Тромпет в чаша кафе – значение и интерпретация

Формата на тръбата в утайката на кафето може да символизира добри новини, да предвещава пътуване или преместване в близко бъдеще и други подобни събития. Все пак, тълкуването се различава в зависимост от това дали сте видели тръбата в първата, втората или третата третина на чашата, т.е. вляво или вдясно от мястото, където устните са докосвали чашата.

Символиката може да се тълкува и по цвета на формата в чашата. В този случай значението на черната или бялата тръба в остатъците от кафето се интерпретира различно. За този алтернативен метод на гадаене ще се говори повече по-късно.

Смята се, че в отпечатъка на пръста в чашата с кафе може да се разкрие дали някои желания ще се сбъднат или не. Съществуват ясни правила за това как се тълкуват фигурите в отпечатъка, които ще намерите по-долу в текста.

Символика на тръбата в чашата с кафе

Както споменахме, тръбата в утайката на кафето може да предвещава добри новини или някои житейски промени. Въпреки това, за да получите по-конкретно тълкуване, трябва да обърнете внимание на разположението на фигурата в чашата. Ако сте видели тръбата в първата третина на чашата, нейната символика е свързана с миналото. Тръбата в средата на чашата се отнася до настоящето. Когато тръбата се появи близо до върха на чашата, тогава предвещава бъдещи събития.

От субективното усещане на човека, на когото се чете чашата, зависи дали става въпрос за близкото или далечното минало или бъдеще.

Освен това за интерпретацията на знаците в чашата е важно и дали тръбата се е появила вляво или вдясно от мястото, където устните са докосвали чашата. Лявата страна обикновено носи негативни, докато дясната страна указва на положителни значения.

Когато в чашата видите две тръби, това може да е знак, че сте подложени на клюки. Обърната тръба означава, че ще чуете лъжа. Ако в тръбата е намерено цвете, възможно е да имате таен обожател. Пари в тръбата предвещават подобрение на материалното състояние.

Тръба близо до дъното на чашата

Ако сте забелязали тръбата в първата третина на чашата и вляво от мястото, където устните са я докосвали, това предвещава среща с човек, който е белязал част от вашето минало. Вероятно не сте се разделили като приятели, така че това може да предизвика смут или да ви накара да преосмислите решение, което сте взели отдавна.

Тръбата в първата третина на чашата и вдясно от мястото на пиене показва, че ще се освободите от товар, който дълго сте носили на гърба си. Може би ще научите, че някой ви е простил за обида, която сте му причинили в миналото.

Тръба в средата на чашата

Ако сте видели тръбата в средата на чашата и вляво от мястото на пиене, това е знак, че сте изплашени. Възможно е да сте попаднали в положение, в каквото досега не сте били. Страхът е оправдан, но може да бъде голяма пречка. Време е да разгледате ситуацията от друг ъгъл.

Когато тръбата се появи във втората третина на чашата и вдясно от мястото, където устните са я докосвали, това е знак, че сте осъзнали, че сте по-силни, отколкото сте мислили. Преживявате предизвикателен период, но сте търпеливи, готови да се борите и вярвате, че ще победите.

Тръба близо до върха на чашата

Формата на тръбата в третата третина на чашата и вляво от мястото на пиене за съжаление предвещава лоши новини. Възможно е да се наложи да направите значителна житейска промяна. Ще ви трябва време да се приспособите, а бъдещето ви зависи единствено от вас.

Тръбата в третата третина на чашата и вдясно от мястото, където устните са я докосвали показва, че скоро може да се преместите в друг апартамент или град. Възможно е също така да отидете на бизнес пътуване и там да получите шанс, който не бива да пропускате.

Тръба в отпечатъка на пръст за желание

От отпечатъка на пръста, според народното вярване, може да се предположи дали някое желание ще се сбъдне или не. В този контекст е важно да знаете с кой пръст трябва да отпечатате желанието си в чашата. Ако сте отпечатали желанието с грешен пръст, тълкуването няма да е правилно.

  • Ако вашето желание е свързано със семейството, роднините или децата, го отпечатвате в чашата с палеца. Тръба в отпечатъка на палеца предвещава изпълнение на желанието в близко бъдеще.
  • Желания, свързани с професионалния живот, се отпечатват в чашата с показалеца. Ако в отпечатъка на показалеца видите тръба, възможно е да се наложи да почакате още малко, за да се сбъдне желанието ви.
  • Ако вашите желания са свързани със сексуалния, т.е. еротичния сегмент на живота ви, оставяте отпечатък в чашата с средния пръст. Когато в този отпечатък се появи тръба, за съжаление това е знак, че желанието ви няма да се сбъдне.
  • Безименният пръст се използва за желания, свързани с любовта. Ако в отпечатъка на безименния пръст се появи тръба, възможно е мечтите ви скоро да станат реалност.
  • Когато желанието е свързано със здравето ви или здравето на близък човек, го отпечатвате в чашата с малкия пръст. Тръбата в отпечатъка на малкия пръст обикновено предвещава изпълнение на желанието.

Алтернативно тълкуване на тръбата в чашата с кафе

Ако тълкуването е обусловено от цвета на фигурата в чашата с кафе, тогава трябва да обърнете внимание на това дали тръбата в чашата е бяла, т.е. празна, или черна, т.е. пълна. Ако тръбата не е нито напълно бяла, нито напълно черна, се тълкува преобладаващият цвят.

Значение на черната тръба

Черната тръба в чашата с кафе може да бъде знак, че нещо ще ви зарадва. Възможно е човек, който не живее във вашия град, да ви съобщи добри новини.

Значение на бялата тръба

Бялата тръба в чашата с кафе показва, че трябва да разгледате проблема, който ви тревожи в момента, от различен ъгъл.