Номер 3 в чашата – пълно тълкуване

Когато числото 3 се появи в утайката на кафе, това може да бъде знак, че ще решите проблем, който ви измъчва. Друго значение на числото 3 в чашата с кафе е, че поради нерационалното харчене ще попаднете във финансова криза.

За да бъде тълкуването възможно най-точно, е необходимо да обърнете внимание на няколко неща. На първо място е важно да определите позицията на числото 3 в чашата. Не се тълкува по същия начин, когато тази цифра се появи в първата, втората или третата трета на чашата, съответно ляво или дясно от мястото, където устните са допирали чашата.

Друг начин да определите значението на числото 3 в чашата е по цвета на формата. Числото 3 в чашата може да бъде черно или бяло, а какво точно значи това ще откриете в продължението на текста.

Смята се, че отпечатъкът на пръст в утайката на кафе може да покаже дали някое желание ще се сбъдне или не. За това също съществуват определени правила, които ще откриете в текста.

Подробно тълкуване на числото 3 в чашата

За да разкриете скритата символика на числото 3 в утайката на кафе, трябва да обърнете внимание на мястото в чашата, където е се е появило. Тройката по-близо до дъното на чашата се отнася за миналото, а ако видите тази цифра в средата на чашата, значението се отнася за настоящето. Числото 3 по-близо до върха на чашата, тоест в третата трета на чашата, се отнася предимно за това, което предстои да се случи, т.е. за бъдещето.

Доколко се отнася за близко или далечно минало, съответно бъдеще, зависи изцяло от текущите чувства на човека, на когото се гледа чашата, т.е. от неговите лични изживявания.

Тълкуването също различава, когато числото 3 се появи вляво, съответно вдясно от мястото на пиене. Ако числото 3 е било вляво от мястото, където устните допирали чашата, неговата символика е често негативна. Ако тази цифра е вдясно от мястото на пиене, значението е обикновено позитивно.

Ако видите в чашата две или повече тройки, това може да бъде изключително благоприятен знак, особено за вашето бъдеще. Когато в чашата видите числото три и друга цифра, значението се отнася за вашето текущо емоционално и ментално състояние. Римската тройка (III) ви напомня да бъдете търпеливи.

Число 3 по-близо до дъното на чашата

Ако сте видели числото 3 в първата трета на чашата и вляво от мястото, където устните са допирали чашата, това може да бъде знак, че съжалявате за неотдавнашно решение. Не можете да направите нищо относно това, но можете да научите урок.

Когато числото 3 се появи в първата трета на чашата и вдясно от мястото на пиене, това показва, че сте реагирали добре на нечий опит да ви провокира.

Число 3 в средата на чашата

Ако сте видели числото 3 във втората трета на чашата и вляво от мястото на пиене, това означава, че сте твърде чувствителни. Реагирате бурно на всяка дреболия и това може да застраши вашите отношения с някои хора.

Числото 3 във втората трета на чашата и вдясно от мястото на пиене показва, че сте доволни, защото мотивацията ви за работа е на завидно ниво. Продължавайте така.

Число 3 при върха на чашата

Ако сте видели числото 3 по-близо до върха на чашата, т.е. в третата трета и вляво от мястото, където устните са допирали чашата, това показва, че ще вземете прибързано решение.

Числото 3 в третата трета на чашата и вдясно от мястото на пиене показва благоприятни новини, когато става въпрос за работа. Ако успеете да изключите емоциите, т.е. ако не приемате някои неща лично, ви очаква голям успех.

Число 3 в отпечатъка на пръста за желание

В отпечатъка на пръст в утайката на кафе, т.е. в образа, който се появява в този отпечатък, можете да получите намек дали някое ваше желание ще се сбъдне. Важно е да знаете как правилно да отпечатвате желанията в утайката на кафе.

  • Отпечатъкът на палец се оставя в утайката на кафе, когато желанията се отнасят до семейството, домакинството, децата и т.н. Ако в този отпечатък видите число 3, вашето желание със сигурност ще се сбъдне.
  • За желания, свързани с работа, в чашата се оставя отпечатък на показалеца. Ако в отпечатъка на показалеца видите число 3, това означава, че вашето желание ще стане реалност, но не толкова бързо, колкото очаквате.
  • Средният пръст се използва за отпечатване на желания, свързани със секс, т.е. интимен живот. Ако в отпечатъка на средния пръст видите число 3, възможно е желанието ви да се сбъдне, но няма да донесе очакваното удоволствие. Възможно е да бъдете разочаровани.
  • Желания, свързани с любов, се отпечатват в чашата с безименния пръст. Числото 3 в отпечатъка на безименния пръст, за съжаление, не предвещава осъществяване на желанието.
  • Ако сте пожелали нещо, свързано с вашето или здравето на близък човек, трябва да отпечатате желанието си в чашата с малкия пръст. Тройката в отпечатъка на малкия пръст може да бъде знак, че желанието ви ще се сбъдне.

Алтернативно тълкуване на числото 3 в чашата

Фигурите в утайката на кафе могат да се тълкуват и като се обърне внимание дали са бели, т.е. празни, или черни, т.е. запълнени. Ако числото 3 във вашата чаша не е нито напълно бяло, нито съвсем черно, значението ще се отнася до цвета, който преобладава.

Значение на черното 3 в чашата

Ако сте видели черна тройка в чашата, това означава, че трябва да се пазите от завистливи и ревниви хора. Вашият професионален или личен успех е „трън в очите“ на някого.

Значение на бялото число 3 в чашата

Бялото число 3 в чашата с кафе показва, че се съмнявате в добрите намерения на някого. Вероятно това е последица от лоши преживявания в миналото.