Нар в чаша кафе – тълкуване и символика

Ако сте в утайката на кафето забелязали нар, това може да предвещава интересно запознанство или нова любов. Въпреки това, тълкуването зависи от позицията на този символ в чашата с кафе. Нарът в първата, втората или третата трета на чашата няма същото значение, както когато се появява наляво или надясно от мястото, където устните са докосвали чашата.

Скритата символика на нара може да се разкрие, ако се фокусирате на неговия цвят. Тълкуването е различно, когато фигурата в чашата е пълна, т.е. черна, и празна, т.е. бяла. За този алтернативен начин на тълкуване можете да научите повече в подраздела „Какво означава черен и бял нар в чашата“.

Отпечатъкът от пръст в утайката от кафе също може да даде отговори на някои въпроси според народното поверие. Легендата гласи, че от отпечатъка на пръста може да се предвиди дали някои желания ще се сбъднат или не. Повече за това можете да прочетете в частта на статията със заглавие „Нар в отпечатъка от пръст за желание“.

Символика на нара в чашата с кафе

За подробно тълкуване на формата на нара в утайката от кафе в чашата, трябва да обърнете внимание на няколко важни детайла. Най-важното е позицията в чашата, на която сте забелязали този плод. Ако сте забелязали нара на дъното на чашата, неговото тълкуване се отнася до миналото. Ако нарът се е появил в средата на чашата, символиката се отнася до настоящето. Нарът, близо до върха на чашата, показва това, което би могло да се случи в бъдеще. Колко далеч в миналото или бъдещето отива тълкуването, зависи от преживяванията и чувствата на лицето, на което се гледа в чашата.

Освен това е важно, дали нарът се появява наляво или надясно от мястото, където устните са докосвали чашата. Ако сте видели нар наляво от мястото на пиене, символиката обикновено е негативна. Когато нарът се появи надясно от позицията на пиене, тълкуването му е най-често позитивно.

Размерът на нара не играе решаваща роля в обяснението на символиката; обаче, ако в чашата видите и ръка, която държи нар, възможно е някой да ви изненада положително. Ако нарът в чашата е бил отворен, т.е. ако сте видели неговите семена, това е знак, че трябва да задържите идеите си за себе си, докато не сте в състояние да ги реализирате. Когато в чашата, освен нара, виждате и друга фигура, това означава, че ще прекарате приятни моменти с хора, които наскоро сте срещнали.

Нар в долната трета на чашата

Формата на нара на дъното на чашата и наляво от позицията на пиене показва, че все още не сте се примирили с факта, че сте били наивни в определена ситуация. Поверили сте се на фалшиви обещания и не можете да си простите това. Може би сте твърде строги към себе си, защото такива неща се случват на хората ежедневно.

Ако нарът се е появил в първата трета на чашата и надясно от мястото, където устните са я докосвали, това означава, че някой може да се върне във вашия живот „тържествено“. Може би това е бивш партньор, някой от приятелите или бизнес партньорите.

Нар в средата на чашата

Ако сте забелязали нар във втората трета на чашата и наляво от позицията, където устните са я докосвали, това означава, че сте ядосани. Нещо ви е „изкарало от равновесие“ и напълно ви е „заслепило“. Ако не се отървете от тези мисли, можете да си нанесете голяма вреда.

Нарът в средата на чашата и надясно от мястото на пиене обикновено означава, че сте благодарни за любовта и подкрепата, която ви оказват обичаните хора. Знаете, че винаги можете да разчитате на тях и това много ви означава. С общи усилия бихте могли да постигнете много.

Нар в горната трета на чашата

Когато нарът се появи близо до върха на чашата и наляво от позицията на пиене, това може да предвещава неприятна изненада. Възможно е някой ваш план да се провали или вашата идея да не срещне разбиране в околната среда. Не трябва да се отчайвате, а да се постараете да намерите начин да постигнете това, което желаете.

Нарът в третата трета на чашата и надясно от мястото на пиене показва, че в близко бъдеще може да срещнете много интересен човек. Става въпрос за някой, който ще ви впечатли със своите мисли и възгледи, така че не е изключено между вас да се зародят и по-дълбоки емоции.

Нар в отпечатъка от пръст за желание

От отпечатъка от пръст в утайката от кафе, според народното поверие, може да се предвиди дали някои желания ще се сбъднат. В продължението на текста ви предлагаме инструкции как правилно да отпечатате своето желание в чашата, за да получите ясен отговор.

  • Ако вашето желание се отнася до семейството, децата или домашните, в чашата трябва да го отпечатате с палеца. Ако в отпечатъка от палеца се появи нар, това може да бъде знак за сбъдване на желанието.
  • Желанията, които се отнасят до работата, т.е. кариерата, се отпечатват в чашата с показалеца. Нарът в отпечатъка от показалеца предвещава сбъдване на желанието в близко бъдеще.
  • Отпечатък от средния пръст се отбелязва в чашата, когато желанията се отнасят до секса, т.е. еротичния живот. Ако в този отпечатък видите нар, възможно е вашето желание бързо да стане реалност.
  • Ако вашето желание се отнася до любовта, в чашата трябва да оставите отпечатък от безименния пръст. Нарът в отпечатъка от безименния пръст може да означава, че желанието ви ще се сбъдне в по-далечното бъдеще.
  • Малкия пръст оставя отпечатък в чашата, когато желанието се отнася до здравето. Ако в отпечатъка на малкия пръст видите нар, това означава, че шансовете за сбъдване на желанието са доста големи.

Какво означава черен и бял нар в чашата?

Символите в утайката от кафе можете да четете и по техния цвят. Формите в чашата могат да бъдат пълни т.е. черни или празни т.е. бели. Ако нарът, който сте забелязали в чашата, не е нито напълно черен, нито напълно бял, се интерпретира преобладаващият цвят.

Значение на черния нар

Ако сте видели черен нар в чашата, това означава, че може да се сблъскате със сплетни. Някой е раздразнен от вашия успех и ще се постарае да ви дискредитира. Не можете да го/я спрете да разпространява клюки, но поне можете да се постараете да му/й давате възможно най-малко поводи за това.

Значение на белия нар

Белият нар във утайката от кафе показва, че някой не е напълно искрен с вас. Лице, което е станало част от вашия живот, ви крие нещо. Все пак не го/я обвинявайте за нищо, ако нямате доказателства, че сте прави.

Вашият коментар