Тигър в чаша кафе – значение и символизъм

Ако в утайката на кафето видите тигър, това може да има различни значения. Тълкуването се различава, когато тигърът се появи близо до дъното, в средата или по-близо до върха на чашата. За интерпретацията е важно и дали сте видели тигъра вляво или вдясно от мястото, където устните са докоснали чашата.

Друг начин на тълкуване е базиран на цвета на фигурата в чашата кафе. Черен тигър не означава непременно същото като бял тигър, когато се появи в утайката на кафето. За това ще се говори повече в следващите редове.

Освен това се вярва, че от отпечатъка на пръста в чашата кафе може да се разбере дали някои желания ще се сбъднат. За да е валиден отговорът, трябва да се спазват определени правила.

Подробно тълкуване на тигъра в чашата кафе

Тигър в утайката на кафето може да е знак, че имате неискрен приятел. Точното значение обаче зависи от позицията на фигурата в чашата. Ако сте видели тигъра в първата третина на чашата, неговата символика е свързана с миналото. Ако тигърът се появи във втората третина на чашата, значението се отнася за настоящето. Тигър в третата третина на чашата може да символизира някои бъдещи събития.

Колко далеч в миналото или настоящето може да се отнесе тълкуването зависи от емоциите на човека, на когото се гледа в чашата.

За да е тълкуването възможно най-точно, е необходимо да обърнете внимание и на това дали тигърът се е появил вляво или вдясно от мястото на пиене. Тигър вляво от мястото, където устните са докоснали чашата обикновено носи отрицателно значение, докато тигър вдясно от мястото на пиене носи положително значение.

Размерът на тигъра не е важен за определянето на символиката. Все пак, ако сте видели два тигъра в чашата, това е знак, че трябва да внимавате с лицемерни хора. Тигър, който скача в утайката на кафето, може да означава, че ви липсва амбиция, за да постигнете своите цели.

Тигър близо до дъното на чашата

Ако сте забелязали тигъра в първата третина на чашата и вляво от мястото на пиене, това предполага, че скоро може да усетите негативните последици от решения, които сте взели по-рано. Вероятно не сте обмислили добре ситуацията, в която се намирате, и сте направили грешен ход. Ще научите важен урок.

Фигурата на тигър при дъното на чашата и вдясно от мястото на пиене показва, че трябва да се гордеете със себе си, че сте били смели и решителни в труден момент. Не всеки би имал достатъчно сили за това, което сте направили.

Тигър в средата на чашата

Формата на тигър във втората третина на чашата и вляво от мястото на пиене показва, че в обкръжението ви има човек, който не е искрен с вас. Той може да опита да ви използва, за да постигне своята цел. Бъдете внимателни и не се доверявайте на всеки!

Когато тигърът се появи в средата на чашата и вдясно от мястото на пиене, това предполага, че знаете какво искате и как да го постигнете. Осъзнавате, че ще трябва да се справите с някои предизвикателства, но вярвате в себе си и затова някои от вашите мечти непременно ще се сбъднат.

Тигър близо до върха на чашата

Ако сте забелязали тигъра близо до върха на чашата и вляво от мястото, където устните са я докоснали, това може да предвещава стресов период в живота ви. Скоро ще започнете голяма борба. Тя ще продължи дълго, но ще победите, ако сте упорити и търпеливи.

Тигър в третата третина на чашата и вдясно от мястото на пиене предвещава победа. Ще постигнете професионален или личен успех или ще успеете да преодолеете по-голям проблем. Ако сте сами от дълго време, това скоро може да се промени.

Тигър в отпечатъка на пръста за желание

Символиката в чашата кафе може да се разбере и от отпечатъка на пръста. Оставяте го в чашата, за да разберете дали желанието ви ще се сбъдне. Важно е да знаете кой пръст трябва да отпечатате в чашата. Ако желанието е отпечатано с грешен пръст, тълкуването няма да е достоверно.

  • Когато желанията се отнасят за семейството, децата или роднините, в чашата се отпечатва палецът. Тигър в отпечатъка на палеца може да бъде знак, че желанието ще се изпълни, но не толкова бързо, колкото може би очаквате.
  • За желания, свързани с работата, в чашата се оставя отпечатък на показалеца. Ако сте видели тигър в този отпечатък, това предполага, че желанието ви ще се сбъдне, ако наистина се постараете.
  • Ако сте пожелали нещо, свързано с еротичния, т.е. сексуалния живот, тогава в чашата оставяте отпечатък на средния пръст. Тигър в отпечатъка на средния пръст предсказва изпълнение на желанието.
  • С безименния пръст в чашата се отпечатват желания, свързани с емоциите, по-конкретно с любовта. Ако сте видели тигър в отпечатъка на безименния пръст, това е, за съжаление, знак, че желанието ви няма да се изпълни скоро.
  • Желанията, свързани със здравето, се отпечатват в чашата с малкия пръст. Ако сте видели тигър в отпечатъка на малкия пръст, това предполага, че желанието ви ще се сбъдне.

Алтернативно тълкуване на тигъра в чашата кафе

Фигурите в чашата могат да се тълкуват и по техния цвят. Формата обикновено е черна т.е. запълнена или празна т.е. бяла. Ако тигърът в вашата чаша не е нито изцяло черен, нито напълно бял, ще се тълкува преобладаващият цвят.

Значение на черния тигър

Черен тигър в чашата кафе може да е знак, че сте подценили противника. Самочувствието е полезно, но не бива да допуска да замъглява виждането ви.

Значение на белия тигър

Бял тигър в чашата кафе показва, че сте по-силни, отколкото мислите. Скоро ще го осъзнаете сами.