Ръце в чаша кафе – значение и символика

Тълкуването на ръце в остатъците от кафе в чашата може да бъде различно, когато се вземе предвид положението в чашата, където са се появили ръцете. Ръцете в първата, втората или третата третина на чашата не се тълкуват по един и същи начин, както и когато се появят ляво или дясно от мястото, където устните са докосвали чашата.

Друг метод на тълкуване се основава на цвета на фигурите в чашата с кафе. Формите, в този случай ръцете, в чашата могат да бъдат черни (пълна фигура) или бели (празна фигура). Повече за този начин на гледане в чашата може да научите в подзаглавие „Алтернативно тълкуване на ръцете в чашата с кафе“.

В този текст ще обърнем специално внимание на тълкуването на отпечатъка от пръст в чашата. Легендата гласи, че от отпечатъка от пръст може да се разбере дали някои желания ще се сбъднат. Как правилно се отпечатва желание в чашата и какво значи, когато се появят ръце в този отпечатък, потърсете в частта на статията под заглавие „Какво казват ръцете в отпечатъка от пръст в чашата?“.

Символика на ръцете в чашата с кафе

За да достигнете до най-детайлното тълкуване на ръцете в утайката от кафе, е необходимо да обърнете внимание на няколко важни фактора. Ако сте видели ръце на дъното на чашата, значението се отнася до миналото. Когато ръцете се появят в средата на чашата, т.е. във втората ѝ третина, символиката се отнася до настоящето. Ръцете, които са по-близо до върха на чашата, т.е. в третата ѝ третина, предсказват бъдещето. Колко близко или далечно е миналото зависи от преживяванията и чувствата на човека, на когото се гледа в чашата.

Освен това е важно и дали сте забелязали ръцете ляво или дясно от мястото, където устните са докосвали чашата. Ако сте видели ръце ляво от мястото на пиене, символиката е по-скоро негативна. Когато ръцете се появят дясно от мястото на пиене, значението е положително.

Ако сте видели лява ръка в чашата, възможно е, че жена ще ви изважда от голям проблем, а ако се появи дясна ръка, в беда ще ви помогне мъж. Когато в чашата видите и лява, и дясна ръка, това означава, че вашата толерантност ще бъде подложена на изпитание. Ръце, протегнати една към друга или които се ръкостискат в чашата с кафе, предсказват ново приятелство. Мръсни ръце в утайката от кафе ви предупреждават за нечестен приятел.

Ръце на дъното на чашата

Ако сте видели ръце в първата третина на чашата и ляво от мястото на пиене, това означава, че сте късно осъзнали, че сте неправилно оценили някого или нещо. Възможно е да сте обидили човек, чиито намерения не са били лоши. Друга възможност е да съжалявате за загубен шанс.

Когато ръцете се появят по-близо до дъното на чашата и дясно от мястото, където устните са докосвали, това означава, че не съжалявате, че сте вложили време и енергия в някаква работа, но малко ви е жал, че сте ги изразходили за грешни хора. Научили сте урок за бъдещето.

Ръце в средата на чашата

Ако сте забелязали ръце във втората третина на чашата и ляво от мястото на пиене, това означава, че сте в затруднение. Трябва сами да вземете решение, вероятно за първи път в живота си и не сте сигурни как да постъпите. Важно е да не бързате, за да не съжалявате по-късно.

Ръце във втората третина на чашата и дясно от мястото, където устните са докосвали показват, че усещате любовта и подкрепата на близките си хора и това ви дава сила да се борите за това, което желаете. Имате на кого да се осланяте и това е безценен позитив.

Ръце по-близо до върха на чашата

Ако сте забелязали ръце в третата третина на чашата и ляво от мястото, където устните са докосвали, това означава, че ще трябва да отложите реализацията на определена идея. Обективни обстоятелства ще ви попречат да я осъществите и вероятно ще бъдете ядосани за това.

Ръце в третата третина на чашата и дясно от мястото на пиене показват, че в близкото бъдеще някой може да ви изненада и въодушеви. Възможно е човек, от когото не сте очаквали, да ви направи услуга.

Какво казват ръцете в отпечатъка от пръст в чашата?

Ако искате да получите отговор на въпроса дали някои желания ще се сбъднат, в чашата трябва да оставите отпечатък от пръст. В следващата част на статията ви предлагаме ясни инструкции как се отпечатват желания в чашата и какво означава, когато се появят ръце в този отпечатък.

  • Ако вашето желание се отнася до семейството, децата или дома, трябва да оставите отпечатък от палец в утайката от кафе. Ако сте видели ръце в този отпечатък, това означава, че ще мине известно време преди желанието ви да се сбъдне. Затова е много важно да бъдете изключително търпеливи.
  • Отпечатъкът от показалец в утайката от кафе оставяте, когато желаете нещо, свързано с професионалния живот, напредък в работата. Ако сте видели ръце в отпечатъка от показалеца, това означава, че вашето желание няма да се сбъдне, ако не промените своите житейски навици.
  • Когато ви интересува дали ще се сбъдне желание, свързано със сексуалния ви живот, тогава трябва да оставите отпечатък от среден пръст в чашата с кафе. Ако в този отпечатък се появят ръце, то означава, че все още не е настъпил подходящ момент за реализирането на вашето желание.
  • Безименният пръст оставя отпечатък в чашата, когато желанието се отнася до емоционалния, т.е. любовния живот. Ако сте видели ръце в отпечатъка от безименния пръст, това е знак, че това, за което мечтаете, ще стане реалност в някакъв момент.
  • Отпечатъкът от малкия пръст в чашата с кафе оставяте, когато желанието се отнася до здравето ви или на обичан човек. Ако сте видели ръце в този отпечатък, за съжаление, това означава, че вашето желание няма да се сбъдне в близко бъдеще.

Алтернативно тълкуване на ръцете в чашата с кафе

До значението на фигурите в чашата с кафе може да достигнете и ако се фокусирате върху техния цвят. Фигурите в чашата са запълнени, т.е. черни или празни, т.е. бели. Ако ръцете в чашата не са били нито напълно черни, нито напълно бели, тълкува се цветът, който доминира.

Значение на черните ръце

Черните ръце в утайката от кафе ви предават послание, че не трябва да строите своето щастие върху чуждото нещастие. Всичко, което направите на другите, животът в някакъв момент може да ви върне.

Значение на белите ръце

Белите ръце в остатъците от кафе в чашата предсказват стресов период. Много неща ще се случват едновременно и ще трябва да се погрижите за своето ментално и физическо здраве.

Вашият коментар