Хипопотам в чаша кафе и неговата интерпретация

Хипопотамът има доста специфична форма и не се появява често в чаша кафе. Неговото тълкуване може да бъде различно, в зависимост от това дали сте видели това животно по-близо до дъното, средата или върха на чашата, съответно вляво или вдясно от мястото, където устните са докосвали чашата.

Друг начин за четене на символиката на тази фигура е по нейния цвят. Формата може да бъде плътна, т.е. черна или празна, т.е. бяла, а какво точно означава това, ще научите в следващия текст.

Народното предание гласи, че в отпечатъка на пръста в чашата кафе може да се предвиди изпълнението на желания. За да получите колкото е възможно по-валиден отговор на въпроса си, старайте се да спазвате правилата, за които ще се говори по-късно.

Подробно тълкуване на хипопотама в чашата кафе

За подробно тълкуване на хипопотама в остатъка от кафе, важно е неговото положение в чашата. Ако хипопотамът е при дъното на чашата, значението му е свързано с някои минали събития. Ако сте го видели в средата на чашата, символиката се отнася за настоящето. Хипопотамът предвижда бъдещи събития, когато се появи по-близо до върха на чашата. Колко далеч назад в миналото или напред в бъдещето отива тълкуването зависи изцяло от субективното усещане на този, който гледа в чашата.

Освен това, важно е и дали сте видели фигурата вляво или вдясно от мястото за пиене. Когато видите хипопотама вляво от мястото, където устните са докосвали чашата, значението му е главно негативно. Хипопотам вдясно от мястото за пиене по-често има положителни значения.

Размерът на хипопотама в чашата не играе важна роля. Ако сте разпознали само главата на хипопотама, това намеква, че някой не ви е казал цялата истина. Ако в чашата се окажат два хипопотама, това е знак, че трябва да се пазите от интриги. Хипопотам, който лежи, показва, че мързелът може да ви доведе до проблеми.

Хипопотам в първата трета на чашата

Фигурата на хипопотам по-близо до дъното на чашата и вляво от мястото, където устните са докосвали показва, че на някого не сте простили или че не сте се примирили с нещо. Често мислите за това и губите време, вместо да се посветите на по-конструктивни неща в живота си.

Когато видите хипопотама при дъното на чашата и вдясно от мястото за пиене това намеква, че сте горди на някого. Възможно е близък човек да се е намирал в криза наскоро и вие сте доволни от бързината, с която е „стъпил на крака“.

Хипопотам във втората трета на чашата

Ако сте забелязали хипопотама в средата на чашата и вляво от мястото за пиене, това означава, че сте твърде негативни. Мъчат ви черни предчувствия и сте спрели да вярвате на хората, защото някои от тях са ви наранили. С това си вредите само на себе си.

Хипопотамът в средата на чашата и вдясно от мястото за пиене показва добра енергия. В момента сте в етап на живота, когато можете да постигнете всичко, което пожелаете. Може би не сте наясно с това, но сега е моментът да направите планове, за да реализирате своите желания и цели.

Хипопотам в третата трета на чашата

Ако сте забелязали хипопотам при дъното на чашата и вляво от мястото, където устните са докосвали, това може да бъде знак, че ще станете обект на клюки. Хора, които никога не са ви срещали, ще говорят за вас. Предвид чувствителната ви природа, ще ви бъде трудно да понесете това внимание.

Когато хипопотамът се появи по-близо до дъното на чашата и вдясно от мястото за пиене , това е знак, че търпението и упоритостта ще се изплатят. Вие сте много трудолюбив човек и много работите върху себе си. Въпреки че понякога ви се струва, че всички усилия са напразни, времето определено ще ви опровергае.

Хипопотам в отпечатъка на пръста за желание

В отпечатъка на пръста в чашата кафе според народното вярване може да се предвиди дали някои желания ще се сбъднат или не. Най-важното е да знаете с кой пръст да отпечатате желанието си в чашата. Ако желанието е отпечатано с неправилен пръст, значението няма да бъде достоверно.

  • Ако вашето желание се отнася до деца или семейство, тогава го отпечатвате с палец. Хипопотам в отпечатъка на палеца показва, че ще трябва да бъдете много търпеливи, защото вашето желание няма да се сбъдне бързо.
  • Когато желанията се отнасят до работа, т.е. професионален живот, тогава оставяте отпечатък с показалец в чашата. Ако в отпечатъка на показалеца се появи хипопотам, това намеква, че вашето желание ще се сбъдне по-бързо, отколкото очаквате.
  • Отпечатъкът на средния пръст в чашата се оставя за желания, свързани със сексуалния, т.е. еротичния живот. Хипопотам в отпечатъка на средния пръст е ясен знак, че вашето желание, за съжаление, няма да се сбъдне.
  • С показалеца отпечатвате в чашата желания, свързани с любовта. Ако хипопотамът се появи в отпечатъка на показалеца, това може да бъде знак, че вашето желание ще се сбъдне.
  • Ако вашето желание се отнася до вашето здраве или здравето на близък човек, тогава оставяте отпечатък с малкия пръст в чашата. Хипопотам в отпечатъка на малкия пръст показва, че няма причина за безпокойство, защото желанието ви ще се сбъдне.

Алтернативно значение на хипопотама в чашата кафе

Когато символиката на фигурите в чашата се тълкува по техния цвят, това представлява алтернативен метод за гледане в чашата. Формата в чашата може да бъде плътна, т.е. черна или празна, т.е. бяла. Ако хипопотамът, който сте видели в остатъка от кафе, не е нито черен, нито бял, базирайте се на значението на преобладаващия цвят.

Значение на черния хипопотам

Черният хипопотам символизира неочаквана среща. Възможно е предложение за любов или бизнес от човек, когото отдавна не сте виждали.

Значение на белия хипопотам

Белият хипопотам е знак, че сте твърде недоверчиви към хората.