Каква е символиката на нивата в чашата кафе?

Нива в утайката на кафе може да означава, че вашите усилия ще се изплатят или че ще постигнете успех в професионален план. Все пак, значението може да бъде и различно, което зависи от позицията в чашата, където се е появила тази фигура. Различно се тълкува, когато нивата виждате в първата, втората или третата третина на чашата. Освен това, символиката не е същата, ако нивата се е появила вляво или вдясно от мястото, където устните са докоснали чашата.

Алтернативно тълкуване е базирано на цвета на нивата, която сте видели в съня си. Формите в чашата могат да бъдат черни т.е. плътно запълнени или празни т.е. бели. Повече по тази тема можете да намерите в подзаглавието „Символика на черна и бяла нива в чашата“.

В частта от текста, озаглавена „Нива в отпечатъка на пръст за желание“, ще намерите подробни инструкции за това, как от отпечатъка на пръст в утайката на кафе може да се разбере дали някои желания ще се сбъднат, т.е. какво означава, когато в този отпечатък се появи нива.

Подробно обяснение на нивата в чашата кафе

За да получите възможно най-точното тълкуване на нивата в остатъците от кафе в чашата, е необходимо да обръщате внимание на позицията в чашата, където се е появила тази фигура. Ако нивата се е появила в дъното на чашата, значението се отнася до миналото. Когато нивата се появи в средата на чашата, символиката се отнася до настоящето. Ако сте видели нивата близо до върха на чашата, тогава този образ предвещава какво може да се случи в бъдещето. Колко далеч в миналото или бъдещето се простира тълкуването, зависи от личните емоции и опита на човека, на когото се гледа в чашата.

Освен това, за тълкуването е важна и позицията на пиене. Ако нивата се е появила вляво от мястото, където устните са докоснали чашата, значението е повече или по-малко негативно. Когато видите нивата вдясно от позицията на пиене, символиката най-често е положителна.

Празна нива показва, че е време някои от вашите идеи да се реализират. Ако сте видели нива с пшеница в чашата, това предполага, че сте на прав път да постигнете някои желания. Ораната нива означава, че трябва да бъдете търпеливи и усърдни, за да постигнете това, за което мечтаете. Нива в пламъци в чашата кафе символизира загуба.

Нива близо до дъното на чашата

Ако сте забелязали нивата в първата третина на чашата и вляво от мястото, където устните са я докоснали, това означава, че сте се отказали твърде рано от една идея. Не сте се постарали достатъчно да я реализирате, а причината е, че сами не сте вярвали в нейния успех.

Ако нивата се е появила в дъното на чашата и вдясно от мястото на пиене, това предполага, че е добре, че все още поддържате определени приятелства и познанства. Не сте човек, който се кара и спори, така че някои хора могат да ви бъдат полезни в бъдещето.

Нива в средата на чашата

Когато забележите нивата във втората третина на чашата и вляво от позицията на пиене, това е знак, че сте несигурни. Прекалено много анализирате себе си и всичко около вас, вместо да започнете да действате. Работете върху самочувствието си, за да се променят нещата към по-добро.

Нива близо до средата на чашата и вдясно от мястото, където устните са я докоснали показва, че имате достатъчно енергия и воля да се справите с различни задължения. Най-накрая сте спрели да „замитате“ проблемите под килима, което ще се отрази положително на вашето бъдеще.

Нива близо до върха на чашата

Ако нивата се е появила в третата третина на чашата и вляво от позицията на пиене, това предвещава по-малки предизвикателства. Възможно е някои неща да не се развиват по план и вие да бъдете недоволни от това. Все пак, ако сте усърдни, ще успеете да „изгладите“ тази ситуация.

Нива близо до върха на чашата и вдясно от мястото, където устните са я докоснали може да предскаже голям успех в близкото бъдеще. Вероятно вашите усилия и труд най-накрая ще започнат да се изплащат. Това също е послание никога да не се отказвате от постигането на своите мечти.

Нива в отпечатъка на пръст за желание

Смята се, че от отпечатъка на пръст в остатъците от кафе може да се получи отговор на въпроса дали някои желания ще се изпълнят или не. Важно е да знаете как правилно да отпечатате своето желание в чашата. Ако желанието е отпечатано с погрешен пръст, възможно е да не получите ясен отговор на въпроса, който ви интересува.

  • Ако вашите желания са свързани с деца, семейство или роднини, тогава в чашата оставяте отпечатък от палеца. Нива в отпечатъка на палеца предвещава изпълнение на желанието.
  • Когато желанието се отнася до професионалния живот, в чашата се отпечатва показалеца. Ако сте видели нива в отпечатъка на показалец, това предполага, че желанието ще се изпълни в далечно бъдеще.
  • За желания, свързани със сексуалния живот, в чашата се оставя отпечатък от средния пръст. Нива в отпечатъка на среден пръст, за съжаление, не предвещава изпълнение на желанието.
  • Отпечатък от безименния пръст се оставя в утайката на кафе за желания, свързани с любовни отношения. Ако сте видели нива в отпечатъка на безименния пръст, възможно е желанието да се изпълни, но не с човека, който ви е на ум в момента.
  • Малкия пръст се използва за желания, свързани с личното здраве или здравето на обичан човек. Нива в отпечатъка на малкия пръст предсказва изпълнение на желанието в бъдещето.

Символика на черна и бяла нива в чашата

Алтернативен метод за четене на символиката, която крият формите в чашата, е базиран на техния цвят. Фигурите в утайката на кафе могат да бъдат запълнени т.е. черни или празни т.е. бели. Ако нивата, която сте забелязали в своята чаша, не е била нито напълно черна, нито съвсем бяла, за тълкуването се взема предвид цветът, който преобладава.

Значение на черната нива

Черна нива в остатъците от кафе в чашата означава, че сте мързеливи. Може би сте работили упорито и ви е нужна почивка. Все пак, по-вероятно е да сте попаднали в апатия и да не ви се става дори от леглото, камо ли да се захванете с някаква работа. Излезте от това състояние, преди да се натрупат сериозни задължения.

Значение на бялата нива

Бяла нива в утайката на кафе показва, че грешите, ако мислите, че нямате време да осъществите някои от своите мечти. Никога не е късно поне да опитате да постигнете това, което дълго желаете, важно е да имате вяра в себе си и своя успех.

Вашият коментар