Делфин в чаша кафе – как се тълкува

Много са детайлите, които влияят на значението на фигурата на делфин в утайката на кафе. На тълкуването влияят различни детайли, от положението на делфина в чашата, до това дали се е намирал вляво или вдясно от мястото, където устните са докосвали чашата. Мотивът на делфин в чашата може да се тълкува и в зависимост от това дали е черен или бял, а от неговия контур в отпечатъка на пръста в чашата може да се разбере дали ще ви се сбъдне някое желание.

Делфинът обикновено има положително значение. Най-често той указва на успех в професионалната или емоционалната област. Често този успех се отнася за близък човек.

Ако в чашата видите два делфина, това предвещава добра сътрудничество или красива емоционална връзка. Ако в чашата има три или повече делфина, това предполага, че ще отпразнувате нещо с обичани хора.

Детайлно тълкуване на делфин в чашата кафе

За да бъде тълкуването на фигурата на делфин в утайката на кафе прецизно, е нужно преди всичко да определите неговото положение. Ако се появи в долната част, т.е. в първата трета на чашата, значението е свързано с миналото. Ако делфинът се намери в средата, т.е. във втората трета на чашата, това указва на настоящето, а когато се появи в горната част на чашата, значението се отнася за бъдещето.

Друг критерий за тълкуване е в зависимост от това дали сте видели делфина вляво или вдясно от мястото, където устните са докосвали чашата. Най-често лявата страна е свързана с негативни, а дясната с положителни минали, настоящи или бъдещи събития.

Размерът на делфина не играе голяма роля при тълкуването.

Делфин в долната трета на чашата

Ако делфинът е се появил по-близо до дъното и това от лявата страна на мястото, където устните са докосвали чашата, това означава, че съжалявате за това, че в миналото сте се страхували да се борите за това, което желаете. Ако сте видели делфина вдясно от мястото на пиене, това е знак, че не сте позволили на неуспехите или паденията, които сте преживели, да ви забавят на пътя към успеха, в професионален или емоционален смисъл.

Делфин в средата на чашата

Когато видите мотива на делфина във втората трета на чашата кафе и това вляво от мястото на пиене, това означава, че прекалено се тревожите. Вашите проблеми са непостоществуващи. Много от нещата бихте преодолели по-лесно, ако мислите позитивно, т.е. ако бъдете оптимист.

Ако делфинът се появи в средата на чашата кафе и вдясно от мястото, където устните са докосвали чашата, това предполага, че сте обичани. До вас има един или повече хора, които биха направили всичко за вашето щастие. Постарайте се те да знаят колко сте им благодарни за това и „върнете същото“.

Делфин в горната трета на чашата

Ако сте видели делфина в горната част на чашата, т.е. в нейната горната трета и вляво от мястото на пиене, това може да предвещава малки турбуленции в работата или във връзката с партньора. Не е изключено да се скарате с близък човек за нещо незначително.

Делфинът в горната трета на чашата и вдясно от мястото, където устните са докосвали чашата символизира професионален успех за този, на когото гледате чашата или за него, т.е. нейн близък човек. Другото значение е щастие в любовните, т.е. семейните отношения.

Делфин в отпечатъка на пръста за желание

Отпечатъкът на пръста в утайката оставяме, за да разберем дали ще ни се сбъдне някакво желание. При това е много важно да оттиснете желанието си с правилния пръст. Например, ако сте оставили отпечатък на малкия пръст в чашата, а вашето желание се отнася за семейството, тълкуването няма да бъде валидно.

  • Палец използваме, когато искаме да разберем дали ще ни се сбъдне желание, свързано със семейството. Ако в този отпечатък видите делфин, това е добър знак. Делфинът в отпечатъка на палеца указва, че скоро ще се случи това, което очаквате.
  • Ако показалеца отпечатате желание в утайката на кафе, това предполага, че то е свързано с работата, т.е. кариерата. Ако в този отпечатък се появи делфин, това може да означава, че вашите надежди не са напразни и че някои неща в бъдеще ще се развият в по-добра посока.
  • Средния пръст използваме за желания, свързани със сексуалния, т.е. интимния живот. Ако в отпечатъка на средния пръст видите делфин, това, за съжаление, указва, че вашето желание няма да се сбъдне, ако не вложите допълнителни усилия, търпение и усилия, т.е. ако не покажете разбиране към партньора.
  • Ако сте отпечатали желание с пръстенния пръст, то вашето желание трябва да се отнася за любов. Ако в този отпечатък видите делфин, това предполага, че то ще се сбъдне.
  • Отпечатък на малкия пръст в чашата кафе оставяме когато желанието е свързано със здравето на този, на когото се гледа в чашата, или на някой, който е важен за него, т.е. нейн. Ако в този отпечатък видите делфин, има реална възможност желанието да се сбъдне.

Тълкуване в зависимост от цвета на делфина в чашата

Алтернативното тълкуване на символите в чашата кафе се базира на техния цвят. Така мотивът може да бъде черен, т.е. запълнен или бял, т.е. празен. Ако делфинът в утайката на кафе не е нито напълно черен, нито бял, за тълкуването се взема преобладаващият цвят.

Значение на черния делфин в чашата

Черният делфин в чашата кафе символизира професионален растеж или емоционално развитие. Ще достигнете зрялост във всякакъв смисъл на думата.

Значение на белия делфин в чашата

Белият делфин в чашата кафе указва на препятствия по пътя към целта. Не бива да позволявате на предизвикателствата да ви обезсърчат.

Забележка: Посочените тълкувания са въпрос на суеверие, народно вярване и не са базирани на научни изследвания. На всичко, което сте прочели в предишния текст, вярвате на собствена отговорност.