Круша в чаша кафе – пълно значение и символика

Мотивът на круша в утайката на кафе най-често се свързва с комфорт и финансов успех. Все пак, този образ може да има широк спектър от значения в зависимост от разположението му в чашата за кафе.

Крушата на дъното на чашата, в средата или върха на чашата не се тълкува по един и същи начин.

Освен това, за да бъде интерпретацията прецизна, е важно да се обърне внимание на мястото на пиене. Не се тълкува по същия начин, когато забелязвате крушата отляво или отдясно на мястото, където устните са докосвали чашата.

Знаците в чашата могат да се интерпретират и на основата на тяхната цвят. Алтернативно тълкуване на формите по цвят ще намерите в текста.

От отпечатъка на пръста, който се оставя в утайката на кафе в чашата, може да се разбере дали някое желание ще се сбъдне или не. Съществуват правила за отпечатване на желания в чашата, а повече по тази тема ще намерите в подзаглавието „Крушата в отпечатъка на пръста за желание“.

Подробно тълкуване на крушата в чашата за кафе

За да се получи възможно най-прецизно значение на фигурите в утайката на кафе, е необходимо да се следват определени инструкции, т.е. да се обърне внимание на позицията в чашата, където се е озовала крушата.

Ако сте забелязали крушата по-близо до дъното на чашата, в първата една трета, значението е свързано с миналото. Крушата в средата на чашата се свързва с настоящето, а ако сте я видели близо до върха на чашата, тогава предвещава бъдещи събития.

За интерпретацията е важно и дали крушата се е озовала отляво или отдясно на мястото, където устните са докосвали чашата. Лявата страна обикновено има негативна, докато дясната предполага положителна конотация.

Ако сте видели две круши в чашата, това означава, че може да постигнете успех „на чужд гръб“. Повече круши в чашата за кафе предвещават скандал в живота на човека, на когото се гледа в чашата. Ако крушата в чашата е червива, това е лош знак и предсказва някои доста негативни събития в живота на този, комуто се гледа в чашата.

Крушата на дъното на чашата

Ако сте в първата трета на чашата и отляво на мястото на пиене видели крушата, това означава, че не можете да се примирите със зло решение, което сте взели в миналото. Можеше да спечелите много пари, но се страхувахте да поемете риска. Постарайте се да извлечете урок от тази ситуация.

Когато на дъното на чашата и отдясно на мястото, където устните са я докосвали забележите крушата, това предполага, че навреме сте започнали да спестявате и затова нямате финансови проблеми. Умното инвестиране е това, на което настоявате голяма част от живота си.

Крушата в средата на чашата

Формата на крушата във втората трета на чашата и отляво на мястото на пиене показва финансова криза. Озовали сте се в сериозен проблем, защото разходите ви надвишават значително приходите ви. Не е изключено да се наложи да се задлъжните при неблагоприятни условия.

Ако сте видяли контурите на крушата във втората трета на чашата и отдясно на мястото, където устните я докосват, това предполага, че мечтаете за лукс. Бихте искали да живеете живота на известни холивудски звезди.

Крушата близо до върха на чашата

Ако крушата се е появила близо до върха на чашата и отляво на мястото за пиене, това не е добър знак. Тази ситуация предвещава големи предизвикателства, които дори могат да доведат до фалит. Можете да го предотвратите, ако внимавате за какво харчите пари.

Когато видите крушата в третата трета на чашата и отдясно на мястото, където устните я докосват, това символизира голяма печалба. Не е изключено в бъдеще да се оправи финансовото ви положение драстично. Ще можете да си позволите онова, за което сте мечтали дълго време.

Крушата в отпечатъка на пръста за желание

От формата, която се появява, когато се оставя отпечатък от пръст в утайката на кафе, може да се даде отговор на въпроса дали някое желание ще се изпълни. Все пак, важно е да го направите правилно. Ако отпечатате желанието си с грешен пръст, вероятно няма да получите отговор на въпроса си.

  • Оставяте отпечатък на палеца в утайката на кафе, когато искате да разберете дали ще се изпълни желание, свързано с семейните отношения. Ако в отпечатъка на палеца сте видели круша, това, за съжаление, означава, че желанието ви няма да се сбъдне.
  • Ако желанието ви е свързано с професионалния живот, трябва да оставите отпечатък на показалеца в утайката на кафе. В случай че в този отпечатък се появи круша, това предполага, че желанието ви ще се сбъдне, но не в близко бъдеще.
  • Когато искате да разберете дали се ще сбъднат вашите желания, свързани със секса, в утайката на кафе оставяте отпечатък на средния пръст. Ако сте видели круша в него, това предвещава сбъдване на желанието в близко бъдеще.
  • Когато желанията ви са свързани с любовта, в чашата оставяте отпечатък на безимения пръст. Крушата в отпечатъка на безимения пръст може да е знак, че желанието няма да се сбъдне.
  • Малкият пръст се използва за отпечатване на желания, свързани със здравето. Ако в този отпечатък се появи круша, това е знак, че желанието ви ще се сбъдне.

Тълкуване на символиката по цвета на крушата в чашата

Друг, алтернативен начин да разберете какво се крие зад формата на крушата в утайката на кафе, се базира на нейния цвят. Фигурата може да бъде черна или бяла. Ако крушата в чашата ви не е нито напълно черна, нито напълно бяла, взема се предвид цветът, който преобладава повече.

Значение на черната круша

Черната круша в утайката на кафе може да предвещава добра бизнес партньорство или успешна реализация на някои планове. Възможно е, със умно инвестиране, да спечелите много повече пари, отколкото сте очаквали.

Значение на бялата сова

Бялата сова в утайката на кафе означава, че ще получите печалба благодарение на добри познанства. В решаването на някакъв проблем може би ще ви помогнат влиятелни приятели. Това обаче не означава, че няма да се наложи да върнете услугата някога.