Горила в чаша кафе – символика и значение

Обликът на горила в утайката от кафе може да символизира страх. Все пак тълкуването се различава в зависимост от това дали сте видяли горилата по-близо до дъното, в средата или на върха на чашата, както и ляво или дясно от мястото, където устните са докосвали чашата.

Алтернативен метод за тълкуване на символиката на фигурите, които се появяват в чашата, е базиран на тяхната цвят. Черна или бяла горила имат различни значения, за което можете да прочетете по-нататък в текста.

Народната традиция гласи, че от отпечатъка на пръста в чашата с кафе може да се отговори на въпроса дали ще се сбъднат някои желания. Ако искате да получите ясен отговор, обърнете внимание на правилата, които трябва да спазвате. Потърсете в текста какво точно означава това.

Детайлно тълкуване на горила в чашата с кафе

За да дойдете до най-точното значение на облика на горилата в чашата с кафе, важно е правилно да определите позицията в чашата, където този облик се появил. Ако сте видели горилата по-близо до дъното на чашата, тогава нейното значение се отнася за миналото. Ако сте я забелязали в средата на чашата, тогава символиката се отнася за настоящето, а ако горилата е била по-близо до върха на чашата, тълкуването е свързано с някои бъдещи събития.

Колко близко или далечно е миналото или бъдещето зависи от опита и усещанията на този, на когото се гледа в чашата. Следователно, става въпрос за субективното емоционално състояние на човека.

Освен това, за тълкуването на символиката е важно дали сте видели горилата ляво или дясно от мястото, където устните са докосвали чашата. Ако горилата се появила ляво от мястото на пиене, символиката обикновено е негативна, а ако сте я видели отдясно, значението е по принцип позитивно.

Горила на дърво в чашата с кафе указва на проблеми в семейството. Ако сте видели две горили в чашата, това може да означава скандал с обичана личност.

Горила в първата трета на чашата

Ако сте забелязали образа на горила близо до дъното на чашата и ляво от мястото, където устните са докосвали, това може да означава, че в миналото различни страхове са ви пречили да постигнете успех в емоционален или професионален план. Грешите, ако мислите, че нещо се е обърнало срещу вас, защото сте сами на себе си най-големият враг.

Горила близо до дна на чашата и дясно от мястото на пиене означава, че в решителния момент от живота си сте успели да вземете правилното решение и не трябва да съжалявате за него.

Горила във втората трета на чашата

Ако сте видели горилата в средата на чашата и ляво от мястото на пиене, това е знак, че сте под стрес. Възможно е да се страхувате от нещо, което не е следствие от реална опасност, а от вашето погрешно възприятие за ситуацията, в която се намирате.

Горила в средата на чашата и дясно от мястото, където са я докосвали устните показва, че благодарение на правилната реакция сте успели да постигнете известна стабилност в своя живот. Малко неща сега могат да ви изкарат от равновесие.

Горила в третата трета на чашата

Когато образът на горилата се появи близо до върха на чашата и ляво от мястото на пиене, това предсказва по-големи предизвикателства в бъдеще. Някои неща няма да вървят във ваша полза или определено събитие ще ви изкара от равновесие. Ако останете спокойни и уравновесени и вземате мъдри решения, нещата бързо ще се обърнат във ваша полза.

Ако сте видели горилата в третата трета на чашата и дясно от мястото, където са я докосвали устните, това е знак, че ще преодолеете страха от промяната. Ще се принудите да излезете от зоната си на комфорт и това ще ви донесе много успехи и радост. Бъдете търпеливи!

Горила в отпечатъка от пръст за желание

Според народното вярване, от отпечатъка на пръста в остатъците от кафе в чашата може да се досетите дали ще се изпълнят някои желания. При това е много важно да обърнете внимание с кой пръст отпечатвате своето желание в чашата. Ако желанието е отпечатано с грешния пръст, отговорът няма да е ясен.

  • Отпечатъкът на палеца се оставя в чашата за желания, свързани с децата, семейството, родителите и подобни. Ако в отпечатъка на палеца сте видели горила, това е знак, че вашето желание ще се изпълни само ако хората около вас покажат разбиране и готовност за компромис.
  • Когато желанията се отнасят до професионалния живот, те се отпечатват в чашата с показалеца. Ако в отпечатъка на показалеца се появи горила, за жалост, това означава, че вашето желание няма да се превърне в реалност.
  • От отпечатъка на средния пръст се тълкува дали ще се изпълни желание, свързано с еротичния живот. Ако в отпечатъка на средния пръст се появи горила, това е знак, че шансът ви да се изпълни желанието е много малък.
  • Ако сте пожелали нещо, което се отнася до любовните връзки и емоциите, тогава ще оставите отпечатък от безимения пръст в чашата. Горила в отпечатъка на безимения пръст не предсказва изпълнение на желания и подсказва, че от неискрени отношения не може да се развие нищо позитивно.
  • За желания, свързани със здравето, в чашата се оставя отпечатък от кутрето. Ако в отпечатъка на кутрето сте видели горила, това може да предсказва изпълнение на желанието.

Алтернативно тълкуване на горила в чашата с кафе

Символиката на фигурите в чашата с кафе може да се разкрие и по техния цвят. Фигурата в чашата обикновено е запълнена или черна или празна или бяла. Ако горилата, която сте видели в чашата, не е нито напълно черна, нито бяла, за тълкуването се взема преобладаващият цвят.

Значение на черната горила

Черната горила в утайката от кафе символизира безпочвен страх. Възможно е да се страхувате от нещо, което не трябва да ви тревожи. Послушайте съвета, който наскоро сте получили от добронамерена личност.

Значение на бялата горила

Бялата горила в чашата с кафе означава, че някой може да ви изненада с някакъв жест. Вероятно човек, от когото никога не бихте го очаквали, ще прояви интерес към вас, било то в професионален или емоционален смисъл.