Пръчка в чаша кафе – значение и интерпретация

Смята се, че пръчка в чашата кафе носи нещастие и болест, обаче, тълкуването се различава в зависимост от това на какво място в чашата се е появила тази фигура. Тя не се тълкува еднакво, ако е забелязана в първата, втората или третата третина на чашата. Освен това, пръчката ляво или дясно от мястото, където устните са докосвали чашата носи различна символика.

Има и друг начин да разкриете значението на пръчката в чашата, а именно като се фокусирате на нейния цвят. Фигурите в чашата могат да бъдат черни, т.е. запълнени, или бели, т.е. празни. В текста под заглавието „Какво символизира черната и бялата пръчка в чашата?“ ще научите повече за този алтернативен метод на тълкуване.

Народното поверие казва, че в отпечатака от пръста в утайката на кафето може да се прочете дали някое желание ще се сбъдне. Повече по тази тема ще говорим по-късно в статията.

Класическо тълкуване на пръчката в чашата

Въведохме темата като отбелязахме, че тълкуването на някаква форма в утайката на кафето зависи от позицията в чашата, на която сте я забелязали. Ако сте забелязали пръчката по-близо до дъното на чашата, символиката се отнася до миналото. Когато пръчката се появи в средата на чашата, значението се отнася до настоящето. Ако този предмет е видян по-близо до върха на чашата, той може да предвещава някои бъдещи събития. Не е благоприятно да говорим за това колко близко или далечно минало или бъдеще става въпрос, тъй като това зависи от опита и емоциите на човека, на когото му се гледа в чашата.

На тълкуването на някой мотив в утайката на кафето влияе и мястото на пиене. Когато пръчката се появи ляво от позицията, където устните са докосвали чашата значението е по-скоро негативно. Ако сте я забелязали дясно от мястото на пиене, символиката е предимно положителна.

Размерът и видът на пръчката не играят съществена роля в тълкуването на тази фигура, но ако в чашата сте видели ръка, държаща пръчка, това означава, че някой ще ви помогне да излезете от криза. Счупена пръчка показва, че трябва да станете по-самостоятелни, т.е. да започнете сами да взимате важни житейски решения. Змия, омотана около пръчката, представлява предупреждение за клевета.

Пръчка в долната част на чашата

Ако пръчката се е появила в първата третина на чашата и ляво от мястото, където устните са я докосвали, това може да бъде знак, че в миналото не сте се пазели и че заради това може да имате здравословни проблеми в бъдещето. Пороци и неуреден живот ще се възвърнат в някакъв момент.

Пръчка по-близо до дъното на чашата и дясно от позицията, където устните са докосвали показва, че е добре, че сте взели навреме решение да промените начина си на живот. Това увеличава шансовете ви за спокойна старост.

Пръчка в средата на чашата

Ако пръчката се е появила в средата на чашата и ляво от мястото на пиене, това предполага, че сте под стрес. Възможно е да имате голямо напрежение заради нещо. Не е изключено да се намирате на кръстопът и да не сте сигурни по кой път да поемете.

Пръчка в средата на чашата и дясно от позицията на пиене означава, че сте направили добър план и има шансове да успеете да реализирате своята идея. Най-важното е, че не ви липсва мотивация. Само ако имахте малко повече търпение.

Пръчка при върха на чашата

Когато образът на пръчката се появи в третата третина на чашата и ляво от позицията, където устните са я докосвали това може да предвещава здравословни проблеми. Възможно е сега да страдате заради това, че сте игнорирали някои симптоми или сте се отнасяли немарливо към себе си и не сте мислили за бъдещето.

Пръчка в третата третина на чашата и дясно от мястото на пиене показва, че с помощта на близък човек можете да преодолеете някакво предизвикателство. Ще попаднете в криза, а член на семейството или приятел ще ви покаже правилния път, т.е. ще ви помогне да излезете от нея без сериозни поражения.

Пръчка в отпечатъка от пръст за желание

Устно предание казва, че от отпечатака от пръста в утайката на кафето може да се разбере дали някое желание ще се изпълни. В продължението на текста ви предоставяме правила за това как се оставя желание в чашата. Трябва да ги спазвате, защото ако оставите желание с погрешния пръст, няма да получите валиден отговор на въпросите, които ви вълнуват.

  • За желания, свързани с вашия дом, деца или семейство, в чашата се отпечатва палеца. Ако сте видели пръчка в отпечатъка на палеца, възможно е да се сбъдне това, което сте си пожелали.
  • Ако желанието е свързано с работа или кариера, трябва да го отпечатите с показалеца. Пръчка в отпечатъка от показалеца предвещава изпълнение на желанието в далечното бъдеще.
  • Желания, свързани със секс, т.е. еротичния живот, се отпечатват в чашата средния пръст. Ако сте видели пръчка в отпечатъка на средния пръст, това предполага, че има големи шансове вашето желание да стане реалност.
  • Когато пожелаете нещо свързано с любовния живот, в чашата оставяте отпечатък от безимения пръст. Пръчка в отпечатъка от безимения пръст, за съжаление, означава, че вашето желание няма да се изпълни още дълго.
  • Малкия пръст оставя отпечатък в чашата, когато ви интересува дали ще се изпълни желание свързано със здравето. За съжаление, пръчка в отпечатъка от малкия пръст не предвижда изпълнението на желанието.

Какво символизира черната и бялата пръчка в чашата?

За да разкриете символиката, която се крие зад формата в утайката на кафето, може да обърнете внимание на нейния цвят. Фигурите, които се появяват в чашата, са черни, т.е. запълнени или бели, т.е. празни. Ако пръчката, която сте видели в чашата, не е била напълно черна или напълно бяла, се тълкува доминиращият цвят.

Черна пръчка в чашата

Ако сте видели черна пръчка в чашата, възможно е да имате нужда от съвет. Вие сте в ситуация, която ви е непозната и се страхувате да не допуснете грешка. Не се колебайте, а обсъдете това, което ви тревожи, с някой, на когото вярвате.

Бяла пръчка в чашата

Когато видите бяла пръчка в чашата, това предполага, че не трябва да злоупотребявате с нечие доверие. Разбрали сте, че някой сляпо следва вашите съвети и предложения, и лесно може да се случи да пожелаете да използвате властта, която имате над този човек. Постарайте се това да не се случи.

Вашият коментар