафе обикновено предвещава тежка работа. Ще трябва да вложите много усилия, енергия и време. Пригответе се за жертва „в името на по-висока цел“, т.е. по-добър и качествен живот.

Значение на бялата фабрика

Бялата фабрика в остатъците от кафе в чашата може да бъде знак, че ще получите нещо по-лесно. Възможно е, благодарение на познанства, да смените работа или да печелите пари, правейки нещо, което не изисква много усилия и време.

Вашият коментар