Чадър в чаша кафе – символика и значение

Тълкуването на символиката на чадъра в утайката на кафе е обусловено от позицията в чашата, където се е появила тази фигура. Чадърът в първата, втората или третата третина на чашата, както и ляво и дясно от мястото където устните са докосвали чашата не трябва да има едно и също, нито подобно значение.

Четенето на знаците в чашата може да бъде основано на цвета на фигурата, която сте видели в нея. В този случай, белият и черният чадър нямат едно и също значение, но ще се посветим на тази тема по-късно.

Преданието гласи, че от отпечатъка на пръста в утайката на кафе може да се разбере дали някое желание ще се изпълни или не. Важно е да се спазват ясни правила, за да бъде тълкуването точно.

Стандартно тълкуване на чадъра в чашата с кафе

Чадърът може да символизира стремеж за стабилност и мир. Понякога е знак, че трябва да бъдете внимателни, защото ще влезете в период, пълен с притеснения и предизвикателства. Във всеки случай е важно да обърнете внимание на позицията в чашата, където се е появил чадърът.

Ако сте видели чадъра в първата третина на чашата, негова символика се свързва с минали събития, а ако се е появил в средата на чашата, значението се отнася за настоящето. Когато забележите чадъра по-близо до върха на чашата, неговото тълкуване се свързва с бъдещето. Доколкото близка или далечна е миналото, т.е. бъдещето, зависи от този, на когото се гледа в чашата.

За детайлно тълкуване е важно и дали сте видели фигурата ляво или дясно от мястото, където устните са докоснали чашата. Лявата страна носи добри, а дясната лоши новини.

Големият чадър е знак, че се радвате на огромна подкрепа от близки хора. Затвореният чадър означава, че ще трябва да инвестирате много енергия и усилия да решите някой проблем. Ако чадърът в чашата е обърнат наопаки, това предизвиква проблеми в комуникацията с близки хора.

Чадър близо до дъното на чашата

Фигурата на чадъра в първата третина на чашата и наляво от мястото, където устните са докоснали чашата може да е знак, че не можете да се примирите с факта, че сте загубили нечие доверие. Вероятно сте разочаровали човек, който е много важен за вас.

Ако чадърът се е появил надолу на чашата и надясно от мястото на пиене, това е знак, че някой ще ви се отплати. Възможно е да сте направили малка услуга на познат/позната, но той/тя ще се постарае да ви възвърне многократно по-голяма.

Чадър в средата на чашата

Когато чадърът се появи във втората третина на чашата и наляво от мястото на пиене, това символизира неспокойство. В момента преминавате през много бурна фаза от живота си и мечтаете за стабилност и благополучие. Не трябва да отчаявате, защото и този труден период ще приключи.

Ако сте видели чадъра някъде в средата на чашата и надясно от мястото, където устните са я докоснали, това означава, че сте обичани и го чувствате. Близките ви хора се стараят да ви бъдат на разположение и да ви покажат, че знаете, че няма да ви предадат.

Чадър в горната част на чашата

Когато чадърът се появи в третата третина на чашата и наляво от мястото на пиене, това може да предвещава професионални проблеми. Може би вашата позиция на работа ще бъде застрашена или парите, с които разполагате, няма да са достатъчни за да покриете всичките си задължения.

Чадърът в третата третина на чашата и надясно от мястото, където устните са я докоснали показва, че в близко бъдеще ще успеете да решите проблем, който ви мъчи от дълго време. Благодарение на личното си усилие и несебичната подкрепа на хората около вас ще се отървете от голяма грижа.

Чадър в отпечатъка на пръста за желание

Смята се, че от отпечатъка на пръста в чашата с кафе може да се предположи дали някое желание ще се изпълни или не. Важно е да знаете с кой пръст се отпечатват кои желания в чашата. Ако отпечатате желанието с грешен пръст, няма да получите вярно тълкуване.

  • Ако вашето желание се отнася за семейството или децата, трябва да го отпечатате с палеца. Чадърът в отпечатъка на палеца е, за съжаление, знак, че желанието няма да се изпълни скоро.
  • Отпечатъкът на показалеца се оставя в чашата за желания, свързани с професионалния живот, т.е. кариерата. Когато в отпечатъка на показалеца се появи чадър, това означава, че вашето желание ще се изпълни в далечното бъдеще.
  • Желания, свързани със сексуалния живот, се отпечатват в чашата със средния пръст. Чадърът в отпечатъка на средния пръст също не предвижда скорошно изпълнение на желанията.
  • Ако вашето желание се отнася за любов, трябва да оставите отпечатък от показалеца в чашата. Ако в този отпечатък се появи чадър, това означава, че вашето желание ще се изпълни в близкото бъдеще.
  • За желания, свързани със здравето, в чашата се оставя отпечатък от малкия пръст. Ако в отпечатъка на малкия пръст видите чадър, възможно е да се изпълни това, което желаете.

Алтернативно тълкуване на чадъра в чашата с кафе

Друг начин да разчетете знаците в утайката на кафе е по цвета на формата, която сте видели в чашата. Фигурите могат да бъдат бели, т.е. празни или черни, т.е. запълнени. Ако чадърът във вашата чаша не е нито изцяло черен, нито напълно бял, базирайте тълкуването на цвета, който преобладава.

Значение на черния чадър

Черният чадър в чашата с кафе е знак, че ще постигнете емоционална стабилност благодарение на подкрепата на близките си хора.

Значение на белия чадър

Белият чадър в утайката на кафе обикновено показва, че трябва да гледате на всичко, което се случва, от по-светла страна.