Ябълка в чаша кафе – значение и тълкуване

Фигурата на ябълка в утайката от кафе може да символизира професионален успех, добра репутация, нова любов, но също така да е знак, че ще трябва да поемете определени рискове, за да постигнете целта. Въпреки това, тълкуването зависи от позицията на фигурата в чашата. Ябълката близо до дъното, средата или върха на чашата няма еднакво значение, както и когато се намира вляво или вдясно от мястото, където устните са докосвали чашата.

Символите могат да се тълкуват и по цвета на формата, която сте забелязали в чашата. Бялата или празната фигура не означава същото като черната или запълнената. За това алтернативно тълкуване ще има повече информация по-долу в текста.

Народното предание казва, че от отпечатъка от пръст в чашата с кафе може да се предположи дали едно желание ще се сбъдне или не. Как да тълкувате ябълката в този отпечатък ще научите по-късно.

Подробно тълкуване на ябълката в чашата с кафе

За точно тълкуване на фигурата на ябълката в утайката от кафе, трябва да обърнете внимание на няколко детайла. Преди всичко важно е положението на формата в чашата. Ако сте видели ябълката в дъното на чашата, тогава нейното значение се отнася за миналото. Ако ябълката се появи в средата на чашата, тогава символиката е свързана с настоящето, а ако я видите близо до върха на чашата, това предрича бъдещи събития.

Важно е и дали ябълката се намира вляво или вдясно от мястото, където устните са докосвали чашата. Когато видите ябълката вляво от мястото, където пиете, тълкуването е предимно негативно. Ако я забележите вдясно от мястото, където устните са докосвали чашата, ябълката има положително значение.

Размерът на ябълката не играе съществена роля в тълкуването. Ако в чашата видите две ябълки, това означава, че има с кого да споделите както радостта, така и тъгата. Ако видите червей в ябълката, това символизира съмнение. Когато в чашата видите наполовина изядена ябълка, това означава, че имате опасен конкурент.

Ябълка в първата третина на чашата

Формата на ябълка близо до дъното на чашата и вляво от мястото, където пиете обикновено означава, че щяхте да постигнете повече успехи в миналото, ако самочувствието ви не беше нарушено. Мислили сте твърде негативно и не сте си позволявали да вярвате, че заслужавате най-доброто.

Ако ябълката се появи в първата третина на чашата и вдясно от мястото, където устните са докосвали чашата, това подсказва, че трябва да сте доволни от досегашните си успехи. Постигнали сте много в миналото и трябва да се гордеете с това.

Ябълка във втората третина на чашата

Ако сте видели ябълката в средата на чашата и вляво от мястото, където устните са я докосвали, това означава, че се съмнявате в себе си, в знанията и способностите си. Сега е моментът да издигнете на преден план своите добродетели и да започнете да работите върху това, което считате за свои недостатъци.

Фигура на ябълка във втората третина на чашата и вдясно от мястото, където пиете подсказва за здрава мотивация. В момента сте в много благоприятен етап от живота си и трябва да го използвате по най-добрия възможен начин. Определете какво искате и направете план как да го постигнете.

Ябълка в третата третина на чашата

Когато ябълката се появи близо до върха на чашата и вляво от мястото, където устните са я докосвали, това подсказва, че ще трябва да поемете някои рискови стъпки, за да си осигурите по-добро и по-красиво бъдеще. Твърде сте пасивни и това може да ви навреди в даден момент.

Ябълка в третата третина на чашата и вдясно от мястото, където пиете предрича професионален успех или нова любов. Във всеки случай пред вас е отличен период, през който ще успеете да решите някои проблеми, но и да постигнете значителен напредък във всеки аспект на живота си.

Ябълка в отпечатъка от пръста за желание

От отпечатъка от пръста в чашата с кафе може да се предположи дали едно желание ще се сбъдне или не. Важно е да знаете с кой пръст трябва да отпечатате желанието си, за да бъде тълкуването достоверно.

  • Ако желанието ви е свързано с роднини, семейство или деца, тогава го отпечатвате в чашата с палеца. Ако в отпечатъка на палеца се появи ябълка, е възможно желанието ви скоро да се сбъдне.
  • Желанията, свързани с професионалния живот, се отпечатват в чашата с показалеца. Ябълка в отпечатъка на показалеца може да бъде знак за сбъдването на желанието, но с определени жертви и рискове.
  • Отпечатъкът с средния пръст се оставя в чашата за желания, свързани с еротичния, т.е. сексуалния живот. Ако в този отпечатък видите ябълка, желанието ви ще се сбъдне много скоро.
  • Ако желанието е свързано с любовта, тогава отпечатвате го в чашата с показалеца. Ябълка в отпечатъка на показалеца предвижда сбъдване на желанието в далечното бъдеще.
  • С малкия пръст се отпечатват желания за здраве. Ако в този отпечатък видите ябълка, това е знак, че има големи шансове това, което сте пожелали, да се сбъдне.

Алтернативно тълкуване на ябълката в чашата с кафе

Символите в остатъците от кафе в чашата можете да четете и на базата на техния цвят. Формите в чашата могат да бъдат черни, т.е. запълнени, или бели, т.е. празни. Ако ябълката, която сте видели в чашата, не е нито напълно черна, нито напълно бяла, ще се тълкува по цвета, който преобладава.

Значение на черната ябълка

Ако сте видели черна ябълка в чашата, това може да бъде предвестник на нова любов. Възможно е в близко бъдеще да преживеете приятни промени.

Значение на бялата ябълка

Когато видите бяла ябълка в чашата, това означава, че трябва да си дадете още един шанс. Претърпели сте неуспех и не можете да си го простите. Бялата ябълка е знак, че е време да продължите напред.