Богородица в чаша кафе – значение и символика

Образът на Богородица, т.е. Майката Божия в утайката от кафе в чашата може да носи много силна символика. Тази фигура в остатъците от кафе често указва нуждата от мир и сигурност. Въпреки това, обяснението зависи от това дали сте видели образа на Богородица по-близо до дъното, средата или върха на чашата. Освен това, на интерпретацията влияе и мястото на пиене. Различно се тълкува когато забележите Богородица отляво или отдясно на мястото, където устните докосват чашата.

Скритата символика на мотивите в утайката от кафе може да се открие и ако обърнете внимание на това дали фигурата е тъмна или светла. Повече за този начин на интерпретация можете да прочетете в раздела на статията със заглавие „Алтернативно тълкуване на Богородица в чашата“.

Освен това, устната традиция казва, че от отпечатъка на пръста в утайката от кафе може да се получи сигнал дали някои желания ще станат реалност или не. При това е много важно да знаете как правилно да отпечатате желанията си в чашата. Повече ще научите в подраздела „Богородица в отпечатъка на пръста за желание“.

Символика на Богородица в чашата с кафе

Богородица в остатъците от кафе в чашата може да укаже на много неща, а за начало е най-важно правилно да определите позицията в чашата, където се е появил нейният образ. Ако сте видели Богородица в долната трета на чашата, значението е свързано с вашето минало. Ако Богородица се появи в средата на чашата, символиката се отнася към настоящето, а когато я видите по-близо до върха на чашата, тя предвещава бъдещи събития. Невъзможно е да се каже колко близко или далечно минало или бъдеще става дума, защото това зависи от спомените и емоциите на човека, на когото се гледа в чашата.

Позицията на пиене също играе важна роля при разкриването на символиката на някоя фигура в чашата. Ако сте видели Богородица отляво на мястото, където устните докосват чашата, значението е основно негативно. Когато Богородица се покаже вдясно от мястото на пиене, значението е повече или по-малко позитивно.

Когато в чашата видите Богородица да плаче, е възможно някой да се тревожи за вас, вашето здраве или бъдеще. Богородица, която се усмихва в утайката от кафе може да предскаже щастливи моменти. Когато в чашата видите Богородица с Исус, това е знак, че не трябва да се страхувате, че ще прекарате старостта сам. Ако в чашата се е появила гола Богородица, това предполага, че сте позволили инстинктите да ви водят през живота и това може да ви се обърне в някакъв момент.

Богородица в долната част на чашата

Ако сте видели Богородица по-близо до дъното на чашата и отляво на мястото, където устните я докосват, това предполага, че ви липсва човек, който вече не е тук. Това може да е някой от семейството или от близките приятели. Във всеки случай, нормално е да чувствате тъга поради липсата на важна фигура в живота ви.

Образът на Богородица при дъното на чашата и вдясно от мястото на пиене указва, че в миналото сте успели да преодолеете някои страхове благодарение на близък човек. Вероятно този човек ви е показал колко сте ценен и колко щастие заслужавате всъщност.

Богородица във втората трета на чашата

Ако образът на Богородица се е появил в средата на чашата и отляво на мястото на пиене, има възможност да се съмнявате, че жертвата, която сте направили за нещо, всъщност ще донесе това, което желаете. Вложили сте много усилия да подобрите взаимоотношението с някого, но ви се струва, че всичко това е било напразно.

Образът на Богородица във втората трета на чашата и вдясно от мястото, където устните я докосват указва, че съвестта ви е спокойна. Възможно е да сте имали възможност да върнете някому „услуга за услуга“, но сте се отказали от тази идея и сте разбрали колко важно е за вас да можете да гледате всекиго в очите.

Богородица в горната трета на чашата

Когато Богородица се появи в третата трета на чашата и отляво на мястото на пиене, това предполага, че благодарение на „зли езици“ ще се усъмните в скъп човек. Ще позволите на някой да застраши вашите отношения с любимите ви. Важно е да разберете навреме за какво става въпрос.

Богородица по-близо до върха на чашата и вдясно от мястото, където устните я докосват указва, че вашият живот скоро ще се промени към по-добро. Възможно е някои неща да започнат да се подреждат точно както ви е удобно.

Богородица в отпечатъка на пръста за желание

От отпечатъка на пръста, според устната традиция, може да се отговори на въпроса дали някои желания ще се сбъднат. В следващата част на статията ви представяме правилата как се отпечатват желанията в чашата и какво означава, когато в този отпечатък се появи образът на Богородица.

  • Ако вашите желания са свързани с деца или семейство, в чашата се оставя отпечатък от палец. Богородица в отпечатъка на палеца предвещава изпълнение на желанието в близко бъдеще.
  • Когато желанията са свързани с работа или кариера, в чашата се отпечатва показалец. Ако сте видели Богородица в отпечатъка на показалеца, това предполага, че желанието ще се изпълни след много откази и жертви.
  • Желанията, които се отнасят до секс или еротичен живот, се отпечатват в чашата със среден пръст. Богородица в отпечатъка на средния пръст за съжаление не предвижда изпълнение на желанието.
  • Отпечатъкът от безименния пръст се оставя за желания, свързани с любовта. Ако сте видели Богородица в този отпечатък, това е знак, че желанието ви скоро ще се сбъдне.
  • Малък пръст се използва за отпечатване на желания, свързани със здравето. Богородица в отпечатъка на малкия пръст е знак, че има голяма вероятност желанието ви да се сбъдне.

Алтернативно тълкуване на Богородица в чашата

Друг начин да разберете какво представлява някаква фигура в утайката от кафе включва тълкуване по нейната цвят. Формите в чашата могат да бъдат изпълнени, т.е. тъмни или празни, т.е. светли. Ако Богородицата, която се е появила във вашата чаша, не е била нито тъмна, нито светла, се тълкува доминиращият цвят.

Значение на черната Богородица

Ако сте видели образ на Богородица в чашата, в който доминират тъмни тонове, това може да символизира негативно настроение. Може би сте попаднали в лоша фаза, но тя няма да продължи дълго.

Значение на бялата Богородица

Бялата Богородица в остатъците от кафе в чашата може да бъде знак, че скоро ще срещнете своята сродна душа. Може би това няма да бъде любовта на живота ви, а приятел, с когото ще можете напълно да се разбирате.

Вашият коментар