Какво символизират гайдите в чашата кафе?

Гайдите са много специфичен музикален инструмент, така че не е трудно да ги разпознаете в утайката на кафето. Тази фигура най-често предвещава изпълнение на желание, обаче, значението зависи от няколко важни фактора. Гайдите в първата, втората или третата третина на чашата, както и вляво или вдясно от мястото, където устните са докосвали чашата, не носят същата символика.

Формите в остатъците от кафе в чашата могат да се тълкуват и по тяхната цвят. В този случай трябва да обърнете внимание дали гайдите в чашата са черни (пълна фигура) или бели (празна фигура). Повече за това можете да намерите в подзаглавието „Какво представляват черните и белите гайди в чашата?“

От отпечатъка на пръст в утайката на кафето в чашата, според народното вярване, може да се стигне до отговор на въпроса дали някои желанир ще се сбъднат или не. Правилата за отпечатване на пръст в утайката ще бъдат разгледани по-късно в статията.

Подробно тълкуване на гайдите в чашата кафе

Във въведението на текста споменахме, че гайдите могат да символизират изпълнение на желания, все пак, за да бъде тълкуването най-точно, важно е да се обърне внимание на това в коя позиция в чашата сте забелязали тази фигура. Ако сте видели гайдите в дъното на чашата, тяхната символика се свързва с миналото. Когато гайдите се появят в средата на чашата, тяхното тълкуване се свързва с настоящето. Гайдите близо до върха на чашата могат да предсказат това, което ще се случи в бъдещето. Не може със сигурност да се каже за колко близко или далечно минало, т.е. бъдеще става въпрос, защото това зависи от субективните чувства на човека, който гледа в чашата.

За правилната интерпретация е важно и мястото на пиене. Ако гайдите са се появили вляво от позицията, където устните са докосвали чашата, тълкуването е обикновено негативно. Ако сте ги забелязали вдясно от мястото на пиене, символиката е до голяма степен положителна.

Когато в чашата видите две гайди, това може да е знак, че някой ще ви прегласува. Вашето мнение или идея няма да бъдат уважени. Ако в чашата се появи някакъв предмет освен гайдите, това подразбира, че трябва да се пазите от интриги и клюки. Когато в чашата видите мъж, който свири на гайда, ще чуете добри новини относно работата, която правите в момента. Жена, която свири на гайда, предвещава положителни промени в личния живот.

Гайдите в първата третина на чашата

Ако сте видели гайдите близо до дъното на чашата и вляво от мястото, където устните я докосват, това подразбира, че не сте превъзмогнали загуба от миналото. Възможно е все още да страдате за бивш партньор или за пропусната възможност.

Когато гайдите се появят в долната третина на чашата и вдясно от мястото на пиене, това значит, че някой ще се върне в живота ви. Това е човек, който дълго време не сте виждали или чували, но който някога е бил много важен за вас. Въпреки всичко животът ще ви събере отново.

Гайдите във втората третина на чашата

Ако сте забелязали гайдите в средата на чашата и вляво от мястото на пиене, това е знак, че не сте спокойни. Мечтаете за промяна, но не правите нищо за да се случи тя. Започнете да се движите, ако искате по-добро и по-красиво бъдеще.

Гайдите в средата на чашата и вдясно от мястото, където устните я докосват означават, че сте много мотивирани и не ви липсва дисциплина. Това може да се отрази позитивно на живота ви в бъдеще. Ако останете упорити и търпеливи, може да се случат много хубави неща.

Гайдите в третата третина на чашата

Когато видите гайдите близо до върха на чашата и вляво от позицията, където устните я докосват, това е знак, че нещо няма да се развива както сте планирали. Възможно е да се наложи да отложите пътуване или да преразгледате плановете си и това няма да ви хареса.

Ако гайдите се появят в третата третина на чашата и вдясно от мястото на пиене, това означава, че ваше желание може да се изпълни. Вероятно това, което жадувате, ще стане реалност.

Гайдите в отпечатъка на пръста за желание

Отпечатъкът на пръст се оставя в чашата, когато се опитвате да разберете дали ще се сбъднат някои ваши желания или не. Важно е да знаете как правилно да отпечатате желанието си в чашата, за да бъде отговорът ясен.

  • Когато желанията се отнасят до семейни отношения, в чашата се отпечатва палец. Гайдите в отпечатъка на палеца предвещават изпълнение на желание в много близко бъдеще.
  • Желания, свързани с работа, т.е. кариера, се отпечатват в чашата с показалеца. Ако в отпечатъка на показалеца сте видели гайдите, възможно е това, което сте си представяли, ще се сбъдне, но ще трябва да се пожертвате.
  • Ако сте пожелали нещо, свързано със секс, т.е. интимния живот, тогава в чашата оставяйте отпечатък от среден пръст. Гайдите в отпечатъка на средния пръст, за съжаление, не предсказват изпълнение на желанието.
  • Безименният пръст се използва за отпечатване на желания, свързани с емоции, т.е. любовния живот. Ако в отпечатъка на безименния пръст видите гайдите, това подразбира, че желанието няма да се сбъдне с човека, за когото в момента мислите, а с някой друг.
  • Ако сте пожелали нещо, свързано със здравето или здравето на любим човек, тогава в чашата трябва да оставите отпечатък от малкия пръст. Ако в този отпечатък видите гайдите, възможно е желанието ви да се изпълни и по-бързо, отколкото сте си помислили.

Какво представляват черните и белите гайди в чашата?

Според устното предание, значението на фигурите в чашата кафе може да бъде разбрано, като се вземе предвид техният цвят. Формите в утайката на кафе обикновено са черни, т.е. запълнени или бели, т.е. празни, а ако гайдите, които сте видели в чашата, не са напълно черни, нито напълно бели, ще се тълкува преобладаващият цвят.

Значението на черните гайди

Черните гайди в остатъците кафе в чашата могат да символизират добри новини за човека, който гледа в чашата. Нещо в близкото бъдеще може много да ви зарадва. Ще се гордеете със себе си или с някой, който ви е близък.

Значението на белите гайди

Белите гайди в утайката на кафе показват, че няма да ви хареса нечий отношението към вас. Възможно е да се стараете да подобрите комуникацията с някого, обаче, другата страна няма да покаже нито желание, нито воля за правене на отстъпки.

Вашият коментар