Килим в чаша с кафе – символика и значение

Формата на килима в остатъците от кафе в чашата може да предвещае кавга в семейството. Може би няма да бъдете главният герой, а ще се опитате да успокоите духовете, за да не се задълбочи конфликтът. Въпреки това, тълкуването зависи от позицията в чашата, където се е появил килимът. Килим в горната, средната или долната част на чашата няма същия символизъм, както и когато тази форма се появява вляво или вдясно от мястото, където устните са докосвали чашата.

Има алтернативен метод за обяснение какво се крие зад фигурите в чашата с кафе. Тази алтернативна методика се основава на тяхната цвят, за което можете да прочетете повече в частта „Какво символизира черният, а какво белият килим в чашата?“.

Смята се, че от отпечатъка на пръста в остатъците от кафе в чашата може да се предвиди дали някои желания ще се сбъднат. Как се отпечатват желанията в чашата и какво означава появата на килим в този отпечатък, ще разберете в подтемата „Килим в отпечатъка на пръста за желание“.

Стандартно тълкуване на килима в чашата с кафе

Както вече научихте от въведението, символиката на килима в остатъците от кафе зависи от неговото положение в чашата. Ако сте видели килим в първата трета от чашата, това означава, че значението се отнася до миналото. Килим в втората трета от чашата сочи към нещо от настоящето, а ако тази фигура се появи в третата трета от чашата, това може да предвещае бъдещи събития. Точната времева рамка на миналото или бъдещето зависи от опита и чувствата на лицето, на когото се гледа в чашата.

За по-прецизен анализ е важно да обърнете внимание на позицията на пиене. Ако сте видели килим вляво от позицията, където устните са докосвали чашата, значението е по-скоро негативно. Когато килимът се появи вдясно от мястото на пиене, символиката е положителна.

Големината на килима няма значителна роля в тълкуването на неговия символизъм в чашата. Ако сте видели кръгъл килим, е възможно да успеете да избегнете някои големи препятствия в бъдещето. Овалният килим в остатъците от кафе в чашата означава, че сте прекалено строги към себе си. Ако килимът в чашата е бил разкъсан, това намеква, че е време за промени.

Килим в долната трета от чашата

Ако сте видели килим близо до дъното на чашата и вляво от позицията, където устните са докосвали чашата, това означава, че съжалявате, че не сте променили някои неща в живота си по-рано. Мисълта, че е късно за промени, е само извинение за страха от напускане на комфортната ви зона.

Килим близо до дъното на чашата и вдясно от мястото на пиене показва, че най-накрая сте разбрали, че някои неприятни неща в живота се случват с причина. Спрели сте да обвинявате другите за грешките си и сте започнали да учите как да не ги повтаряте.

Килим във втората трета от чашата

Ако сте забелязали килим близо до средата на чашата и вляво от позицията на пиене, това символизира неспокойствие. Възможно е да сте осъзнали колко силна интуиция имате и че тя рядко ви е подвела в миналото. Сега се страхувате, че вътрешният ви глас отново ви говори истината.

Когато се появи килим в средата на чашата и вдясно от мястото, където устните са докосвали чашата, това намеква, че сте започнали да работите върху самочувствието си. Благодарение на „бляскавите моменти“, които сте преживели, може да се каже, че сте разбрали колко много сте ценни.

Килим в горната трета от чашата

Ако сте видели килим в третата трета от чашата и вляво от позицията, където устните са докосвали чашата, това може да предвещае семейни проблеми. Възможно е хората в домакинството да се скарат за нещо, а вие ще се опитате да успокоите ситуацията. Може би този път трябва да ги оставите да решат проблемите си сами.

Килим в горната част на чашата и вдясно от мястото на пиене показва, че благодарение на добрите си комуникационни умения, ще получите възможност за отлична работа. Важно е да поставите условията си навреме, за да не останете отново „с празни ръце“.

Килим в отпечатъка на пръста за желание

Народното предание казва, че от отпечатъка на пръста в чашата с кафе, т.е. фигурата, която се появява в този отпечатък, може да се разбере дали някои желания ще се сбъднат или не. В продължението на текста, ще ви представим правилата как се отпечатват желанията в чашата и какво означава появата на килим в този отпечатък.

  • Ако вашите желания се отнасят за семейството или деца, тогава ги отпечатвате в чашата с палеца. Ако в отпечатъка на палеца се появи килим, това означава, че желанието ви няма да се сбъдне в близко бъдеще.
  • Когато желанията се отнасят за професионалния живот, тогава ги отпечатвате в чашата с показалеца. Килим в отпечатъка на показалеца може да подсказва, че ще трябва да бъдете смели, търпеливи и настоятелни, за да стане желанието ви реалност.
  • Отпечатъкът с средния пръст се оставя в чашата, когато желанията се отнасят за секс, т.е. интимния живот. Ако сте видели килим в отпечатъка на средния пръст, възможно е желанието ви да се сбъдне много скоро.
  • От отпечатъка на безименния пръст се разбира дали ще се сбъднат желанията, свързани с любовни отношения. Ако в този отпечатък се е появил килим, това означава, че желанието ви ще се сбъдне, но няма да донесе мир и удовлетворение, за което мечтаете.
  • Кутрето се използва за отпечатване на желания, свързани с лично здраве или здравето на близки хора. Килим в отпечатъка на кутрето е знак, че желанието, за съжаление, няма да се сбъдне скоро.

Какво символизира черният, а какво белият килим в чашата с кафе

Вторият начин да се открие символиката, която се крие зад фигурите в чашата, се основава на тълкуване по тяхната цвят. Формите в чашата обикновено са плътни, т.е. черни или празни, т.е. бели. Ако килимът, който се е появил в чашата ви, не е нито изцяло черен, нито напълно бял, тълкува се цветът, който преобладава.

Черният килим в чашата

Ако сте видели черен килим в чашата с кафе, това може да е знак, че ще откриете нечия „тъмна тайна“. Просто ще се окажете на правилното място в правилното време. Въпреки това, не я разкривайте на другите, защото това може да ви навреди.

Белият килим в чашата

Когато в остатъка от кафе в чашата се появи бял килим, това означава, че трябва да приемате чужди обещания с резерв. Някой ще ви разкаже „приказка“, на която не трябва да вярвате напълно.

Вашият коментар