Числото 4 в чаша кафе – символика и значение

Нумеролозите свързват числото 4 с решителност, справедливост, честност и искреност, а връзката с тези черти може да бъде намерена в ситуацията, когато тази цифра се появи в остатъците от кафе в чашата.

Обаче значението на числото 4 в утайката от кафе се влияе от няколко фактора. На първо място, от положението на формата. Не се тълкува еднакво, ако сте видели четворката в първата, втората или третата третина на чашата, т.е. наляво или надясно от мястото, където устните са докоснали.

Друг метод за тълкуване на формите в кафе е според техния цвят. Фигурата, в този случай числото 4, може да бъде черна или бяла, и в следващите редове ще се съсредоточим върху този начин на тълкуване на символите в чашата.

От отпечатъка на пръста в утайката от кафе може да се прочете отговор на въпроса дали някои желания ще се сбъднат или не. Все пак трябва да се спазват определени правила, които можете да намерите по-нататък в текста.

Подробно тълкуване на числото 4 в чашата

За по-точна интерпретация на числото 4 в утайката от кафе е важно да се обърне внимание дали тази цифра се е появила в първата, втората или третата третина на чашата. Ако сте видели четворката близо до дъното на чашата, тълкуването се отнася към миналото. Числото 4 в средата на чашата се отнася за настоящето, а ако този номер беше близо до върха на чашата, символиката му се свързва с бъдещите събития.

От емоционалното състояние на лицето, на което се гледа в чашата, ще зависи колко близко или далечно е миналото, съответно бъдещето.

Освен това, важно е и дали числото 5 се е появило наляво или надясно от мястото, където устните са докоснали чашата. Лявата страна обикновено носи някои лоши неща, докато дясната страна се свързва с положителното в живота на лицето, на което се гледа в чашата.

Ако в чашата, например, сте видели две четворки, това предвижда стабилен период в живота на лицето, на което се гледа в чашата. Ако до числото 4 се е появило и друго число, това е знак, че в живота ви или в живота на лицето, на което се гледа в чашата, ще настъпят значителни промени.

Числото 4 в първата третина на чашата

Когато числото 4 се появи близо до дъното на чашата и наляво от мястото, където се пие, това може да е знак, че миналото ще ви потропа на вратата. Някой, който ви е наранил дълбоко, ще се опита да поиска вашето прошка.

Числото 4 при дъното на чашата и надясно от мястото, където се пие показва, че сте проявили решителност, сила и търпение в правилните моменти от живота и това със сигурност ще ви се отплати. Жертвата не е била напразна!

Числото 4 във втората третина на чашата

Ако сте видели числото 4 в средата на чашата и наляво от мястото, където устните са докоснали, това указва, че нещо „изплъзва се от ръцете ви“. Чувствате, че губите контрол над определени неща в живота и това не ви харесва изобщо.

Числото 4 в средата на чашата и надясно от мястото, където се пие може да означава, че сте щастливи от човека, който наскоро се появи в живота ви. Това е някой, който цени същите стойности като вас и затова се разбирате много добре.

Числото 4 в третата третина на чашата

Ако сте забелязали четворката близо до върха на чашата и наляво от мястото, където се пие, това предсказва труден период в живота ви. Някой ще ви предаде или разочарова. Може би ще преживеете голяма неправда.

Числото 4 при върха на чашата и надясно от мястото, където устните са докоснали показва професионален успех. Скоро някои неща ще започнат да се развиват, както ви е удобно.

Четворка в отпечатъка от пръста за желание

Дали нещо ще се сбъдне или не, можете да разберете, като втриете желанието си в остатъците от кафе в чашата. Важно е да знаете как да го направите правилно, т.е. с кой пръст се отпечатват различните видове желания в чашата. Ако втриете желанието с погрешен пръст, няма да получите валиден отговор.

  • Ако вашите желания са свързани със семейството или децата, отпечата ще оставите с палеца. Ако в този отпечатък се появи числото 4, можете да бъдете спокойни, защото желанието ви скоро ще се изпълни.
  • Желанията, свързани с работата, се отпечатват в чашата с показалеца. Числото 4 в отпечатъка на показалеца указва за изпълнение на желанието в близко бъдеще.
  • Когато желанията се отнасят до секс, т.е. интимния живот, те се отпечатват в чашата със средния пръст. Ако сте видели числото 4 в отпечатъка на средния пръст, вашето желание няма да стане реалност, колкото и да се стараете.
  • Безименият пръст се отпечатва в чашата за желания, свързани с любовта или емоционалните отношения с партньора, приятеля, симпатията и подобни. Числото 4 в отпечатъка на безимения пръст предсказва изпълнение на желанието в далечно бъдеще.
  • Ако вашето желание е свързано със здравето, в чашата оставяте отпечатък с кутрето. Ако сте видели числото 4 в този отпечатък, вашето желание ще се изпълни.

Алтернативно тълкуване на числото 4 в чашата

Има още един начин да откриете съобщенията, които се крият зад формите в утайката от кафе. Вторият метод се базира на цвета на фигурата, която се е появила в чашата. Не се тълкува еднакво, ако числото 4 в чашата е черно, т.е. запълнено, или бяло, т.е. празно.

Значение на черното число 4

Черното число 4 може да указва, че ще ви заболи от нечие поведение. Вероятно ще приемете определена ситуация твърде лично. Ще бъдете разочаровани, докато не разберете какво се крие зад всичко това.

Значение на бялото число 4

Бялото число 4 в утайката от кафе означава, че трябва да дадете шанс на човек, който иска да стане част от вашия живот.