Срутване в чаша кафе – значение и скрита символика

Когато свлачище се появи в остатъците от кафе в чашата, това обикновено се тълкува като предупреждение за клевета. Някой може да се опита да урони вашата репутация или да застраши връзката ви с любимите ви хора. Все пак символиката може да бъде различна, когато се има предвид на каква позиция в чашата този образ е попаднал. Не се тълкува еднакво, когато видите свлачище в първата, втората или третата третина на чашата, както и дали сте го забелязали вляво или вдясно от мястото, където устните са докосвали чашата.

Алтернативно тълкуване се базира на цвета на образа в чашата, който може да бъде черен, т.е. запълнен или бял, т.е. празен. Повече за този начин на тълкуване може да намерите в частта на текста със заглавие „Какво символизира черно, а какво бяло свлачище в чашата“.

Освен това, ще се опитаме да ви обясним как от отпечатъка на пръст в остатъка от кафе се стига до отговор на въпроса дали някои желания ще се сбъднат. За тази тема може да прочетете в подзаглавието „Свлачище в отпечатъка на пръста за желание“.

Подробна символика на свлачището в чашата с кафе

В увода можехте да научите какво символизира свлачището в общ смисъл. Все пак, ако сте видели свлачище в първата третина на чашата, неговото обяснение се отнася до миналото. Когато свлачище се покаже във втората третина на чашата, символиката се отнася до настоящето. Ако сте видели свлачище близо до върха на чашата, тогава тази фигура предвещава бъдещи събития. Не може да се твърди със сигурност за колко близко или далечно минало става въпрос, тъй като това зависи от личните преживявания и емоции на лицето, на което се гледа чашата.

Освен това, за откриването на символиката на свлачището е важно и дали сте го видели вляво или вдясно от позицията, където устните са докосвали чашата. Ако забележите свлачище вляво от мястото на пиене, символиката е негативна. Свлачище вдясно от позицията на пиене обикновено има положително значение.

Малко свлачище в чашата с кафе не значи и малко притеснение. Точно обратното, ако сте видели малко свлачище в чашата, това означава, че някой може да ви създаде сериозен проблем. Голямо свлачище символизира предизвикателства, които ще преодолеете лесно. Ако в чашата, освен свлачището, сте видели още някаква фигура или знак, това означава, че се радвате на подкрепата и защитата на много силна личност.

Свлачище на дъното на чашата

Ако сте забелязали свлачище в първата третина на чашата и вляво от мястото, където устните са я докосвали, това означава, че се страхувате, че миналото ще „почука на вратата“. Направили сте грешка, от която сега се страхувате. Не можете да поправите онова, което е било, но можете да не позволите това да се повтори.

Ако свлачище се появи в долната третина на чашата и вдясно от мястото на пиене, това означава, че вярвате в своите решения и избори, дори когато времето ви покаже, че не са били добри. Не съжалявате за нищо, но със сигурност знаете как да изтеглите поука от всичко, което сте преживели.

Свлачище в средата на чашата

Когато свлачище се появи във втората третина на чашата и вляво от позицията, където устните са я докосвали, това означава, че сте склонни към паника. Винаги виждате някаква опастност във всяка ситуация, което се отразява негативно не само на вашето здраве, но и на отношенията с другите хора.

Свлачище във втората третина на чашата и вдясно от мястото на пиене показва, че някой ви е вдъхнал надежда за хубаво бъдеще. Накрая вие също започвате да осъзнавате колко всъщност струвате, което може да се отрази позитивно на времето, което ви предстои.

Свлачище близо до дъното на чашата

Когато свлачище се появи в третата третина на чашата и вляво от позицията, където устните са я докосвали, това означава, че може да се сблъскате с клюки или клевети. Най-лошото нещо, което можете да направите, е да обяснявате на всеки, че това, което се говори за вас, не е истина.

Свлачище в горната третина на чашата и вдясно от мястото на пиене показва, че може да се измъкнете от неприятна ситуация без големи белези. Вашата прозорливост най-накрая ще изпъкне в цялата си слава.

Свлачище в чашата за желание

Дали някое желание ще се сбъдне или не можете да узнаете, ако оставите отпечатък от пръст в остатъка от кафе. Важно е да знаете как правилно да отпечатате желанията си, за да бъде тълкуването валидно и ясно.

  • Ако вашето желание се отнася до семейството, в чашата трябва да оставите отпечатък от палеца. Когато в отпечатъка на палеца се появи свлачище, това е знак, че няма съмнение, че вашето желание ще се сбъдне.
  • В отпечатъка, който се появява в отпечатъка на показалеца разбираме дали ще се сбъднат желанията, свързани с професионалния живот или кариерата. Ако сте видели свлачище в този отпечатък, възможно е вашето желание да се изпълни в бъдеще.
  • Ако сте пожелали нещо, свързано със секса, в чашата оставяте отпечатък от средния пръст. Свлачище в отпечатъка на средния пръст, за съжаление, означава, че вашето желание няма много шансове да се сбъдне.
  • От отпечатъка на безименния пръст се разкрива дали ще се изпълнят желанията, свързани с любовта. Ако сте видели свлачище в отпечатъка на безименния пръст, възможно е това, което сте пожелали, да се сбъдне в бъдеще.
  • Отпечатък от малкия пръст се оставя в чашата, когато искате да разберете дали ще се изпълни желанието, свързано със здравето. Свлачище в отпечатъка на малкия пръст, за съжаление, не предвещава изпълнение на желанието в близко бъдеще.

Какво символизира черно, а какво бяло свлачище в чашата с кафе?

Алтернативен метод за интерпретация на формите в чашата с кафе се основава на техния цвят. Различават се запълнени, т.е. черни фигури и празни, т.е. бели фигури. Ако свлачището, което се е появило в чашата ви, не е било нито изцяло черно, нито изцяло бяло, прочетете символиката на цвета, който е по-доминиращ.

Значение на черното свлачище

Черното свлачище в чашата с кафе означава, че имате много хитри врагове. Възможно е да става въпрос за хора, с които прекарвате много време. Вярвате им, но времето ще покаже, че трябваше да бъдете много по-внимателни.

Значение на бялото свлачище

Бялото свлачище в остатъците от кафе в чашата показва, че не трябва да прекалявате с нищо, особено не с грижата за любимите хора. Със своето поведение задушавате близките си и затова някои от тях може да се дистанцират от вас.

Вашият коментар