Джунгла в чаша – значение и символика

Когато в остатъците от кафе в чашата се появи джунгла, това може да бъде предупреждение, че сте в опасност. Възможно е да се поставите в неудобно положение. Въпреки това, тази форма може да има различни тълкувания.

Значението на джунглата в чашата зависи от мястото, където се е появила и може да показва нещо от вашето минало, настояще или бъдеще и да има положителна или отрицателна конотация.

Алтернативният начин за интерпретация на формите в чашата с кафе се базира на техния цвят. Различно се тълкува, когато в чашата видите изпълнена или празна фигура, тоест бяла или черна джунгла.

Повече за този метод на гледане в чашата потърсете в текста под заглавието „Какво означава черна и какво бяла джунгла в чашата?“

Джунглата може да се появи и в отпечатъка на пръста. Народното предание казва, че от отпечатъка може да се разбере дали желанието ще се изпълни или не. Повече за правилата как се отпечатват желанията в чашата потърсете в следващата част на статията.

Подробно тълкуване на джунглата в чашата

Джунглата в остатъците от кафе в чашата може да символизира много неща. Значението преди всичко зависи от положението в чашата, където се е появила тази фигура. Ако сте видели джунглата по-близо до дъното на чашата, тоест в нейната първа третина, тълкуването е свързано с миналото. Ако сте забелязали джунглата в средата на чашата, тогава символиката се отнася до сегащето. Джунгла по-близо до върха на чашата, тоест в горната трета, предвещава бъдещи събития.

Не може със сигурност да се каже колко близко или далечно е миналото или бъдещето, защото това зависи от чувствата и преживяванията на този, който гледа в чашата.

Освен това за интерпретацията е важно дали сте забелязали джунглата ляво или дясно от местоположението, където устните са докосвали чашата. Ако фигурата се е появила от лявата страна, символиката е по-скоро негативна. Джунглата отдясно от мястото, откъдето пиете, обикновено носи положително значение.

Джунглата, както споменахме в началото, може да бъде предвестник на опасност в живота на лицето, което гледа в чашата. Ако до джунглата в чашата видите и друга фигура, това предполага, че трябва да се пазите от хора, които наскоро са влезли в живота ви. Джунглата може също така да подсказва, че не е време за големи житейски решения и радикални промени.

Джунгла в първата третина на чашата

Ако мотивът за джунглата се е появил по-близо до дъното на чашата и от лявата страна на мястото, където устните са я докосвали, това предполага, че току-що сте осъзнали неправилното решение, което сте взели в неотдавнашното минало. Възможно е да не сте дали шанс на себе си или на някой друг и сега ви е ясно, че сте сгрешили.

Ако сте видели джунглата близо до дъното на чашата и от дясната страна на мястото, където пиете, това означава, че сте щастливи, че някои хора са останали част от живота ви. Отдавна сте се запознали, не сте били в редовен контакт, но знаете, че винаги можете да разчитате на тях, което е безценно в трудните моменти.

Джунгла във втората третина на чашата

Когато в средата на чашата и от лявата страна на мястото, където пиете, се появи джунгла, това символизира страх. Вероятно нещо в живота ви не се развива по план и заради това сте доста уплашени. Липсва ви самоувереност.

Джунглата в средата на чашата и от дясната страна на мястото, където устните са я докосвали обикновено означава, че се справяте добре с обстоятелствата, в които животът ви е поставил. Не сте притеснени, защото знаете, че сте подготвени за всички предизвикателства и че можете да се измъкнете от някои лоши ситуации.

Джунгла в третата третина на чашата

Ако сте видели джунглата по-близо до върха на чашата и от лявата страна на мястото, където устните са я докосвали, това може да представлява предупреждение за опасност. Пазете се от необмислени решения и действия. Не се съгласявайте на компромиси, които чувствате, че не са добри за вас. Внимавайте за какво харчите парите си!

Джунглата по-близо до върха на чашата и вдясно от мястото, откъдето пиете сочи, че животът ще ви постави пред изпитание, но ще знаете как да вземете правилното решение. Няма да слушате другите, а единствено своята интуиция. Готови сте за промяна, каквато и да е тя, защото вярвате в себе си.

Джунгла в отпечатъка на пръста за желание

Устното предание казва, че от отпечатъка на пръста в утайката от кафе може да се разбере дали някое желание ще се изпълни или не. При това е много важно да отпечатате желанието си в чашата с правилния пръст. Ако желанието е отпечатано с грешен пръст, тълкуването няма да бъде ясно.

  • Ако вашето желание е свързано с дома, децата или семейството, трябва да оставите отпечатък от палец в утайката от кафе в чашата. Ако в този отпечатък се появи джунгла, това е знак, че желанието ви ще се изпълни.
  • От отпечатъка на показалеца можете да откриете дали ще се изпълни желание свързано с работата, тоест професионалния живот, успеха и кариерата. Ако в отпечатъка на показалеца се появи джунгла, това подсказва, че благодарение на вашата смелост и упоритост желанието ви ще се изпълни.
  • Ако вашето желание е свързано със сексуалния, тоест еротичния аспект на живота, тогава трябва да го отпечатате с средния пръст. Джунгла в отпечатъка на средния пръст, за съжаление, не предвижда изпълнение на желанието.
  • Отпечатъкът на безименния пръст оставяте в чашата, когато имате желание, свързано с любовта. Ако в отпечатъка на безименния пръст видите джунгла, това може да бъде знак, че желанието ви скоро ще стане реалност.
  • Малкият пръст се отпечатва в утайката от кафе за желания, свързани със здравето. Ако в отпечатъка на малкия пръст видите джунгла, това не предвижда изпълнение на желанието поне за известно време.

Какво означава черна и какво бяла джунгла в чашата?

Алтернативен метод за четене на символи в утайката от кафе се основава на цвета на фигурите, които са се появили. Фигурата в чашата може да бъде изпълнена, тоест черна или празна, тоест бяла. За тълкуването се взема значението на цвета, който преобладава в очертанието, което сте видели в чашата.

Значение на черната джунгла

Черната джунгла в утайката от кафе означава, че проблемите ви са по-малко, отколкото си мислите. Може би смятате, че няма да можете да преодолеете препятствието пред вас, но ако разгледате ситуацията от друг ъгъл, ще се открият нови хоризонти и ще намерите решение бързо.

Значение на бялата джунгла

Бялата джунгла в остатъците от кафе в чашата указва, че трябва да се пазите от хора, които обещават много. Някой ще ви „изкушава“ да направите нещо, което изобщо не е изгодно за вас. Затова бъдете много внимателни в следващия период.