Светкавица в чаша кафе – какво представлява и означава?

Формата на мълния в чаша кафе може да има както положителни, така и отрицателни значения в зависимост от това дали сте я видели по-близо до дъното, средата или върха на чашата, съответно, ляво или дясно от мястото, където устните са докосвали чашата.

Символиката може да се тълкува и според цвета на мълнията. Черните или изпълнени форми не трябва да означават същото като белите или празни форми. За този начин на гледане в чашата и интерпретация на фигури ще става дума по-нататък в текста.

Народното вярване казва, че от отпечатъка на пръста може да се разбере дали някои желания ще се реализират. Отговорите на тези въпроси ще получите, ако спазите основните правила, които можете да намерите по-нататък в текста.

Подробно тълкуване на мълния в чаша кафе

За прецизна интерпретация на мълнията в утайката от кафе е важно да се определи нейното положение в чашата. Когато видите мълнията в близост до дъното на чашата, символиката е свързана с минали събития или стари емоции. Ако мълнията се появи в средата на чашата, нейното значение е свързано с настоящето. Мълнията близо до върха на чашата обикновено предвещава бъдещи събития.

Колко близо или далеч в миналото се отнася, зависи изключително от субективното усещане на човек, на когото се гледа в чашата.

Мястото на пиене също има своето значение. Ако мълнията се появи вляво от мястото, където устните са докосвали чашата, нейното значение обикновено е отрицателно. Когато видите мълнията вдясно от мястото на пиене, символиката обикновено е положителна.

Ако освен мълнията в чашата сте видели и облаци, това подсказва, че трябва да се доверите на интуицията си. Ако мълнията се появи над покрива на къща или сграда, това предвещава проблеми в комуникацията с близките хора.

Мълния в първата третина на чашата

Формата на мълния близо до дъното на чашата и вляво от мястото, където устните са я докосвали показва, че все още сте под впечатлението от нечие предателство. Възможно е в миналото да сте били разочаровани от човек, на когото сте се доверили безрезервно и да не мислите за отмъщение, но често за това размишлявате.

Когато мълнията се появи близо до дъното на чашата и вдясно от мястото на пиене, това подсказва, че в миналото сте успели да разпознаете опасността в нещо, което изглеждаше напълно безобидно, и не сте поемали риска. Показало се е, че вашето решение е било напълно правилно.

Мълния във втората третина на чашата

Ако сте видели мълния близо до средата на чашата и вляво от мястото на пиене, това подсказва, че сте ядосани, но се опитвате да го скриете. Вероятно е въпрос на време, когато ще „експлодирате“. Бъдете внимателни да не се изяснявате на някой, който не го заслужава.

Фигурата на мълния в средата на чашата и вдясно от мястото, където устните са докосвали чашата обикновено показва, че сте намерили начин да се отървете от негативната енергия и стреса, под който постоянно се намирате. Може би сте намерили спасение в хоби, тренировки или някаква друга дейност и с това сте запазили не само своето психично, но и физическо здраве.

Мълния в третата третина на чашата

Ако сте съзрели мълния близо до върха на чашата и вляво от мястото на пиене, това предвещава по-сериозни проблеми и предизвикателства в бъдеще. Възможно е избирате или развод на брак, загуба на работа или по-голяма сума пари. Каквото и да е, ще ви трябва доста сила, за да го преодолеете.

Мълния близо до върха на чашата и вдясно от мястото, където устните са докосвали чашата обикновено означава, че ще намерите начин да се измъкнете от някой проблем. Възможно е сега това да ви притеснява, но бъдещето ще донесе решение, което ще се покаже много добро.

Мълния в отпечатъка на пръста за желание

Когато мълнията се появи в отпечатъка на пръста, това може да намекне за осъществяване на желание. Важно е обаче да знаете с кой пръст да отпечатате своето желание в чашата. Ако желанието не е отпечатано с правилния пръст, интерпретацията няма да бъде валидна.

  • Ако вашето желание се отнася до деца, семейство или роднини, в чашата оставяте отпечатък на палеца. Мълния в отпечатъка на палеца не предвещава осъществяване на желанието в близко бъдеще.
  • За желания, свързани с професионалния живот, т.е. кариерата, в чашата се оставя отпечатък на показалеца. Ако сте видели мълния в отпечатъка на показалеца, това значи, че желанието ви ще се осъществи в много кратко време.
  • Когато желанията се отнасят до страст, еротика, т.е. сексуалния живот, в чашата се отпечатва със средния пръст. Мълния в отпечатъка на средния пръст може да бъде знак, че вашето желание ще се осъществи.
  • С безименния пръст се отпечатват желания, свързани с любовта. Ако видите мълния в този отпечатък, възможно е, че желанието ви ще се реализира, ако действате проактивно.
  • Желанията, свързани със здравето, се отпечатват в чашата с малкия пръст. Мълния в отпечатъка на малкия пръст може да означава, че вашето желание ще стане реалност.

Алтернативно тълкуване на мълния в чаша кафе

Символиката на фигурите в чашата може да се тълкува и на база техния цвят. При това трябва да се фокусирате върху това дали мълнията във вашата чаша е изпълнена т.е. черна или празна т.е. бяла. Ако мълнията, която сте забелязали, не е нито напълно черна, нито напълно бяла, се тълкува цветът, който преобладава.

Значение на черната мълния

Черната мълния в чашата кафе може да символизира добри новини. Възможно е изходът, от който сте се страхували, да донесе приятни изненади.

Значение на бялата мълния

Бялата мълния в чашата кафе указва, че трябва да обърнете внимание на това как реагирате на критики, както и на съвети.