Сърна в чаша кафе – пълно значение

Фигура на сърна в чаша кафе може да се интерпретира по различни начини, когато се вземат предвид факторите, които влияят върху това тълкуване. Важно е, преди всичко, дали сърната се е появила в първата, втората или третата третина на чашата. На интерпретацията влияе и дали сте видели този образ вляво или вдясно от мястото, където устните са докоснали чашата.

Друг начин да разкриете символиката зад сърната в остатъците от кафе е чрез нейния цвят. Повече относно това алтернативно тълкуване ще намерите по-нататък в текста.

Сърната има своя символика и когато се появи в отпечатък от пръст. Смята се, че от отпечатъка от пръст в чашата кафе може да се разбере дали някои желания ще се сбъднат или не, но при това трябва да се спазват определени правила.

Подробно тълкуване на сърната в чаша кафе

За да стигнете до точно тълкуване на фигурата на сърната в остатъците от кафе, е важно да обърнете внимание на местоположението, където се намира този образ в чашата. Ако сте видели сърната в първата третина на чашата, т.е. при самото дъно, тълкуването е свързано с миналото.

Сърна в средата на чашата означава нещо, което се случва в настоящето, а ако я забележите близо до върха на чашата, т.е. в нейната трета третина, тя предвещава някои бъдещи събития в живота на човека, който гледа в чашата.

Докъде назад или напред във времето може да отиде тълкуването зависи от емоционалното състояние на онзи, на когото се гледа в чашата.

На тълкуването влияе и мястото на пиене. Ако някой образ, в този случай сърна, се е появил вляво от мястото, където устните са докоснали чашата, значението му е негативно. Ако сърната се е показала вдясно от мястото на пиене, символиката е предимно положителна.

Размерът на сърната не играе решаваща роля за интерпретацията, а ако сте видели сърна и елен в чашата, това може да предвещава ново попълнение в семейството. Повече сърни в остатъците от кафе символизират единство и хармония в семейството.

Сърна в първата третина на чашата

Ако сте в първата третина на чашата и вляво от мястото, където устните са докоснали видели сърна, това е знак, че скоро ще осъзнаете, че в миналото не сте били независими. Повечето важни решения са взети от други хора вместо вас. Не сте се противопоставяли, защото сте искали да избегнете конфликти.

Сърна близо до дъното на чашата и вдясно от мястото на пиене показва, че не бива да съжалявате за избора на професия или кариера. Може би в момента не можете да го видите, но нещата скоро ще се променят.

Сърна във втората третина на чашата

Ако сте видели сърната в средата на чашата и вляво от мястото, където устните са докоснали, това означава, че сте под стрес. Някои неща в живота ви са се променили и трябва да свикнете с новите обстоятелства.

Сърна във втората третина на чашата и вдясно от мястото на пиене означава, че трябва да сте горди със себе си. Успели сте да преодолеете различни кризи и предизвикателства. Работили сте върху себе си и не сте се предали. Може би в момента сте в дилема поради някои решения, но е важно да знаете, че сте много храбра, способна и силна личност и да не бъдете прекалено критични към себе си.

Сърна в третата третина на чашата

Ако сте видели сърната близо до върха на чашата и вляво от мястото на пиене, това е знак, че само страхът от неуспех може да ви попречи да постигнете успех в бъдеще. Ще трябва да излезете от зоната си на комфорт, но ако се постараете и вярвате в себе си, няма да имате проблем да свикнете с новите обстоятелства в живота си.

Сърна при върха на чашата и вдясно от мястото, където устните са докоснали чашата предвещава добър период след много стресова фаза от живота ви. Ще покажете решителност и това ще се отплати многократно.

Сърна в отпечатък от пръст за желание

Отпечатъкът от пръст се оставя в остатъците от кафе, за да се получи отговор на въпроса дали някое желание ще се сбъдне или не. Много е важно да знаете кой пръст да използвате, за да отпечатате желанието си в чашата, за да получите валидни отговори.

  • Отпечатъкът от палец в чашата се оставя за желания, свързани със семейството. Ако сте видели сърната в този отпечатък, това е ясен знак, че желанието ще се сбъдне, ако посредничите за помирението между двама човека, които обичате.
  • Ако желанието ви е свързано с работа или кариера, тогава в чашата оставяте отпечатък от показалеца. Ако в отпечатъка от показалеца се появи сърна, това означава, че желанието ви ще се сбъдне. Все пак ще трябва да се борите за себе си и да покажете колко се цените.
  • Отпечатъкът от средния пръст в остатъците от кафе се оставя за желания, свързани със сексуалния живот. Сърната в отпечатъка от средния пръст е знак, че желанието ви може да се сбъдне, но в по-далечно бъдеще.
  • За желания, свързани с емоциите, т.е. любовния живот, в чашата се оставя отпечатък от безименния пръст. Ако сте видели сърна в отпечатъка от безименния пръст, това означава, че трябва да намалите очакванията си. Дори и да се сбъдне желанието ви, възможно е да не сте напълно щастливи и доволни.
  • Желанията, свързани със здравето, се отпечатват в чашата с кутрето. Сърната в отпечатъка от кутрето предвещава изпълнението на желанието.

Тълкуване в зависимост от цвета на сърната в чашата

Друг начин да разкриете символиката на образите в остатъците от кафе е по техния цвят. Сърната във вашата чаша може да бъде черна, т.е. изпълнена или бяла, т.е. празна. Ако сте видели сърна, която не е нито изцяло черна, нито напълно бяла, взема се предвид цветът, в който преобладава повече.

Значение на черната сърна

Черната сърна символизира упоритост, храброст и решителност. В близост до вас има човек, който напълно ви вярва и ще бъде до вас по всяко време.

Значение на бялата сърна

Бялата сърна в чашата кафе може да предвещава някои турбуленции в емоционалния ви живот. Възможно е да не сте сигурни в чувствата си към някого.