Църква в чаша кафе – значение и символика

Мотивът на църквата е относително често срещан в утайката от кафе, независимо от религиозните възгледи на хората, които гледат в чашата. Църквата обикновено има положително значение, но то все пак е обусловено от позицията в чашата, където се е появила. Тя не се интерпретира еднакво, когато църквата се вижда по-близо до дъното, средата или върха на чашата, или ляво или дясно от мястото, където устните са докосвали чашата.

Алтернативен метод за тълкуване на образите в чашата кафе е основан на техния цвят. Белите или празните и черните или изпълнените фигури не винаги имат едно и също значение.

Според народните вярвания, от отпечатъка на пръст може да се предполага отговорът на въпроса дали някои желания ще се сбъднат или не. За това е важно да спазвате определени правила, за които ще се говори повече по-нататък в текста.

Подробно тълкуване на църквата в чашата кафе

За точно тълкуване на образа на църквата в утайката от кафе, е нужно да се определи позицията в чашата, където сте видели църквата. Ако сте я забелязали по-близо до дъното на чашата, значението се свързва с миналото. Ако църквата се появи в средата на чашата, тогава нейната символика се отнася за настоящето. Църква по-близо до върха на чашата може да предвещава бъдещи събития. Значението зависи от емоциите на човека, на когото се гледа в чашата, дали се отнася за по-близкото или по-далечното минало или бъдеще.

Освен това, символиката зависи и от това дали сте видели фигурата вляво или вдясно от мястото, където устните са докосвали чашата. Лявата страна обикновено носи негативни, докато дясната страна съдържа положителни тълкувания.

Ако църквата в чашата е била обърната наопаки, може да означава, че плановете ви ще се провалят. Ако в утайката от кафе сте видели разрушена църква, това означава, че губите надежда за положителен изход от това, с което се занимавате в момента. Горящата църква показва духовна нестабилност на човека, на когото се гледа в чашата.

Църквата в първата трета на чашата

Ако сте забелязали църквата по-близо до дъното на чашата и вляво от мястото, където устните са я докосвали, това може да означава, че не можете да си простите лошо решение, което сте взели в миналото. Все още мислите за това и бихте искали да можете да върнете времето, за да постъпите различно. Самите вие си замъглявате светогледа с такъв начин на мислене.

Фигурата на църквата при дъното на чашата и вдясно от мястото на пиене показва, че скоро ще се освободите от товара на миналото, който ви е връщал назад. Може би ще решите проблем, който дълго сте избягвали, защото не сте имали смелост и сили да се справите с него.

Църквата във втората трета на чашата

Когато църквата се появи в средата на чашата и вляво от мястото на пиене, това е знак, че сте загрижени за някого или за нещо. Възможно е да се намирате в неудобно положение, защото хората, които ви обичат, са в спор. Не се опитвайте да ги помирявате. Те сами трябва да намерят общ език.

Ако сте видели църквата в средата на чашата и вдясно от мястото, където устните са докосвали чашата, това намеква, че сте намерили мир, за който сте мечтали дълго време. Може би сте трябва да вземете радикални и болезнени решения, но такава жертва ви се е отплатила. Накрая живеете така, както сте си представяли винаги.

Църквата в третата трета на чашата

Ако сте забелязали църквата по-близо до върха на чашата и вляво от мястото, където устните са я докосвали, това може да бъде знак, че в бъдеще ще изпитате неразбирателство. Не е изключен проблем в комуникацията с човек, който ви е надреден или е по-стар от вас.

Църквата в третата трета на чашата и вдясно от мястото на пиене предвещава хубави моменти в живота на човека, на когото се гледа в чашата. Възможно е да постигнете професионален успех. Друга възможност е печалба или ново попълнение в семейството.

Църквата в отпечатъка от пръст за желание

Смята се, че от отпечатъка от пръст в чашата кафе може да се разпознае дали някои желания ще се изпълнят или не. За това е важно да знаете, с кой пръст трябва да отпечатате своето желание в чашата. Ако желанието се отпечата с грешен пръст, тълкуването няма да е вярно.

  • Ако вашето желание е свързано с деца, семейство или близки роднини, тогава го отпечатвате в чашата с палеца. Църквата в отпечатъка на палеца предвещава изпълнение на желанието в близко бъдеще.
  • Когато желанието се отнася за работа, т.е. кариера, го отпечатвате в чашата с показалеца. Ако в отпечатъка на показалеца видите църква, е възможно желанието ви да се изпълни, но само ако бъдете упорити, работливи и търпеливи.
  • Отпечатъкът на средния пръст остава за желания, свързани с еротичния, т.е. сексуалния живот. Ако в този отпечатък се появи църква, за съжаление, това е сигурен знак, че желанието ви няма скоро да се сбъдне.
  • С безименния пръст в чашата се отпечатват желания, свързани с любов. Църквата в отпечатъка на безименния пръст означава, че желанието ви ще се изпълни.
  • Ако вашите желания са свързани със здраве, ги отпечатвате в чашата с кутрето. Ако в отпечатъка на кутрето се появи църква, това означава, че желанието ви ще се сбъдне.

Алтернативна интерпретация на църквата в чашата кафе

Друг метод за тълкуване на образите в чашата кафе е според техния цвят. Фигурите могат да бъдат черни, т.е. оцветени или бели, т.е. празни. Ако църквата, която сте видели, не е напълно черна, нито изцяло бяла, ще се тълкува цветът, който преобладава.

Значение на черната църква

Черната църква в остатъците от кафе предвижда успех на човека, на когото се гледа в чашата.

Значение на бялата църква

Ако в чашата сте видели бяла църква, това предвещава радост в близко бъдеще.