Еским в чаша кафе – символика и значение

Когато Еским се появи в остатъците от кафе в чашата, това може да бъде знак, че сте самотни, обаче, понякога указва, че се чувствате обичани. Освен това, Еским може да предскаже по-големи промени в живота на човека, на когото му се гледа в чашата. Всичко зависи от позицията в чашата, където се появява тази фигура. Различно се тълкува, когато видите Ескима близо до дъното, средата или върха на чашата, съответно, отляво или отдясно на мястото, където устните са докосвали чашата.

Алтернативен метод на интерпретация е базиран на цвета на формите в чашата. Фигурите, които се появяват в остатъците от кафе, са плътни, т.е. черни, или празни, т.е. бели. Повече за тази тема ще научите в частта от текста, озаглавена „Какво символизира черният и какво – белият Еским в чашата?“.

В подтекста „Еским в отпечатъка на пръста“, можете да прочетете как правилно да оставите отпечатък на пръст в чашата, за да разберете дали някое желание ще се сбъдне, и какво символизира Еским в този отпечатък.

Стандартно тълкуване на Ескима в чашата

За да бъде интерпретацията възможно най-подробна, трябва правилно да определите положението на някоя форма в чашата кафе. Ако Ескимът се е появил на дъното на чашата, значението му се отнася до миналото. Ако сте видели Ескима в средата на чашата, тогава интерпретацията се отнася до настояще. Ескими близо до върха на чащата подсказва това, което може да се случи в бъдещето. От субективните усещания на човека, на когото се гледа в чашата, зависи за колко близко или далечно минало, т.е. бъдеще, става въпрос.

Освен това, на тълкуването влияе и позицията на пиене. Ако сте забелязали Еским отляво на мястото, където устните са докоснали чашата, значението е повече или по-малко негативно. Когато Ескимът се появи отдясно на позицията на пиене, символиката е предимно позитивна.

Два Ескима в остатъците от кафе предсказват приятни моменти с човека, когото обичате. Ако в чашата виждате по-голям и по-малък Еским, възможно е да получите добавление в семейството. Когато в чашата се появи Еским с друга фигура, това предполага, че скоро ще пътувате.

Еским в първата третина на чашата

Когато Еским се появява по-близо до дъното на чашата и отляво на мястото, където устните са я докоснали, това предполага, че сте носталгични към миналите времена. Вярвате, че някога сте били много по-щастливи и удовлетворени, а изпускате възможността да видите как изглежда настоящето ви наистина и какво би могло да бъде бъдещето ви.

Еским на дъното на чашата и отдясно на позицията на пиене указва, че сте доволни от някои решения, които сте взели в миналото. Истина е, че те са довели до по-големи предизвикателства, но не съжалявате за нито един ход, защото ви е принудило да работите върху себе си.

Еским във втората третина на чашата

Ако сте забелязали Еским в средата на чашата и отляво на позицията на пиене, това предполага, че сте самотни. Хората, които са без партньор дълго време, са много добре запознати с това усещане. Въпреки това, ако сте във връзка или брак, трябва да се запитате защо не сте щастливи и да се постараете да промените това.

Еским в средата на чашата и отдясно на мястото, където устните са я докоснали указва, че се чувствате обичани. Около себе си имате хора, които ви радват и наистина ви е приятно, че са част от живота ви. Не забравяйте да им покажете колко много ви означават.

Еским в третата третина на чашата

Ако Еским се появи близо до върха на чашата и отляво на мястото, където устните са я докоснали, това предполага, че в бъдещето може да се сблъскате с по-големи разходи. Не е изключено разходите да надвишат приходите и ще трябва да се задължите.

Еским по-близо до върха на чашата и отдясно на мястото на пиене показва, че пред вас е период, изпълнен с положителни вълнения. Не е изключено да установите много контакти и това да ви помогне да напреднете в това, с което се занимавате.

Еским в отпечатъка на пръста за желание

Според устни предания от отпечатъка на пръста в остатъците от кафе може да се получи намек дали някои желания ще се сбъднат или не. В същото време е важно да знаете как правилно да утвърдите желанието си. Ако желанието е утвърдено с неправилен пръст, тълкуването няма да бъде точно и валидно.

  • С палеца се утвърждават желания, свързани със семейството, децата или роднините. Ако в отпечатъка на палеца сте видели Еским, това подсказва, че желанието ви със сигурност ще се изпълни.
  • Желанията, свързани с работата, т.е. кариерата, се утвърждават в чашата чрез показалеца. Еским в отпечатъка на показалеца предсказва изпълнение на желанието в далечно бъдеще.
  • Ако вашето желание е свързано със секса, т.е. еротичната част от живота ви, то се утвърждава в чашата чрез средния пръст. Когато в отпечатъка на средния пръст видите Еским, това подсказва, че това, което сте пожелали, има големи шансове да се изпълни.
  • Отпечатъкът на безименния пръст се оставя в чашата за желания, свързани с любовните отношения. Ескимът в отпечатъка на безименния пръст означава, че вашето желание може да се сбъдне.
  • Ако това, което сте пожелали, е свързано със здравето ви или здравето на любимия човек, трябва да оставите отпечатък на малкия пръст в чашата. Еским в отпечатъка на малкия пръст за съжаление не предвижда реализирането на това желание в близко бъдеще.

Какво символизира черният и белият Еским в чашата кафе?

Алтернативен метод на тълкуване на формите в остатъците от кафе в чашата е базиран на техния цвят. Различни форми в чашата могат да бъдат плътни, т.е. черни, или празни, т.е. бели. Ако Ескимът, който е се появил в чашата ви, не е съвсем черен или напълно бял, се взема предвид доминиращият цвят.

Значение на черния Еским

Черният Еским в остатъците от кафе може да бъде знак, че не трябва да приемате леко възможностите, които са „пред носа ви“. Възможно е да нямате по-широката представа за определена ситуация, която се отнася до емоционалния или професионалния ви живот, защото не сте си дали шанс да я видите. Във всеки случай, не можете да знаете дали нещо е добро за вас или не, ако не го опитате.

Значение на белия Еским

Белият Еским в остатъците от кафе в чашата указва, че можете да се „объркате“. Вероятно ще доверите на някого тайна, план или идея, а той или тя ще злоупотреби с доверието ви. Не е изключено някой да се опита да представи вашата идея като своя.

Вашият коментар