Пари в чаша кафе – как се тълкува?

В остатъците от кафе в чашата могат да се появят различни форми, включително книжни пари и монети. На тяхното тълкуване най-много влияе позицията в чашата, където сте забелязали формата. С други думи, тълкуването няма да е едно и също, ако видите парите в първата, втората или третата трета на чашата, или наляво или надясно от мястото, където устните са докоснали чашата.

Алтернативен метод за тълкуване се основава на цвета на фигурата, която се е появила в чашата. Парите в чашата могат да бъдат черни (пълна фигура) и бели (празна фигура). Повече за този начин на тълкуване прочетете в подзаглавието „Какво означава черните и белите пари в чашата?“.

Освен това, народното предание казва, че от отпечатъка на пръста в остатъка от кафе може да се предскаже дали някои желания ще се сбъднат или не. В частта на статията с подзаглавие „Какво означава, когато парите се появят в отпечатъка на пръста?“ ще научите как се вграждат желанията в чашата и дали ще се сбъднат, ако се появят пари в този отпечатък.

Детайлна символика на парите в чашката кафе

Парите в чашата кафе могат да представляват благополучие, но и грижа. Всичко зависи от това къде в чашата сте ги забелязали. Ако сте забелязали парите в първата трета на чашата, тяхната символика се отнася до миналото. Ако парите се появят във втората трета на чашата, тълкуването се отнася до настоящето. Когато забележите парите в третата трета на чашата, близо до върха й, това предвещава нещо, което може да се случи в бъдещето. Не може със сигурност да се определи за колко близко или далечно минало или бъдеще става дума, защото това зависи от усещанията на човека, на когото се гледа в чашата.

Съществена роля в обяснението на символиката на формите, които се появяват в чашата, играе мястото на пиене. Ако сте видели парите наляво от мястото, където устните са докоснали чашата, тяхната символика е по-скоро негативна. Когато парите се появят надясно от позицията на пиене, значението е по-скоро позитивно.

Ако сте видели в чашата една банкнота или една монета, това предполага, че трябва да внимавате за какво харчите парите си. Фалитът ви е почти сигурен, ако от сега „не затегнете колана“. Когато в чашата кафе се появи купчина банкноти или монети, това предизвестява някои позитивни промени в професионалния ви живот. Ако сте видели как парите горят в чашата, това предзнаменува караница в семейството.

Парите на дъното на чашата

Ако сте забелязали парите по-близо до дъното на чашата и наляво от мястото, където устните са докоснали, това предполага, че не сте използвали голяма възможност, която сте имали пред себе си. Може би не сте я разпознали, а може би сте се страхували от промяната или излизането от зоната си на комфорт. Не трябва да позволите това да се повтори.

Ако парите са се появили в първата трета на чашата и надясно от позицията на пиене, това означава, че скоро може да получите възнаграждение за нещо, което сте направили по-рано. Възможно е някой да ви върне дълга.

Парите в средата на чашата

Когато забележите парите във втората трета на чашата и наляво от мястото на пиене, това предполага, че паникьосвате, защото разходите ви заплашват да надхвърлят приходите. Ще трябва да промените някои навици и това изобщо не ви харесва. Ако не внимавате за какво харчите парите си, фалитът ви е гарантиран.

Парите в средата на чашата и надясно от мястото, където устните са докоснали, намеква, че сте постигнали стабилност, поне когато става въпрос за професионален живот. Доволни сте от работата си, и макар да бихте искали приходите ви да са по-високи, не се оплаквате от нищо.

Парите близо до върха на чашата

Когато видите монети или банкноти в третата трета на чашата и наляво от позицията, където устните са докоснали, това предполага, че в следващия период може да се сблъскате с някакво по-голямо предизвикателство. Възможно е да се карате с партньора/партньорката или с домакините заради лошата финансова ситуация.

Ако сте забелязали парите близо до върха на чашата и надясно от мястото на пиене, това е знак за печалба. Може би работодателят ви ще увеличи заплатата или ще ви възнагради за усилията и работата, които полагате в работата. Не е изключено да преминете на по-добре платено работно място, а четвъртата възможност е премия в игрите на късмета.

Какво означава, когато парите се появят в отпечатъка на пръста?

Казва се, че в отпечатъка на пръста в чашата кафе може да се предскаже дали някоя мечта ще стане реалност. В продължението на статията ви предлагаме конкретни инструкции как се вграждат желанията в чашата и какво означава, когато в този отпечатък се появяват пари.

  • За желания, свързани с домакините или семейството, в чашата се оставя отпечатъкът на палецът. Ако сте видели парите в отпечатъка на палеца, това предполага, че вашето желание, за съжаление, няма да се сбъдне в близко бъдеще.
  • Показалецът се използва за желания, свързани с професионалния живот. Парите в отпечатъка на показалеца предсказват сбъдването на желанието.
  • Ако сте пожелали нещо, свързано с сексуалния, т.е. еротичен живот, в чашата трябва да оставите отпечатъка на средния пръст. Ако в този отпечатък се появят пари, вероятно е вашето желание да се сбъдне.
  • Когато пожелаете нещо, което се отнася до любовните взаимоотношения, в чашата оставяте отпечатъка на безименния пръст. Парите в отпечатъка на безименния пръст, за съжаление, предвещават, че желанието най-вероятно няма да се сбъдне.
  • Желанията, свързани с личното здраве или здравето на любим човек, се вграждат в чашата с малкия пръст. Ако сте видели пари в отпечатъка на малкия пръст, вашето желание скоро ще стане реалност.

Какво означава черните и белите пари в чашата?

Символиката на формите в чашата може да се чете и по техния цвят. Фигурите в чашата са плътни, т.е. черни или празни, т.е. бели. Ако парите, които сте видели в чашата, не са нито напълно черни, нито напълно бели, се тълкува цветът, който преобладава.

Значението на черните пари

Когато в чашата видите черни пари, това предполага, че можете да разтълкувате думите или действията на някого погрешно. Това, че някой ви е наранил или ви е нанесъл вреда, не означава, че и другите хора са лоши и искат да ви използват.

Значението на белите пари

Белите пари в чашата може да бъдат знак, че ще повярвате на фалшиви обещания на някого. Този човек ще ви убеди в нещо, а вие няма да се съмнявате в него/нея. Едва по-късно ще осъзнаете, че сте били измамени.

Вашият коментар