Извор в чаша кафе – интерпретация и символика

Смята се, че изворът, когато се появи в остатъците от кафе в чашата, символизира добро здраве, радост и щастие. Все пак този образ може да се интерпретира и по различен начин, в зависимост от позицията му в чашата. Различно се тълкува, когато видите извор в първата, втората или третата третина на чашата. Освен това, изворът не се обяснява еднакво, ако се появи вляво или вдясно от мястото, където устните са докосвали чашата.

Освен обичайния начин, има и алтернативно тълкуване на образите в остатъците от кафе. Втората метода е основана на цвета на извора, който сте видели в чашата. Какво означава, когато видите черен или бял извор, можете да намерите в частта на статията под заглавие „Символика на черния и белия извор в чашата“.

Нашите предци са вярвали, че чрез отпечатъка от пръст в чашата с кафе може да се разбере дали някоя желанка ще се изпълни или не. В подзаглавието „Какво символизира изворът в отпечатъка от пръст?“ ще намерите инструкции как да въведете желанието си в чашата, за да разберете дали това, което сте искали, ще се сбъдне.

Подробно тълкуване на извора в чашата с кафе

В увода споменахме, че изворът, когато се появи в утайката от кафе, може да има различни значения. За да получите точно обяснение, трябва да обърнете внимание на мястото в чашата, където се е появил изворът. Ако изворът се е появил близо до дъното на чашата, неговата символика е свързана с миналото, а ако сте го видели в средата на чашата, значението се отнася до настоящето. Изворът на върха на чашата обикновено се свързва с бъдещите събития. Би било несериозно да се дефинира колко близко или далечно е миналото или бъдещето, защото това зависи от субективните емоции на човека, на когото се гледа в чашата.

Освен това, за интерпретацията е важна и позицията на пиене. Ако изворът се появи вляво от мястото, където устните са докосвали чашата, символиката е по-скоро негативна. Ако видите извор вдясно от мястото на пиене, значението е предимно положително.

Малък извор в утайката от кафе може да указва на това, че ще получите неочаквано обаждане. Може би някоя ситуация ще се развива по-добре, отколкото сте мислили. Криволичещ извор в остатъците от кафе в чашата символизира турбуленции, а ако изворът е леко прекъснат, това е знак, че ще трябва да промените плановете си по обективни и оправдани причини.

Извор близо до дъното на чашата

Ако сте видели извор в първата третина на чашата и вляво от позицията, където устните са я докосвали, това означава, че наскоро сте направили грешка, която не можете да си простите. Може би сте се оказали наивни, въпреки че винаги се смятате за прозорлив и умен човек.

Ако изворът се е появил близо до дъното на чашата и вдясно от мястото на пиене, това може да бъде знак, че сте създали добра основа за успех. Работили сте много върху себе си и това може да се изплати. Не сте жалили усилия, така че можете да очаквате и добри резултати.

Извор в средата на чашата

Когато видите извор във втората третина на чашата и вляво от позицията на пиене, това значи, че сте склонни към паника. В момента ви притесняват неща, които не би трябвало да са във фокуса на вашия интерес. Ще трябва да научите кога е правилният момент да „спрете топката“.

Извор близо до средата на чашата и вдясно от мястото, където устните са я докосвали указва, че имате добри шансове да изпълните определени цели. Не се съмнявате в себе си, но, въпреки че не сте любител на промените, имате достатъчно сила да се справите с тях.

Извор на върха на чашата

Ако изворът се появи в третата третина на чашата и вляво от мястото, където устните са я докосвали, това може да бъде знак, че ще попаднете в неприятности. Някои необмислени действия и лоши решения биха могли в някакъв момент да се обърнат срещу вас.

Извор близо до върха на чашата и вдясно от мястото на пиене значи, че ще се радвате на добро здраве. Въпреки че работите много, няма съмнение, че полагате грижи за себе си и благодарение на това ще достигнете качествена и щастлива старост.

Какво символизира изворът в отпечатъка от пръст?

Ако искате, гледайки в чашата, да разберете дали някое желание ще се изпълни, е нужно да оставите отпечатък от пръст в остатъците от кафе. В следващия текст ще получите подробно указание как се въвежда желанието в чашата и какво означава, когато в отпечатъка от пръст се появи извор.

  • Ако вашите желания са свързани с деца, семейство или роднини, в утайката от кафе трябва да оставите отпечатък от палеца. Изворът в отпечатъка от палеца предвещава изпълнението на желанието.
  • Когато желанията се отнасят до професионалния живот, т.е. кариерата, тогава ги въвеждате в чашата с показалеца. Ако в отпечатъка на показалеца сте видели извор, е възможно желанието ви бързо да се изпълни.
  • За желанията, свързани със сексуалния живот и еротиката, в чашата се оставя отпечатък от средния пръст. Изворът в отпечатъка от средния пръст, за съжаление, не подсказва изпълнение на желанието в близко бъдеще.
  • Отпечатъкът от безименния пръст в чашата се оставя за желания, свързани с любовни отношения. Ако в този отпечатък видите извор, това значи, че желанието ви ще се изпълни, ако положите повече усилия.
  • С малкия пръст се оставя отпечатък за желания, свързани със здравето. Изворът в отпечатъка от малкия пръст е добър знак и предвещава изпълнение на желанието.

Символика на черния и белия извор в чашата

Алтернативното тълкуване на формите, които се намират в остатъците от кафе в чашата, е базирано на техния цвят. Фигурите в чашата могат да бъдат изпълнени, т.е. черни или празни, т.е. бели. Ако изворът, който сте видели в своята чаша, не е нито изцяло черен, нито напълно бял, за интерпретация се приема цветът, който доминира.

Значение на черния извор

Черният извор в утайката от кафе предвещава положителен изход от някаква стресова и трудна ситуация. Това особено се отнася до семейните отношения. Ако има някакъв проблем сред членове на семейството или роднини, нещата може скоро да се променят към по-добро.

Значение на белия извор

Белият извор в остатъка от кафе в чашата указва, че може да чуете добри новини относно любовта. Възможно е да не сте били сигурни в своята връзка с някого, но скоро ще разберете, че няма причина за безпокойство и че той или тя ви обича и уважава безрезервно.

Вашият коментар