Телескоп в чаша кафе – символика и тълкуване

Фигура на телескопа в остатъците от кафе в чашата понякога символизира щастие и печалба, но в определени ситуации може да показва нещастие, изкушение, грижи или гняв.

За да бъде тълкуването точно, трябва да се вземе предвид положението в чашата, където се е появила тази форма. Не се тълкува по същия начин, когато телескопът се вижда в дъното, в средата или в горната част на чашата, или отдясно или отляво от мястото, където устните са докосвали чашата.

Можете да достигнете до обяснението и ако обърнете внимание на цвета на формата. Фигурите в чашата могат да бъдат пълни (черни) или празни (бели).

Можете да се информирате повече за този метод на интерпретация в частта от текста със заглавие „Алтернативно тълкуване на телескопа в чашата“.

Според устната традиция, в отпечатъка на пръста в утайката от кафе може да се разпознае отговор на въпроса дали някои желания ще се сбъднат.

В подзаглавието “Телескоп в отпечатъка от пръст за желание“ ще намерите подробни инструкции как да оставите отпечатък в чашата и какво означава, когато в него се появи фигура на телескоп.

Подробно тълкуване на телескопа в утайката от кафе

За точно обяснение на значението на телескопа в утайката от кафе, трябва да се определи правилно неговото положение в чашата.

Ако сте видели телескоп в първата трета на чашата, символиката се отнася до миналото. Ако телескопът се появи във втората трета на чашата, значението се отнася до настоящето, а когато го забележите в третата трета на чашата, тоест по-близо до горната част, това може да предскаже бъдещи събития.

Неприятно е да се говори за това, колко близко или далечно е миналото или бъдещето, защото това зависи от емоциите и спомените на човека, на когото се гледа в чашата.

Освен това, за интерпретацията е важно и мястото на пиене. Ако телескопът се появи отляво на позицията, където устните са докосвали чашата, значението е по-малко или повече негативно. Ако видите телескоп отдясно на мястото на пиене, символиката е предимно позитивна.

Когато видите телескоп, насочен нагоре в чашата, това означава, че можете да попаднете в проблеми поради някои необмислени действия.

Телескоп, насочен направо в утайката от кафе, предсказва интересна среща. Ако сте забелязали телескоп, насочен надолу, вероятно ще получите възможност да придобиете нови полезни знания.

Две фигури на телескопи могат да бъдат знак, че някой тайно ви създава пречки.

Телескоп близо до горната част на чашата

Ако сте забелязали фигура на телескоп в първата трета на чашата и отляво на позицията на пиене, това означава, че се страхувате вашата тайна да не бъде разкрита.

Убедени сте, че това би застрашило отношенията ви с хората, които ви интересуват, затова е по-добре истината да дойде от вас, а не от някой друг.

Телескоп близо до горната част на чашата и отдясно на мястото, където устните са докосвали, показва, че сте разпознали навреме, че някой се опитва да ви манипулира и сте се дистанцирали от този човек.

Не сте позволили на другите да управляват вашия живот, навици и решения, затова сте решили да жертвате това приятелство или връзка.

Телескоп в средата на чашата

Когато фигурата на телескоп се появи във втората трета на чашата и отляво на позицията, където устните са докосвали, това символизира неспокойство.

Възможно е да сте под стрес, защото някаква ситуация не се развива така, както бихте искали. Не вземайте прибързани решения, защото имате достатъчно време да обмислите своята позиция.

Ако сте видели фигура на телескоп в средата на чашата и отдясно на мястото на пиене, това означава, че не желаете да се съгласите с някои компромиси, които не ви харесват.

Съзнавате, че поради това носите негативни последствия, но все пак държите повече на своята репутация, чест и достойнство, отколкото на материалната стабилност.

Телескоп близо до горната част на чашата

Формата на телескоп в третата трета на чашата и отляво на мястото, където устните са я докосвали, предсказва изкушение, дори и страдание.

Ако сте във връзка или брак, може да искате да изневерите или да оставите партньора заради друг човек. Обмислете добре следващата си стъпка, дали рискът си заслужава.

Ако сте забелязали фигура на телескоп близо до горната част на чашата и отдясно на позицията на пиене, това е знак, че скоро ще изживеете голяма радост. Ще се случи нещо хубаво в личния или професионалния ви живот. Възможна е и малка финансова печалба.

Телескоп в отпечатъка от пръст за желание

Ако искате да разберете дали ще се сбъдне някакво желание, трябва да оставите отпечатък от подходящия пръст в чашата.

В следващата част на статията ще ви дадем инструкции как се оставят желания в чашата и какво означава, когато в отпечатъка се появи фигура на телескоп.

  • Ако вашето желание се отнася до дома, децата или семейството, тогава го утиснете с палеца. Фигура на телескоп в отпечатъка от палеца показва, че желанието ще се изпълни, ако бъдете по-внимателни към близките си.
  • Желанията, свързани с работа или кариера, се утисват с показалеца. Ако в този отпечатък се появи телескоп, това означава, че ще трябва да излезете от зоната си на комфорт, за да изпълните желанието си.
  • Когато желанията се отнасят до интимния или сексуалния живот, те се утеличават със средния пръст. Ако в този отпечатък се появи телескоп, това предсказва, че желанието ще се изпълни.
  • С безименния пръст се утечняват желанията, свързани с любовните връзки. Ако в отпечатъка на безименния пръст се появи телескоп, вероятно е желанието ви да се сбъдне, ако сте смели.
  • Ако сте пожелали нещо, свързано със здравето ви или здравето на близък човек, тогава в чашата оставяте отпечатък с малкия пръст. Телескоп в отпечатъка на малкия пръст може да е знак, че желанието ви ще се сбъдне в близко бъдеще.

Алтернативно тълкуване на телескопа в чашата кафе

Може да дойдете до обяснение на символиката, скрита зад формата в утайката от кафе, по още един начин.

Този метод е базиран на цвета на фигурата, която може да бъде черна (пълна) или бяла (празна). Ако фигурата на телескопа не беше нито напълно бяла, нито напълно черна, се тълкува доминиращият цвят.

Значение на черния телескоп

Черният телескоп в утайката от кафе показва, че ще бъдете наранени, ако позволите на негативен човек да влезе в живота ви. Не очаквайте да изградите своето щастие върху чуждото нещастие.

Значение на бялото

Бял телескоп в чашата означава, че ще позволите на някого да ви съблазни. Най-накрая ще „освободите спирачката“, защото не искате повече да бъдете самотни.

Вашият коментар