Самолет в чаша кафе – значение и тълкуване

По принцип, самолетът в утайката на кафето предвещава напредък в професионален или емоционален смисъл. Въпреки това, тълкуването може да бъде различно в зависимост от това дали сте видели фигурата в първата, втората или третата третина на чашата, тоест ляво или дясно от мястото, където устните са докосвали чашата, от която сте пили кафе.

Ако се базирате на тълкуване според цвета на формата, тогава различно значение имат черният и белият самолет в чашата с кафе.

Счита се, че в отпечатъка на пръста в чашата с кафе може да се разпознае дали желанието ще се изпълни или не. За това трябва да се спазят определени процедури, за които ще говорим по-късно.

Подробно тълкуване на самолета в чашата с кафе

Както споменахме в началото, самолетът в утайката на кафето често символизира напредък. Ако сте го видели по-близо до дъното на чашата, тогава неговото тълкуване е свързано с миналото. Ако самолетът се появи в средата на чашата, тогава символиката се отнася до настоящето, а когато тази фигура се появи по-близо до върха на чашата, тогава се отнася до бъдещи събития.

Освен това, важно е и дали сте видели тази форма ляво или дясно от мястото, където устните са докосвали чашата. Фигурата ляво от мястото на пиене често има отрицателно значение, докато дясно от мястото, където устните са докосвали чашата, има положително значение.

Обърнете внимание на детайлите, защото формата на самолета може да напомня на птица, която има различни значения, когато се намери в чашата с кафе. Размерът на самолета не е важен, а ако сте видели два в чашата, това е знак, че може да срещнете своята сродна душа по време на пътуване.

Самолет при дъното на чашата

Ако сте видели самолет в първата третина на чашата и ляво от мястото, където устните са докосвали чашата, това предполага, че сте пропуснали много добри възможности в миналото. Може би страхът от промени ви е попречил да постигнете по-голям успех.

Фигурата на самолет по-близо до дъното на чашата и дясно от мястото на пиене показва, че с радост си спомняте някои моменти от миналото. Вероятно сега сте доволни, че не сте се вслушали нито в разума, нито в чувствата си, а в собствените си инстинкти.

Самолет в средата на чашата

Ако сте забелязали самолет във втората третина на чашата и ляво от мястото на пиене, това означава, че сте несигурни и несамостоятелни. Повечето решения ви бяха наложени от други и не бяха следствие от вашите собствени желания и нужди. Време е да се научите да казвате „не мога“, „не искам“ и „няма да го направя“.

Формата на самолет в средата на чашата и дясно от мястото, където устните са я докосвали подсказва, че все още сте под впечатление от някои красиви събития. Вероятно дори не можете да повярвате на това, което ви се е случило, но трябва да бъдете уверени, че сте го заслужили.

Самолет по-близо до върха на чашата

Когато видите самолет в третата третина на чашата и ляво от мястото на пиене, това може да означава, че някои от вашите планове ще се провалят. Възможно е да сте се радовали на предстоящото пътуване, но някои обстоятелства ще ви попречат да си стегнете куфарите.

Самолет при върха на чашата и дясно от мястото, където устните са я докосвали обикновено означава голям успех в професионалния живот. Накрая ще се възнагради това, че години наред работите върху себе си. Подобрението ще се види и на банката ви сметка.

Самолет в отпечатъка на пръст за желание

От отпечатъка на пръста в чашата с кафе може да се предполага изпълнението на някое желание. Важно е да знаете с кой пръст трябва да оставите желанието си в чашата. Ако оставите желанието си с грешния пръст, възможно е отговорът да не бъде достоверен.

  • Когато желанията са свързани със семейството или децата, се оставя отпечатък на палеца в чашата с кафе. Ако в този отпечатък се появи самолет, за съжаление това е знак, че желанието ви няма да се изпълни.
  • Отпечатък на показалеца се оставя в чашата за желания, свързани с професионалния живот. Самолет в отпечатъка на показалеца е знак за изпълнение на желанието ви.
  • Ако желаете нещо, свързано със сексуалния живот, тогава оставяте отпечатък в чашата със средния пръст. Ако в този отпечатък видите самолет, това означава, че желанието ви няма да се изпълни скоро.
  • Желания, свързани с любовта, се оставят в чашата с отпечатъка на безимения пръст. Когато самолетът се появи в отпечатъка на безимения пръст, това означава, че все още не е подходящият момент желанието ви да стане реалност.
  • С малкия пръст се оставят в чашата желания, свързани със здравето. Ако в отпечатъка на малкия пръст видите самолет, това може да предскаже изпълнението на желанието ви, но само ако сте много търпеливи.

Алтернативно значение на самолета в чашата с кафе

Друг метод за тълкуване на формите в утайката на кафето е според тяхната цвят. Фигурата може да бъде черна или бяла. Ако самолетът, който сте видели в чашата, не е изцяло черен, нито изцяло бял, тълкува се цветът, който преобладава, т.е. който е повече.

Значението на черния самолет

Черният самолет в чашата с кафе показва, че не всичко е такова, каквото ви се струва. Погрешно сте интерпретирали поведението на някого.

Значението на белия самолет

Белият самолет в чашата с кафе може да е знак, че се занимавате твърде много с несъществени неща и затова пропускате големи житейски възможности.

Тълкуването на символиката от формите в чашата с кафе е част от народните вярвания, т.е. суеверия, а не вследствие на научни изследвания. Значенията, които сте прочели, вярвайте на лична отговорност.