Устни в чаша кафе – какво означават?

Устните в утайката от кафе обикновено символизират любов, доверие и вяра в някого. Те могат да предвещаят любовна среща, а понякога и брак или ново попълнение в семейството. Въпреки това, интерпретацията зависи от позицията в чашата, където сте забелязали устните. Не се тълкува еднакво, когато устните се появят в първата, втората или третата трета на чашата, т.е. отдясно или отляво на мястото, където устните са докосвали чашата.

Втората методика за гледане на чашата се базира на цвета на формите. Фигурите могат да бъдат пълни, т.е. черни или празни, т.е. бели, а какво точно означава, когато видите черни или бели устни в чашата, ще можете да прочетете в следващите редове.

Отпечатъкът от пръст се оставя в чашата, когато искате да разберете дали желанията ви ще се сбъднат или не. Как правилно да оставите отпечатък и какво означава, когато в него се появят устни, ще научите по-късно.

Подробно тълкуване на устните в чашата с кафе

От гореспоменатото може да се заключи, че устните в утайката от кафе представляват добър, т.е. положителен знак. Все пак, символиката зависи в решаваща степен от мястото в чашата, където сте ги видели.

Ако устните са се появили в първата трета на чашата, тяхното значение се отнася до събития от миналото. Когато устните се забелязват във втората трета на чашата, символиката касае настоящето. Устните в третата трета на чашата предвещават бъдещи събития.

Колко далеч назад в миналото или напред в бъдещето отива тълкуването, зависи от субективното усещане на лицето, което гледа в чашата.

За интерпретацията е важно и дали сте забелязали устните отляво или отдясно на мястото, където устните са докосвали чашата. Лявата страна обикновено носи някои негативни, докато дясната указва положителни значения.

Устните в чашата с кафе могат да символизират приятно срещане, т.е. любовна среща и щастие в емоционалния план. Ако в чашата сте видели тънки устни, възможно е да се съмнявате в нечии емоции. Пълните, дебели устни символизират добро самочувствие. Ако в чашата сте забелязали кървави устни, това е знак, че страдате, а ако между устните сте видели език, възможно е лесно да попадате на провокации.

Устни в дъното на чашата

Когато забележите устни в първата трета на чашата и отляво на мястото, където устните са докосвали, това имплицира, че съжалявате, че сте отхвърлили някого в миналото. Възможно е да не сте му/й дали шанс да ви покаже какъв/ва е, т.е. какви са му/й намеренията.

Формата на устните по-близо до дъното на чашата и отдясно на мястото, където сте пили указва, че с удоволствие си спомняте кратка романса от миналото. Между вас е имало страст, но нищо повече, и двамата сте се съгласили, че е най-добре да се разделите. Въпреки това, не съжалявате, че тази персона е била част от вашия живот по едно или друго време и сте щастливи, когато я видите.

Устни в средата на чашата

Ако сте видели устни във втората трета на чашата и отляво на мястото, където пиете, възможно е да се съмнявате в любимия човек. Започнали са да се държат различно, което ви е дало основа да смятате, че не са искрени с вас. Не го/я осъждайте без никакви доказателства.

Ако устните са се появили в средата на чашата и отдясно на мястото, където устните са докосвали чашата, това имплицира, че сте развълнувани заради предстояща среща. Вероятно ще имате възможност да прекарате известно време с човек, който ви харесва. Надявате се, че и той/тя има подобни симпатии към вас.

Устни в горната част на чашата

Когато забележите устни в третата трета на чашата и отляво на мястото, където устните са докосвали, това може да бъде знак, че нещо или някой ще ви натъжи. Възможно е да се разочаровате от човек, на когото сте вярвали и когото сте дълго време възхищавали.

Формата на устните по-близо до върха на чашата и отдясно на мястото, където пиете предвещава нова любов за онези, които са били дълго време сами. Вероятно някой ще ви се „наниже под кожата“ изненадващо. За тези, които са в брак, това означава, че вярват на партньора си и че тяхната връзка е здрава.

Устни в отпечатъка от пръст за желание

Ако сте решили да разберете чрез отпечатъка от пръст в чашата от кафе дали вашето желание ще се сбъдне или не, необходимо е да обърнете внимание на кой пръст използвате, за да го оставите в чашата. Ако оставите отпечатък от грешен пръст, тълкуването няма да бъде достоверно.

  • Отпечатъкът от палеца се оставя в чашата за желания, свързани със семейството. Устните в отпечатъка от палеца са знак, че желанието ви ще се изпълни много скоро.
  • Когато желанието се отнася до работа, т.е. кариера, отпечатъкът се прави с показалеца. Ако сте видели устни в отпечатъка от показалеца, това е знак, че ще трябва да изчакате известно време, преди вашето желание да стане реалност.
  • За желания, свързани със сексуалния живот, отпечатъкът се оставя с средния пръст. Устните в отпечатъка от средния пръст могат да предскажат изпълнение на желанието.
  • Безименният пръст се използва за желания, свързани с емоции, т.е. любовта. Ако сте видели устни в този отпечатък, желанието ще се изпълни.
  • Ако вашето желание се отнася до здравето, тогава отпечатъкът се прави с малкия пръст. Когато се появят устни в отпечатъка от малкия пръст, това имплицира, че вашето желание ще се сбъдне в близкото бъдеще.

Алтернативно тълкуване на устните в чашата с кафе

Символиката на фигурите в чашата с кафе може да се тълкува и на база техния цвят. Различно се интерпретира, когато в чашата видите черни, т.е. пълни и бели, т.е. празни форми. Ако устните, които са се появили във вашата чаша, не са нито напълно черни, нито изцяло бели, ще се тълкува преобладаващият цвят.

Значение на черните устни

Черните устни в чашата с кафе символизират страст. Това не означава непременно конкретна личност, а може да символизира страст към работата или хобито, с което се занимавате.

Значение на белите устни

Белите устни в чашата с кафе могат да представляват съмнение в някого или нещо.