Рога в чашата с кафе – цяла символика

Ако сте в остатъците от кафе във вашата чаша видели рога, това може да символизира измама, злоупотреба или любовно разочарование от една страна, или пък мъдро решение от друга страна. Все пак на интерпретацията влияят няколко важни фактора. По различен начин се тълкува, когато рогата се появят на дъното, в средата или в горната част на чашата, съответно, отляво или отдясно на мястото, където устните са докосвали чашата.

Алтернативно тълкуване е основано на цвета на формата, която сте видели в чашата. Фигурите могат да бъдат запълнени, т.е. черни или празни, т.е. бели, а повече за този начин на гледане в чашата ще намерите в подзаглавието „Какво означават черните и бели рога в чашата“.

Ако ви интересува защо понякога се оставя отпечатък на пръст в чашата и как се интерпретира, когато в този отпечатък се появят рога, отговорите ще намерите в частта от статията озаглавена „Рога в отпечатъка на пръст за желание“.

Подробна символика на рогата в чашата кафе

За прецизна интерпретация на рогата в остатъците от кафе в чашата е важно правилно да определите позицията, на която тази форма се е появила. Ако рогата са се появили на дъното на чашата, съответно в нейната първа трета, символиката е свързана с миналото. Когато рогата се покажат в средата на чашата, т.е. в нейната втора трета, значението се отнася за сегашността. Рогата близо до върха на чашата, съответно в нейната трета трета, са свързани с бъдещи събития. Неприятно е да се говори за колко близко или далечно минало, т.е. бъдеще, става дума, защото това зависи от субективните емоции и опит на лицето, на което се гледа в чашата.

За да бъде тълкуването още по-прецизно, трябва да обърнете внимание и на мястото на пиенето. Ако сте видели рогата отляво на позицията, където устните са докосвали чашата, символиката е повече или по-малко негативна. Когато рогата се появят отдясно на позицията на пиенето, значението често е положително.

Размерът на рогата може да играе важна роля за правилната интерпретация на тази форма в остатъците от кафе. Малките рога могат да символизират и малка травма, т.е. емоционална болка. Ако сте видели рога на елен в остатъците, това загатва, че ще ви трябва много време, за да преодолеете някаква травма. Когато в чашата видите рога на бик, това може да е знак, че не сте отделили достатъчно внимание на някоя задача, за да се увенчае с успех. Рогата на коза в остатъците от кафе в чашата могат да означават, че имате сериозен конкурент в бизнес или личен план.

Рога при дъното на чашата

Ако рогата са се появили в долната част на чашата и отляво на позицията на пиенето, това загатва, че не сте преодолели травма от миналото. Възможно е някой да ви е наранил или причинял вреда. Не сте почувствали нужда да му/й върнете със същото, но и не сте успели да се отървете от мислите за това.

Когато рогата се появят в първата трета на чашата и отдясно на мястото на пиенето, това означава, че в по-ранен период от живота сте развили способността за адаптация, която може да ви бъде полезна в бъдещето.

Рога в средата на чашата

Ако сте видели рогата във втората трета на чашата и отляво на мястото, където устните са я докоснали, това символизира съмнение или дори параноя. Възможно е да сте започнали да вярвате, че целият свят се е обърнал срещу вас, включително и много близки хора. Крайно време е да „стъпите на земята“ и да приемете, че сами сте виновни за някои неуспехи.

Рогата във втората трета на чашата и отдясно на позицията на пиенето указват, че самочувствието ви е на завидно ниво. Възможно е някои хора да са ви похвалили и това ви е дало крила. Сигурно не ви е проблем да намерите някого, с когото да пиете кафе, което не е лошо, ако сте били самотни за дълго време.

Рога при върха на чашата

Ако сте в третата трета на чашата и отляво на мястото, където устните са я докоснали видели рога, това за съжаление не е добър знак. Скоро може да се сблъскате с голямо разочарование. Вероятно ще ви предаде или нарани човек, от когото никога не бихте очаквали това.

Рогата в третата трета на чашата и отдясно на мястото на пиенето указват, че в близко бъдеще може да срещнете човек, който ще промени живота ви. Помислете за това да приемете неговото или нейното предложение, макар че то включва пълно излизане от вашата зона на комфорт.

Рога в отпечатъка на пръст за желание

Отпечатъкът на пръст се оставя в чашата, за да разберете дали някои ваши желания ще се сбъднат. При това е много важно да знаете кой пръст да сложите в чашата за какъв вид желания. Ако сте утвърдили погрешния пръст за вашето желание, тълкуването няма да бъде надеждно и ясно.

  • Ако вашите желания са свързани със семейството или роднините, в остатъците от кафе трябва да оставите отпечатък на палеца. Ако в този отпечатък се появят рога, това може да е знак, че вашето желание няма да се сбъдне в близко бъдеще.
  • Отпечатъкът на показалеца се оставя в чашата за желания, свързани с работата, т.е. кариерата. Ако сте видели рога в този отпечатък, това подсказва, че вашето желание може да се сбъдне скоро.
  • Ако сте си пожелали нещо, свързано със секс или интимни отношения, в чашата трябва да оставите отпечатък на средния пръст. Рогата в отпечатъка на пръст не предвиждат изпълнение на желанието.
  • Желанията, натиснати с пръстена рака в остатъците от кафе, са свързани с любовни отношения. Ако сте видели рога в отпечатъка на пръстена рака, шансовете за реализиране на вашето желание са малки.
  • Когато желанията са свързани със здравето, в чашата се натиска малкият пръст. Ако сте видели рога в отпечатъка на малкия пръст, е възможно вашето желание да се изпълни в близко бъдеще.

Какво означават черните и белите рога в чашата?

Значението на формите в остатъците от кафе в чашата може да се определи и по техния цвят. Фигурите в чашата обикновено са запълнени, т.е. черни или празни, т.е. бели. Ако рогата, които сте видели в чашата, не са били нито напълно черни, нито съвсем бели, се тълкува цветът, който преобладава.

Значение на черните рога

Черните рога в чашата ви съветват да „спрете топката“. Напоследък се карате с всички за най-дребните неща, вместо да се заемете с вътрешните си демони. Първо отговорете на някои въпроси за себе си, а след това решавайте конфликтите с другите.

Значение на белите рога

Белите рога в чашката кафе могат да бъдат знак, че ще бъдете съблазнени. Възможно е някой да ви разказва приказки, за да спечели вашето доверие, а след това ще ви използва за постигане на своите цели.

Вашият коментар