Свиня или прасе в чаша кафе – как се тълкува

Много са факторите и детайлите, които влияят на значението на фигурата на домашната свиня в утайката от кафе. На тълкуването, преди всичко, влияе позицията на формата в чашката. Различно се интерпретира, когато видите домашната свиня в първата, втората или третата третина на чашката, т.е. наляво или надясно от мястото, където устните са докосвали чашата.

Алтернативен метод за тълкуване на формата в утайката от кафе включва интерпретация по цвета на фигурата. В този случай, различно се тълкува, когато формата е черна т.е. запълнена и бяла т.е. празна. На тази тема ще се посветим по-подробно в следващия текст.

Според народното поверие, от отпечатъка на пръста в утайката от кафе може да се получи отговор на въпроса дали някое желание ще се сбъдне. За да постигнете този отговор, трябва да спазвате определени правила.

Подробно тълкуване на домашната свиня в чашката

За да стигнете до точното тълкуване на свинята в утайката от кафе в чашката е важно правилно да определите позицията в чашката, на която се е появила тази форма. Ако свинята е била по-близо до дъното на чашата за кафе, тогава нейната символика се свързва с миналото. Ако сте видели свинята в средата на чашката, т.е. във втората третина, тогава значението е свързано с настоящето. Домашната свиня в третата третина на чашката показва това, което може да се случи в бъдещето.

Ако сте забелязали свинята вляво от мястото за пиене на кафе, тогава тълкуването често е неутрално или негативно. Ако обаче свинята се е появила на дясната страна, тогава носи положителна символика.

Общо взето, свинята в утайката от кафе може да бъде знак, че скоро ще постигнете нещо, което желаете. Някои важни неща ще се подредят точно както искате. От друга страна, много свине в чашката за кафе символизират хаос, т.е. някакво неприятно събитие в живота на човека, който гледа в чашката.

Свиня в първата третина на чашката

Ако сте видели свинята по-близо до дъното на чашката и вляво от мястото, където устните са я докосвали, това е знак, че копнеете за живота, който сте водили някога. Носталгирате по миналото време и често забравяте, че то не е било толкова идеално, колкото ви се струва сега.

Свинята в първата третина на чашката и вдясно от мястото за пиене означава, че осъзнавате, че благодарение на другите, а не на собствената си мъдрост, в миналото сте избегнали някои големи проблеми. Не забравяйте кой ви е помогнал, когато е било най-необходимо.

Свиня във втората третина на чашката

Ако сте видели свинята в средата на чашката и вляво от мястото за пиене, това предполага, че ви липсва дисциплина, за да завършите всички свои задължения. Станали сте лениви и неорганизирани, а това не може да доведе до успех и благосъстояние, за които мечтаете.

Свинята във втората третина на чашката и вдясно от мястото, където устните са я докосвали показва, че се справяте добре със ситуацията, в която сте се оказали. Може би очаквате прекалено много от себе си, а това не е добре. Опитайте се да запазите своето психично здраве.

Свиня в третата третина на чашката

Ако сте забелязали свинята по-близо до върха на чашката и вляво от мястото за пиене, това предполага, че в следващия период трябва да бъдете нащрек. Не влизайте в излишни спорове, защото това няма да ви донесе нищо добро. Пазете енергията си, за да я насочите към правилните неща.

Ако сте видели свинята близо до върха на чашката и вдясно от мястото, където устните са я докосвали, това предвещава по-голяма парична печалба.

Домашна свиня в отпечатъка на пръста за желание

Народното вярване казва, че от отпечатъка на пръста в утайката от кафе може да се прочете дали някое желание ще се сбъдне или не. В този случай е много важно да натиснете правилния пръст във вашата чаша. Това е единственият начин да бъде ясно тълкуването.

  • Когато желанието се отнася до деца, семейство или домашни, го отпечатвате в чашката с палеца. Домашна свиня в отпечатъка на палеца означава, че желанието ви ще се изпълни само ако покажете разбиране и готовност за компромис.
  • Отпечатъкът от показалеца се оставя в чашката за желания, свързани с работата или кариерата. Ако сте видели свинята в отпечатъка на показалеца, това предполага, че ще трябва да „преглътнете някои жаби“, за да се изпълни желанието ви. Вероятно ще трябва да прекарвате време с хора, които не са ви приятни.
  • Ако желанието ви се отнася до личния живот, т.е. секса, трябва да оставите отпечатък в чашата с средния пръст. Домашна свиня в отпечатъка на средния пръст предсказва изпълнение на желанието в близкото бъдеще.
  • Желанията, свързани с емоциите, по-точно с любовта се отпечатват в чашката с безименния пръст. Ако сте видели домашна свиня в отпечатъка на безименния пръст, това е знак, че желанието ви ще се сбъдне, обаче ще трябва да бъдете особено търпеливи и мъдри.
  • Кутрето се използва за отпечатване на желания, свързани с вашето здраве или здравето на обичан човек. Ако сте видели домашна свиня в отпечатъка на кутрето, вашето желание, за съжаление, няма да се сбъдне.

Алтернативно тълкуване на домашната свиня в чашката

Тълкуването на формите в утайката от кафе може да се направи и по техния цвят. В този случай е важно да обърнете внимание дали свинята, която сте видели, е била черна т.е. запълнена или бяла т.е. празна. Ако фигурата в чашата не е била нито напълно празна, нито изцяло запълнена, тълкуването се основава на това дали преобладава белият или черният цвят.

Значение на черната свиня

Черната свиня в утайката от кафе показва, че не трябва да допускате предразсъдъци да ръководят живота ви, решенията ви и действията ви. Позволете на някои хора да се приближат до вас и им дайте възможност да се опознаете по-добре. Няма да съжалявате.

Значение на бялата свиня

Бялата свиня в утайката от кафе може да бъде знак за умора. Възможно е да сте под стрес и да имате нужда от няколко дни почивка. Нищо не ви пречи веднага да „натиснете спирачките“.