Момина сълза в чашата с кафе – какво означава?

Формата на момината в утайката на кафе в чашата може да се тълкува като предвестник на радост, щастие и напредък. Понякога този цвят в остатъците от кафето в чашата предвещава печалба и успех в професионалния живот. Обаче, точната интерпретация зависи от позицията в чашата, на която сте видели момината. Различно се тълкува, когато момината е видима на дъното, в средата или по-близо до върха на чашата. Освен това, обяснението се влияе и от позицията на пиене. Не се интерпретира по същия начин когато момината се появи ляво или дясно от мястото, където устните са докосвали чашата.

Символиката, която се крие зад някоя форма в утайката от кафе, може да откриете и ако се фокусирате на нейната цвят. Повече за този начин на тълкуване ще научите в подзаглавието „Какво символизира черната, а какво бялата момина в чашата с кафе“.

Част от текста под заглавието „Момина в отпечатъка от пръста за желание“ е посветена на вярването, че от отпечатъка от пръста може да се предвиди дали някои желания ще се сбъднат или не. Ще откриете и какво е важно да спазвате, когато отпечатвате желание в чашата.

Класическо тълкуване на момината в чашата с кафе

За да получите по-точна интерпретация на някоя фигура в чашата с кафе, е важно да обърнете внимание на няколко детайла. Ако сте видели момината по-близо до дъното на чашата, символиката ѝ е свързана с миналото. Когато тази цвят се появи в средата на чашата, значението му се отнася до настоящето. Момината по-близо до върха на чашата може да бъде предвестник на бъдещи събития.

От субективните преживявания и емоции на лицето, на което се гледа в чашата, зависи колко близко или далечно е миналото или бъдещето, за което става въпрос.

Освен това, за интерпретацията е важно и мястото на пиене. Когато момината се появи ляво от позицията, където устните са докосвали чашата, нейната символика често е негативна. Ако сте видели тази цвят вдясно от мястото на пиене, значението е по-скоро положително.

Момина в саксия показва, че се чувствате притиснати в собствената си кожа. Възможно е да не сте щастливи и доволни. Букет от момини в утайката от кафе означава, че сте привлекли вниманието на някого. Момина във ваза може да бъде знак, че някой ваш план ще се провали.

Момина в първата третина на чашата

Когато видите моминната близо до дъното на чашата и ляво от позицията на пиене, това предполага, че ви липсва човек, който някога е бил важна част от живота ви, но пътищата ви са се разделили. Възможно е този човек да не живее във вашия град или страна и да сте напълно изгубили контакт, но често мислите за него или нея.

Форма на момината в долната третина на чашата и вдясно от мястото, където устните са докосвали, показва, че още не сте осъзнали, че жертвата, която сте направили в миналото, в някакъв момент ще ви помогне да растете и да се развивате, и да подобрите качеството на своя живот.

Момина във втората третина на чашата

Ако сте видели момината в средата на чашата и ляво от мястото на пиене, това предполага, че не сте щастливи. Възможно е нещо в личния или професионалния ви живот да не е както трябва и не знаете как да го промените. Не сте безпомощни, просто все още не сте готови да направите радикални промени.

Момината по-близко до средата на чашата и вдясно от позицията, където устните са докосвали, показва, че сте в много креативна житейска фаза. Много неща бихте могли да завършите именно защото позволявате на въображението си да ви води. Време е да започнете да реализирате своите мечти.

Момина в третата третина на чашата

Ако сте видели момината в горната част на чашата и ляво от мястото, където устните са докосвали, това показва, че може да се окажете в дилема. Във всеки случай животът ще ви постави пред изпитание и ще трябва да вземете някакво важно решение.

Когато моминната се появи по-близо до върха на чашата и вдясно от позицията, където устните са докосвали, това предвещава радост и щастие. В близко бъдеще ще ви се случи нещо много хубаво. Възможно е да постигнете професионален успех или да се случи някаква значителна, но положителна промяна в любовния живот.

Момина в отпечатъка от пръста за желание

Устно предание казва, че от отпечатъка от пръста в утайката от кафе може да се узнае дали някои желания ще се сбъднат или не. Важно е да знаете как правилно да отпечатате своето желание в чашата. Ако желанието е отпечатано с грешен пръст, обяснението ще бъде неясно или неточно.

  • Когато вашето желание се отнася до дома, семейството или децата, отпечатайте го в чашата с палеца. Момината в отпечатъка от палеца предвещава сбъдване на желанието в близко бъдеще.
  • Желанията, които се отнасят до работа, т.е. кариера, се отпечатват в чашата с показалеца. Ако сте видели момината в отпечатъка от показалеца, това е положителен знак. Момината в този отпечатък предвещава сбъдването на желанието.
  • За желания, които се отнасят до еротичния живот, в чашата се оставя отпечатък от средния пръст. Ако сте видели момината в отпечатъка от средния пръст, за съжаление, това е знак, че вашето желание няма да стане реалност.
  • Отпечатъкът от безименния пръст се оставя в чашата за желания, които се отнасят до чувствата, т.е. до любовния живот. Момината в отпечатъка от безименния пръст показва, че съществуват големи шансове вашето желание да се сбъдне.
  • Малкия пръст се отпечатва в чашата за желания, свързани с вашето здраве или здравето на човек, когото обичате. Ако сте видели момината в отпечатъка от малкия пръст, това може да значи, че желанието ви скоро ще се сбъдне.

Какво символизира черната, а какво бялата момина в чашата с кафе?

Алтернативен метод на интерпретация на формите включва прочитане на тяхната символика по цвят. Формата може да бъде пълна, т.е. черна или празна, т.е. бяла. Ако момината във вашата чаша не е нито напълно черна, нито напълно бяла, се тълкува преобладаващият цвят.

Значение на черната момина

Черната момина в чашата с кафе означава, че не трябва да разказвате на всички за своите планове, защото така намалявате шансовете да ги осъществите. По-добре е да мълчите и да работите върху тях, а с времето и вие, и другите хора ще видят резултатите.

Значение на бялата момина

Бялата момина показва, че може да срещнете човек, чиито енергия ще ви вдъхнови. Ще пожелаете да се сприятелите с него или нея или да работите заедно. Може би нещо от споменатото ще се осъществи по-късно в живота ви.

Вашият коментар