Джубокс в чаша кафе – символика и значение

Когато в остатъците от кафе в чашата забележите джубокс, това може да е предупреждение за това какво и пред кого говорите. Възможно е в ситуации, които изискват доза дипломация, да сте твърде открити. Въпреки това, тълкуването се различава в зависимост от това на коя позиция в чашата кафето е намерило това предмет. Различно се интерпретира, ако джубоксът е забелязан в долната част, в средата или по-близо до върха на чашата, също така вляво или вдясно от мястото, където устните са докоснали чашата.

Символиката на формите в чашата кафе може да се чете и от тяхната цвят. Фигурите в чашата обикновено са черни (пълни) или бели (празни). Какво означава, когато в утайката видите черен или бял джубокс, ще намерите в следващия текст.

В тази статия ще се посветим и на това как да разберете от отпечатъка на пръста си дали дадено желание ще се сбъдне. Съществуват ясни правила как се отпечатват желанията в чашата, както и обяснение какво означава, когато в този отпечатък се появи джубокс.

Подробно тълкуване на джубокса в чашата кафе

Статистиката показва, че джубоксът в утайката от кафе се появява рядко, обаче, ако сте го забелязали, важно е правилно да определите неговото положение в чашата, за да получите най-подробното тълкуване. Ако сте видели джубокса по-близо до дъното на чашата, неговата символика е свързана с миналото. Джубоксът в средата на чашата показва това, което се случва сега, а ако го забележите по-близо до върха на чашата, този уред в чашата предвещава бъдещи събития.

Не може със сигурност да се говори за това до каква степен миналото или бъдещето е близко или далечно, защото това зависи от спомените и емоциите на лицето, на което се гледа в чашата.

Освен това, тълкуването се влияе и от положението на пиене. Ако сте видели джубокса вляво от мястото, където устните са докосвали чашата, значението е повече или по-малко негативно. Когато джубоксът се появи вдясно от позицията на пиене, символиката е често положителна.

В увода дадохме кратко обяснение за това какво може да означава джубоксът. Така че, става въпрос за фигура, която ви съветва да научите кога трябва да „държите езика зад зъбите“. Понякога сте твърде открити и директни, което ви вреди, особено когато става въпрос за професионалния живот.

Джубоксът в долната третина на чашата

Ако сте забелязали джубокса по-близо до дъното на чашата и вляво от позицията, където устните са я докоснали, това предполага, че съжалявате, че сте разкрили своята тайна на някого. Вероятно този човек е злоупотребил с вашето доверие. Вие сте научили много важен житейски урок по трудния начин и със сигурност няма да повторите тази грешка.

Джубоксът до дъното на чашата и вдясно от мястото, където устните са я докоснали показва, че сте доволни, че въпреки определени напрежения сте успели да задържите някого в живота си. Преодолели сте този предизвикателство и може да се каже, че връзката ви е по-добра от преди.

Джубоксът във втората третина на чашата

Ако сте видели фигурата на джубокса в средата на чашата и вляво от позицията на пиене, това предполага, че не знаете кога трябва да мълчите. Вие сте склонни да говорите много, което води до разкриване на много неща пред хора, които не трябва да знаят всичко. Малко дипломация и таинственост няма да ви навредят.

Джубоксът във втората третина на чашата и вдясно от мястото на пиене показва, че сте намерили някого, с когото се забавлявате отлично. Вие се радвате на неговото/нейното общество и заедно създавате много красиви и ценни спомени.

Джубоксът в горната третина на чашата

Ако сте забелязали джубокса по-близо до върха на чашата и вляво от мястото на пиене, това предполага, че ще изпаднете в неприятност или „на стобора на позора“ заради „дългия си език“. Вероятно ще разкриете твърде много пред хора, които ще се опитат да злоупотребят с това, за да постигнат лична полза.

Ако джубоксът се е появил до върха на чашата и вдясно от позицията на пиене, това е знак, че скоро може да срещнете някой, с когото веднага ще се „разбирате“. Ще разберете, че искате да прекарвате повече време с него/нея, а и той/тя ще има същото мнение.

Джубокса в отпечатъка за желание

Според устното предание от отпечатъка на пръста в утайката от кафе може да се разбере дали някое желание ще се сбъдне или не. Важно е да знаете как правилно да отпечатате своето желание в чашата. Ако желанието е отпечатано с грешния пръст, отговорът няма да бъде ясен и валиден.

  • Ако сте пожелали нещо, свързано с вашия дом или домашните вас, трябва да оставите отпечатък с палеца. Когато в отпечатъка на палеца се появи джубокс, това предполага, че желанието ще се сбъдне, ако сте по-грижовни към тези, които обичате.
  • Ако желанието се отнася за работа, отпечатъкът се прави с показалеца. Джубоксът в отпечатъка на показалеца, за съжаление, означава, че шансовете за сбъдване на желанието са изключително малки.
  • Отпечатъкът средния пръст се оставя за желания, свързани със секс, т.е. еротичен живот. Ако видите джубокс в този отпечатък, това предполага, че желанието ви ще се сбъдне, ако сте проактивни.
  • Ако желанията са свързани с емоции, конкретно с любовни взаимоотношения, те трябва да се отпечатат с безименния пръст. Джубоксът в отпечатъка на безименния пръст предвещава сбъдване на желанието в близкото бъдеще.
  • Малкият пръст се използва за отпечатване на желания, свързани със здравето. Когато в отпечатъка на малкия пръст се появи джубокс, това е знак, че желанието ви може да се сбъдне.

Тълкуване на джубокса в чашата по неговия цвят

Алтернативен метод за тълкуване на формите в утайката от кафе включва четене на символиката от техния цвят. Джубоксът в чашата може да бъде черен (пълна фигура) или бял (празна фигура). Ако джубоксът, който сте видели в чашата, не е нито съвсем черен, нито напълно бял, се тълкува цветът, който доминира.

Значение на черния джубокс

Черният джубокс в утайката от кафе може да предвещава лоши новини. Възможно е да научите нещо, което ще ви „изкара от коловоза“. Това може да се отнася за лични взаимоотношения или за професионалния живот, т.е. кариерата.

Значение на белия джубокс

Белият джубокс в остатъците от кафе в чашата показва, че ще преодолеете разочарование. Някой ви е наранил и все още не сте му/й простили. Добрата новина е, че ще започнете постепенно да забравяте и него/нея и това, което ви е направил/а.

Вашият коментар