Икона в чашата с кафе – символика и тълкуване

Ако сте в утайката на кафе в чашата успели да разпознаете икона, това може да има различни значения. Символиката на този образ в чашата кафе зависи от позицията, където се е появави в чашата. Различно се интерпретира, когато виждате иконата в първата, втората или третата третина на чашата, както и ляво или дясно от мястото, където устните са я докосвали.

Съществува и друг начин да се опитате да разберете символиката, която се крие зад иконата в утайката на кафе. Алтернативният метод се основава на цвета на образа, който може да бъде пълен (черен) или празен (бял). Повече за това какво представлява черната, а какво бялата икона, потърсете в подзаглавието „Алтернативно тълкуване на иконата в чашата“.

Ако искате да получите отговор на въпроса дали някакво ваше желание ще се сбъдне, трябва да оставите отпечатък от пръста си в утайката на кафе. Как правилно да отпечатате желанието в чашата и какво означава, когато в този отпечатък се появи икона – ще намерите в частта от текста със заглавие „Икона в отпечатъка от пръста за желание“.

Символика на иконата в чашата кафе

За да получите детайлно тълкуване на образа на иконата в остатъците от кафе в чашата, трябва да определите позицията в чашата, където се е появила. Ако сте забелязали иконата по-близо до дъното на чашата, значението е свързано с миналото. Ако иконата се появи в средата на чашата, символиката се отнася до настоящето. Иконата по-близо до върха на чашата обикновено предсказва някои бъдещи събития. Колко далечно или близко е миналото или настоящето зависи от личните преживявания и емоции на лицето, на което се гледа в чашата.

Символиката значително се влияе и от мястото на пиене. Ако сте видели иконата ляво от позицията, където устните са докосвали чашата, значението е обикновено негативно. Когато иконата се появи дясно от мястото на пиене, нейната интерпретация е по-скоро положителна.

Иконата на Исус Христос в чашата кафе символизира надежда, докато иконата на Богородица предизвестява хубави неща в живота на този, на когото се гледа в къщата. Ако сте разпознали икона на мъжки светия, възможно е да имате закрилата на силна личност. Икона на светица предсказва ново попълнение в семейството. Ако иконата е обърната наопаки, това не е добър знак за вашето здраве. Това важи и ако се е появила повредена или счупена икона.

Икона в долната третина на чашата

Ако сте забелязали иконата по-близо до дъното на чашата и ляво от позицията, където устните са я докосвали, това означава, че съжалявате, че сте наклеветили някого. Този човек ви е „настъпил по мазола“ и сте решили да се отмъстите по този неприличен начин. Сега съжалявате за това, но щетата вече е причинена и не можете да я поправите лесно.

Образът на иконата до дъното на чашата и дясно от мястото на пиене показва, че трябва да се гордеете със себе си. В миналото сте постъпили правилно, когато сте се отказали от отмъщение. Животът ще ви награди за това в някакъв момент.

Икона във втората третина на чашата

Когато иконата се появи в средата на чашата и ляво от позицията на пиене, това може да е знак, че сте тревожни или дори депресирани и че усещате, че никой не може да ви разбере. Може би просто не сте намерили правилния човек за разговор.

Ако сте видели иконата в средата на чашата и дясно от мястото, където устните са я докосвали, това означава, че притежавате огромна воля. Преживели сте много, но никога не губите надежда в положителния изход на всичко, което правите. Вашето търпение и упоритост са достойни за възхищение.

Икона в горната третина на чашата

Ако сте забелязали иконата по-близо до върха на чашата и ляво от позицията, където устните са я докосвали, това за съжаление предсказва грижи в бъдещето. Може би вие или някой, когото обичате, ще имате определени здравословни проблеми и заради това ще сте под голямо напрежение.

Иконата в третата третина на чашата и дясно от мястото на пиене е всъщност отличен знак. Пред вас предстои много хубав период в живота. Много неща най-накрая ще започнат да „се слагат на място“. Ще се радвате на любовта на близките си хора и няма да трябва много да се тревожите за работа или пари.

Икона в отпечатъка от пръст за желание

Устно предание казва, че от отпечатъка на пръста в чашата кафе може да се разпознае дали някои желания ще се сбъднат или не. Важно е да знаете кой пръст да използвате, за да отпечатате своето желание, за да е обяснението точно и валидно.

  • Ако вашето желание се отнася до семейството или децата, тогава в чашата оттисквате палеца. Иконата в отпечатъка от палеца предсказва сбъдване на желанието в близко бъдеще.
  • Когато желанието е свързано с работа, т.е. кариера, в чашата се оставя отпечатъкът от показалеца. Ако в отпечатъка от показалеца видите икона, е възможно това, което сте пожелали, да се случи, но то зависи само от вас, вашата сила, усилия и упоритост.
  • Отпечатъкът от средния пръст се оставя в чашата за желания, свързани със секса, т.е. еротичната част от вашия живот. Ако в този отпечатък се появи икона, възможно е вашето желание скоро да не стане реалност.
  • Безименният пръст се използва за отпечатване на желания, свързани с емоции, т.е. любов. Иконата в отпечатъка от безименния пръст показва, че вашето желание ще се сбъдне.
  • Ако сте пожелали нещо, свързано със здравето, в чашата оставяте отпечатъка от малкия пръст. Ако в отпечатъка от малкия пръст видите икона, това означава, че вашето желание ще стане реалност.

Алтернативно тълкуване на иконата в чашата

Друг начин да дешифрирате символиката, която се крие зад някой образ в утайката на кафе, е да се фокусирате върху неговия цвят. Образите в чашата могат да бъдат пълни, т.е. черни или празни, т.е. бели. За тълкуването се взема под внимание доминиращият цвят.

Значение на черната икона

Ако виждате икона в чашата, на която доминират тъмни, т.е. черни тонове, това означава, че прекалено негативно мислите за своето бъдеще. Често „тичат напред“, а това не е добре за вашето ментално, нито за вашето физическо здраве.

Значение на бялата икона

Ако в чашата се появи икона, на която преобладават бели, т.е. светли тонове, това означава, че в много трудни моменти от живота си ще имате на кого да се опрете. Затова е важно да знаете, че не сте сами в света и че имате съюзници за някои големи битки, които ви предстоят.

Вашият коментар