Фламинго в чашата с кафе – скрита символика

Всички, които активно се занимават с тасеография, ще ви кажат, че формата на фламинго в утайката от кафе е много рядък и специфичен мотив. Той може да се тълкува положително и отрицателно, което преди всичко зависи от позицията, на която се е появил в чашата.

Различна символика има фламингото в първата, втората или третата третина на чашата, или, когато се намира вляво или вдясно от мястото, където устните докосват чашата.

Друг начин да разкриете какво се крие зад фламингото в чашата с кафе е да се фокусирате върху неговия цвят. Запълнените, т.е. черни форми и белите, т.е. празни форми носят различно значение.

Смята се, че от отпечатъка на пръст в чашата с кафе може да се предположи дали някое желание ще се изпълни. Как правилно да отпечатате желанието си в чашата ще научите в следващия текст.

Детайлно тълкуване на фламингото в кафе

Фламингото в остатъците от кафе обикновено предвещава радостен момент в живота на човека, който гледа в чашата. Все пак, за да получите детайлно обяснение, трябва да обърнете внимание на това дали този мотив се е появил в долната, средната или горната третина на чашата.

Ако сте видели фламинго близо до дъното на чашата неговата символика се отнася до миналото, а ако се е появил в средата на чашата, значението е свързано с настоящето. Фламинго близо до върха на чашата предвещава бъдещи събития в живота на този, който гледа в чашата.

Не може с точност да се каже колко назад в миналото или бъдещето тълкуването се простира, защото това зависи от чувствата на човека, който гледа в чашата.

За прецизно тълкуване е важно и местоположението на пиене. Ако сте видели фламинго вляво от мястото, където устните докосвали чашата неговата символика често е отрицателна. Все пак, ако сте разпознали тази птица вдясно от мястото на пиене, значението е обикновено положително.

Ако в чашата сте видели две или повече фламинга, възможно е да пътувате. Ако в утайката от кафе се появи фламинго с разперени крила, това може да бъде знак, че ще загубите скъп човек. Възможно е партньорът ви да ви напусне, да се премести в друг град или да умре човек, който ви е бил много важен.

Фламинго по-близо до дъното на чашата

Ако сте забелязали фигурата на фламинго в първата третина на чашата и вляво от мястото на пиене, това е знак, че все още не можете да се примирите с това, че скъп човек ви е излъгал. Не сте му/й простили и се съмнявате, че някога ще го преодолеете.

Ако фламингото се е появило близо до дъното на чашата и вдясно от мястото, където устните я докосват това намеква, че с усмивка на лицето си спомняте момент от миналото. Радвате се, че определени спомени все още присъстват в паметта ви.

Фламинго в средата на чашата

Формата на фламинго в утайката от кафе в средата на чашата и вляво от мястото на пиене може да бъде знак, че се стараете твърде много да се харесате на някого. Запитайте се защо не искате този човек да ви познава такъв/такава, какъвто/каквато сте.

Когато видите фламинго във втората третина на чашата и вдясно от мястото, където устните я докосват това означава, че ви харесва средата, в която се намирате. Може би най-накрая се чувствате на място.

Фламинго при върха на чашата

Ако сте видели формата на фламинго по-близо до върха на чашата и вляво от мястото на пиене това е знак, че в бъдеще не трябва да се доверявате на всеки. Някои идеи и планове трябва да запазите за себе си, докато не ги реализирате.

Фламинго в третата третина на чашата и вдясно от мястото, където устните я докосват предвещава много благоприятен период в живота на човека, който гледа в чашата. Очакват ви прекрасни моменти и много забавления.

Фламинго в чашата за желание

Преданието казва, че отпечатъкът на пръста в утайката от кафе може да разкрие дали някои желания ще се сбъднат. За да получите валиден отговор, трябва да внимавате с кой пръст отпечатвате желанието си в чашата.

  • Ако желанието се отнася за семейството или децата, оставяте отпечатък от палеца в чашата. Ако сте видели фламинго в отпечатъка на палеца, това означава, че желанието ви ще се сбъдне в близко бъдеще.
  • От контурите, които се появяват в отпечатъка на показалеца можем да разберем дали ще се сбъдне желание, свързано с работата. Фламингото в отпечатъка на показалеца може да бъде знак, че желанието ще се сбъдне, но не толкова бързо, колкото бихте искали.
  • Ако сте пожелали нещо, свързано с еротичния живот, оставяте отпечатък от средния пръств чашата. Ако в отпечатъка на средния пръст се появи фламинго, можете да се надявате, че желанието ви ще стане реалност.
  • Отпечатъкът на безименния пръст в чашата се оставя, когато желанията са свързани с емоции, т.е. любовен живот. Фламингото в отпечатъка на безименния пръст показва бързо изпълнение на желания. Може би ще получите и повече от това, на което се надявате.
  • Малкият пръстоставя отпечатък в чашата, когато желанията са свързани със здравето. Ако в отпечатъка на малкия пръст сте видели фламинго, това за съжаление не показва изпълнение на желанието в близко бъдеще.

Алтернативно тълкуване на фламингото в чашата с кафе

Друг метод за разкриване на скритата символика на формите в чашата с кафе се основава на техния цвят. Фигурите в чашата са запълнени т.е. черни или празни т.е. бели. Ако контурът в чашата не е нито напълно черен, нито напълно бял, тогава се тълкува доминиращият цвят.

Значение на черния фламинго

Черният фламинго в чашата с кафе носи добри новини на човека, който гледа в чашата. Възможен е напредък в работата или щастие в любовния живот.

Значение на белия фламинго

Белият фламинго в утайката от кафе показва, че трябва да се пазите от сладкодумни хора.