Облак в чаша кафе – тълкуване и символика

Облаците са сред фигурите, които хората относително често откриват в утайката на кафето. Тяхната символика може да бъде доста пъстроцветна и затова трябва да се вземе предвид позицията в чашата, където се е появила тази форма. Не се тълкува по същия начин, когато облакът го видите по-близо до дъното, средата или върха на чашата. Освен това, различно се обяснява, когато облакът се появи вляво или вдясно от мястото, където устните са докосвали чашата.

Съществува още един начин, по който могат да се четат формите, които се появяват в чашата. Неконвенционалният метод предполага тълкуване по цвета на фигурите, които могат да бъдат запълнени (черни) или празни (бели). За този начин на гледане в чашата може да научите повече в подзаглавието „Алтернативно тълкуване на облаци в чашата“.

В частта от статията с заглавие „Облак в отпечатъка на пръста за желание“ ще научите какво означава, когато тази фигура се появи в отпечатъка на пръста, т.е. дали вашето желание ще се сбъдне, ако в отпечатъка се появи облак.

Подробно обяснение на облаците в чашата

За да получите най-точното тълкуване на облаците в кафе чашата, важно е да спазвате няколко основни правила. Най-важното от тях е мястото в чашата, където се е появила тази фигура. Ако сте видели облака по-близо до дъното на чашата, т.е. в първата й третина значението е свързано с миналото. Когато видите облака в средата на чашата, в нейната втора третина символиката се свързва с настоящето. Ако облакът се появи по-близо до върха на чашата, в нейната трета третина, тогава може да предвещава бъдещи събития. Колко далеч в миналото или бъдещето се простира интерпретацията зависи от чувствата на човека, на когото се гледа в чашата.

Важно е също така точно да определите дали облакът се е появил вляво или вдясно от позицията, където устните са докосвали чашата. Ако сте видели облака вляво от мястото на пиене неговото значение е повече или по-малко негативно. Облак вдясно от позицията, където устните са докосвали чашата обикновено носи положителна конотация.

Повече облаци в кафе чашата могат да представят някакво по-голямо предизвикателство или промяна. Ако сте видели, освен облаци, и слънце в чашата, това предвещава добър период в живота на този, за когото се гледа в чашата. Луната и облаците в кафе чашата символизират неочаквана радост, а ако сте видели звезди около облака, е възможно да не стоите здраво на земята, а да живеете в света на фантазиите. Облак и птица с разперени крила в утайката на кафето в чашата указват, че най-накрая може да се борите за свободата си.

Облак в долната третина на чашата

Ако сте видели облака в първата третина на чашата и вляво от позицията на пиене това е знак, че гордостта ви не е позволила да постигнете успех или щастие в миналото. Възможно е да сте били твърде горди, за да покажете на някого своите емоции или да ви е било срам да направите нещо.

Когато облакът се появи по-близо до дъното на чашата и вдясно от мястото на пиене това предполага, че сте придобили знания, които ще можете да използвате и монетизирате по-късно. Може би сега мислите, че това е било загуба на време, но някои научени уроки ще се изплатят многократно.

Облак в средната третина на чашата

Ако облакът се е появил във втората третина на чашата и вляво от мястото, където устните са докосвали това предполага, че прикривате страховете и комплексите си с арогантност и гордост вместо най-после да се заемете с тях.

Облак във втората третина на чашата и вдясно от мястото на пиене указва, че несъзнателно пленявате вниманието на хората около вас. Възможно е да сте доволни от себе си и това се вижда по вас. Със сигурност ежедневно получавате комплименти и покани за събирания.

Облак в горната третина на чашата

Ако облакът се е появил по-близо до върха на чашата и вляво от позицията, където устните са докосвали това предполага, че трябва да внимавате с кого влизате в конфликти. Може да попаднете на неподходящ човек и да претърпите сериозни последствия.

Облак при върха на чашата и вдясно от мястото на пиене предвещава професионален успех. Възможно е да получите възможност да осъществите мечтите си в професионален план. Постарайте се да не изпуснете тази възможност!

Облак в отпечатъка на пръста за желание

Ако се чудите как правилно да оставите отпечатък от пръст в утайката на кафето и какво означава, когато в този отпечатък се появи облак, ето отговорът на това.

  • Отпечатък на палеца се оставя в утайката на кафето в чашата, когато искате да разберете дали ще се сбъдне желание, свързано с дома, семейството или децата. Облак в отпечатъка на палеца предвещава сбъдване на желанието в по-далечното бъдеще.
  • Ако вашето желание е свързано с кариерата, т.е. професионалния живот, в чашата трябва да оставите отпечатък от показалеца. Ако в отпечатъка на показалеца се появи облак, това е знак, че желанието ви ще се сбъдне след много усилия, труд и работа.
  • Ако сте си пожелали нещо, свързано със секса или интимните отношения, желанието се отпечатва в чашата със средния пръст. Облак в отпечатъка на средния пръст може да бъде знак, че това, което сте пожелали, ще се сбъдне, но не с човека, с който в момента желаете да се случи.
  • Ако вашите желания са свързани с емоциите, по-точно с любовните отношения, тогава в чашата оставяте отпечатък от безименния пръст. Ако сте видели облак в отпечатъка на безименния пръст, това е знак, че желанието ви ще се сбъдне.
  • Когато желанията са свързани с личното здраве или здравето на близък човек, в чашата се отпечатва с малкия пръст. Облак в отпечатъка на малкия пръст, за съжаление, не предвещава сбъдване на желанието.

Алтернативно тълкуване на облаци в чашата

Символиката, която се крие зад фигурите в чашата, може да бъде разкрита и чрез четене на цвета на формите, които се появяват в утайката. Формите могат да бъдат черни (запълнени) или бели (празни). Ако облакът, който сте видели в чашата, не е бил нито напълно черен, нито съвсем бял, за интерпретацията се взема цветът, който преобладава.

Значение на черния облак

Смята се, че черните облаци в кафе чашата предвещават неприятности. Въпреки това, не трябва да бъде така. Черните облаци могат да символизират предизвикателства, които ще ви помогнат да пораснете, да узреете или да напреднете в някой аспект от живота.

Значение на белия облак

Белите облаци обикновено носят добри новини, радост, щастие и подобни. За младите хора те предвещават сватба или ново попълнение в семейството. По-възрастните хора могат да почувстват гордост заради успехите, постигнати от техните потомци.

Вашият коментар