Китара в чашата с кафе – пълно тълкуване

Когато китара се появи в утайката от кафе в чашата, това може да символизира успех. Възможно е да получите подарък или награда за добре свършена работа. Въпреки това, тълкуването не е същото ако този музикален инструмент сте забелязали в първата, втората или третата третина на чашата, както и дали е отляво или отдясно от мястото, където устните са докосвали чашата.

Съществува и друг начин да разберете какво символизира китарата в чашата. Този алтернативен метод е основан на тълкуването на цвета на фигурата. Контурите в чашата обикновено са черни или бели, а какво точно означават ще откриете в подзаглавието „Какво означава черна и бяла китара в чашата“.

Народното предание гласи, че отпечатъкът от пръст се оставя в чашата с кафе, когато искаме да разберем дали някои желания ще се сбъднат. В частта от текста под заглавие „Китара в отпечатъка за желание“ ще получите инструкции как правилно да отпечатате своето желание в чашата и какво означава, когато китара се появи в отпечатъка.

Подробна символика на китарата в чашата с кафе

За да получите по-точно тълкуване на чашата с кафе, трябва да обърнете внимание на няколко детайла. Първо е важно да определите позицията в чашата, където този музикален инструмент се е появил. Ако сте видели китарата в първата третина на чашата, нейното значение е свързано с миналото. Китарата в средата на чашата се отнася до настоящето, а ако сте я забелязали близо до върха на чашата, нейната символика се отнася до бъдещето. Не може с точност да се определи колко близко или далечно минало т.е. бъдеще става въпрос, защото това зависи от личните преживявания и чувства на човека, на когото се гледа в чашата.

Освен това, за тълкуването на контурите в чашата е важно и дали китарата се е появила ляво или дясно от мястото, където устните са докосвали чашата. Ако сте я видели ляво от мястото на пиене, символиката е по-скоро негативна. Ако китарата се е появила дясно от позицията, където устните са докосвали чашата, значението е обикновено положително.

Малка китара в чашата с кафе може да означава радост в бъдещето. Две китари в утайката от кафе показват, че ще се забавлявате в компанията на нови познати. Ако сте видели мъж, който свири на китара в чашата, това означава, че в живота ви има силна мъжка фигура, на която винаги можете да разчитате.

Китара в първата третина на чашата

Ако сте забелязали китарата близо до дъното на чашата и ляво от мястото, където устните са я докосвали, това може да означава, че миналото ще ви „почука на вратата“. Ще срещнете човек, който ви е наранил и ще трябва да прекарате известно време с него, което няма да ви бъде приятно.

Китарата в долната третина на чашата и дясно от мястото на пиене показва, че не съжалявате за изборите, които сте направили в младостта. Може би те не са били идеални, но сте ги направили съзнателно и сте поели отговорност, така че нямате за какво да съжалявате.

Китара във втората третина на чашата

Ако сте видели китарата в средата на чашата и лявото от мястото на пиене, това означава, че се съмнявате в себе си. Нещо ви е „изкарало от пътя“ и ви трябва време, за да разберете колко всъщност струвате.

Когато китарата се появи във втората третина на чашата и дясно от мястото, където устните са я докосвали, това означава, че черпите сила за всяко следващо предизвикателство от хората, които ви обичат и подкрепят. Чувствате тяхната любов и това ви кара да вярвате, че можете да постигнете всичко, което желаете.

Китара в третата третина на чашата

Формата на китарата близо до върха на чашата и ляво от позицията, където устните са я докосвали може да предвещава малки турбулентности в живота на човека, на когото се гледа в чашата. Нещо няма да върви по план, и не е изключено да се наложи да се откажете от реализацията на определени идеи.

Китарата в горната третина на чашата и дясно от мястото на пиене означава, че скоро нещо може да ви зарадва. Възможно е да постигнете голям успех в работата си. Някой ще ви възнагради или ще ви окаже чест. Въпреки че не търсите специално внимание, този акт ще ви зарадва.

Китара в отпечатъка за желание

Народното предание гласи, че отпечатъкът от пръст се оставя в чашата, когато искате да разберете дали някои желания ще се сбъднат или не. В следващия текст ви предоставяме инструкции как правилно да отпечатате своето желание в чашата. Освен това, ще разберете и какво означава, когато китарата се появи в този отпечатък.

  • Ако желанието ви се отнася за деца, семейство или роднини, отпечатъкът се прави с палеца. Китара в отпечатъка на палеца предвещава изпълнение на желанието.
  • Желанията, свързани с работата, се отпечатват в чашата с показалеца. Ако сте видели китара в отпечатъка на показалеца, възможно е желанието ви да се сбъдне в близко бъдеще.
  • Ако желанията ви са свързани със сексуалния или интимния живот, трябва да ги отпечатате в чашата със средния пръст. Китара в отпечатъка на средния пръст предвещава изпълнение на желанието.
  • Безименния пръст се използва за отпечатък в чашата, когато желанията са свързани с емоции или любовен живот. Ако сте видели китара в отпечатъка на безименния пръст, възможно е желанието ви да се сбъдне.
  • Когато желанието се отнася за здраве, отпечатъкът се прави с малкия пръст. Китара в отпечатъка на малкия пръст обикновено предвещава изпълнение на желанието.

Какво означава черна и бяла китара в чашата?

Алтернативното тълкуване на фигурите в утайката от кафе в чашата се основава на техния цвят. Контурите обикновено са черни или бели. Ако китарата във вашата чаша не е нито напълно черна, нито съвсем бяла, се тълкува цветът, който доминира.

Значението на черната китара

Черната китара в остатъците от кафе в чашата може да символизира проблеми в комуникацията с близък човек или с колеги на работа. Вероятно ще имате различни идеи за решения на общ проблем. Внимавайте спорът да не прерасне в кавга, за да не съжалявате за думи, изговорени в гняв.

Значението на бялата китара

Бялата китара в чашата с кафе указва, че ще бъдете приятно изненадани от някого. Възможно е партньорът, член на семейството или приятел да ви зарадва и да ви направи горди със своя успех.

Вашият коментар