Какво символизира бутилката в чаша кафе?

Когато бутилка се появи в остатъците от кафе в чашата, това може да символизира клевета или неприятности. Освен това, бутилката може да бъде и предупреждение да внимавате какво казвате на кого. Въпреки това, имайте предвид, че интерпретацията се различава в зависимост от това дали сте видели този образ в първата, втората или третата трета на чашата, или дали се е появил вляво или вдясно от мястото, където устните са докосвали чашата.

Значението може да се тълкува и по цвета на образа в чашата. Различно се тълкува, когато в чашата виждате пълна т.е. черна или празна т.е. бяла фигура. Повече за символиката на черна или бяла бутилка ще намерите по-долу в текста.

Народните предания казват, че в отпечатъка на пръста в чашата с кафе може да се намери отговор на въпроса дали някои желания ще се сбъднат. За това съществуват определени правила, а за какво точно става дума, можете да намерите в подзаглавието „Бутилка в отпечатъка на пръста за желание“.

Подробна интерпретация на бутилката в чашата с кафе

За да получите колкото е възможно по-точна интерпретация на образа на бутилката в остатъците от кафе, трябва да обърнете специално внимание на нейното разположение в чашата. Ако бутилката се е появила в първата трета на чашата, тогава значението ѝ е свързано с миналото. Ако сте видели бутилката във втората трета на чашата, символиката се отнася до настоящето. Бъдещето се предсказва, ако бутилката се появи близо до върха на чашата, т.е. в нейната трета трета.

Дали става въпрос за близко или далечно минало или бъдеще зависи изцяло от опита и личните чувства на човека, на когото се гледа в чашата.

Мястото на пиене също играе важна роля. Ако сте видели бутилката вляво от мястото, където устните са докосвали чашата, символиката често е негативна. Бутилка вдясно от мястото на пиене обикновено носи положително значение.

Размерът на бутилката в остатъците от кафе не играе толкова важна роля. Ако сте видели празна бутилка в чашата, това може да бъде знак, че някой или нещо ще разочарова вашите очаквания. На половина пълната, т.е. на половина празната бутилка символизира вашето текущо настроение, т.е. степента на оптимизъм или песимизъм, които изпитвате, докато гледате в чашата. Счупената бутилка в чашата с кафе, за съжаление, не е добър знак и предвещава много стресови и трудни моменти.

Бутилка на дъното на чашата

Ако сте забелязали бутилката в първата трета на чашата и вляво от мястото на пиене, това suggers, че сте склонни към самосъжаление. Възможно е често да си спомняте и разказвате за трудните моменти, които сте преживели в миналото, за да докажете на някого, че вашият живот е бил много по-предизвикателен от този на другите.

Ако бутилката се е появила близо до дъното на чашата и вдясно от мястото, където устните са я докосвали, това е знак, че сте горди с някой ваш постъпък от миналото. Вероятно много хора ви осъждат за това, но вие не виждате нищо лошо в това, което сте направили, и сте сигурни, че никога няма да се разкаете за него.

Бутилка в средата на чашата

Когато видите бутилка във втората трета на чашата и вляво от мястото на пиене, това намеква, че сте позволили на пороци да управляват живота ви. Нямате способността да се противопоставите на желанията, които застрашават вашето здраве, и това може да ви се върне като бумеранг в някакъв момент.

Бутилка във втората трета на чашата и вдясно от позицията, където устните са я докосвали указва, че най-накрая сте започнали да се наслаждавате на живота. Освободили сте се от някакъв натиск и „получили крила“. Вярвате, че сега можете да преодолеете всяко предизвикателство, което животът постави пред вас.

Бутилка на върха на чашата

Когато забележите бутилка в третата трета на чашата и вляво от мястото на пиене, това означава, че трябва да се пазите от интриги. Някой ще говори лъжи за вас, за да ви дискредитира. Затова е много важно в следващия период да избягвате неприятности. Не поемайте ненужни рискове!

Бутилка в третата трета на чашата и вдясно от позицията, където устните са я докосвали указва, че ще преодолеете страховете, които в момента ви мъчат. Възможно е да страдате от липса на увереност и поради това много неща не ви се получават. Когато работите върху това, всичко ще започне да се подобрява.

Бутилка в отпечатъка на пръста за желание

За да разберете дали някое ваше желание ще се сбъдне, трябва да оставите отпечатък на пръста си в чашата. При това е важно да внимавате с кой пръст отпечатвате желанието си в чашата. Ако желанието е отпечатано с грешния пръст, и отговорът няма да бъде напълно ясен и точен.

  • Ако вашето желание се отнася за семейството, домашните или децата, то се отпечатва в чашата с палеца. Бутилката в отпечатъка на палеца предсказва осъществяване на желанието в близко бъдеще.
  • Желанията, които се отнасят до професионалния живот, се отпечатват в чашата с показалеца. Ако в отпечатъка на показалеца видите бутилка, това предполага, че трябва да бъдете много смели, за да стане желанието ви реалност.
  • Отпечатъкът средния пръст се оставя в чашата, когато желанията се отнасят до еротичния живот, т.е. секс. Ако видите бутилка в отпечатъка на средния пръст, много е вероятно желанието ви да се сбъдне.
  • Когато желанията се отнасят до любовния живот и емоциите, те се отпечатват в чашата с безименния пръст. Бутилката в отпечатъка на безименния пръст, за съжаление, означава, че вашето желание няма големи шансове да се сбъдне.
  • С малкия пръст се оставя отпечатък в чашата, когато желанията са свързани със здравето. Ако в този отпечатък видите бутилка, възможно е желанието ви да се сбъдне в далечно бъдеще.

Значението на черна и бяла бутилка в чашата с кафе

Символиката на фигурите в остатъците от кафе в чашата може да се определи и според техния цвят. Образите в чашата са черни, т.е. пълни или бели, т.е. празни. Ако бутилката, която сте видели в чашата, не е нито съвсем черна, нито напълно бяла, за интерпретацията се взема цветът, който преобладава.

Значението на черна бутилка

Черната бутилка в остатъците от кафе в чашата символизира песимизъм, в който сте изпаднали, защото някои неща не вървят така, както вие сте ги планирали. Трябва да гледате на живота си от по-светлата му страна и с повече оптимизъм да мислите за бъдещето.

Значението на бяла бутилка

Бялата бутилка в остатъците от кафе в чашата може да бъде знак, че в близко бъдеще ще се забавлявате отлично. Не е изключено да срещнете интересни хора, от които можете да научите много. Може дори да се влюбите от пръв поглед.

Вашият коментар