Пуйка в чашата с кафе – значение и тълкувание

В общ смисъл пуйка в утайката на кафе предвещава благополучие, хармонизиране на някои отношения, но и подобряване на материалното положение. Все пак, тълкуването може да бъде различно, когато се вземат предвид определени фактори, които влияят на интерпретацията. Първо е важно дали сте видели пуйката по-близо до дъното, средата или върха на чашата. Освен това, не е същото, ако този образ се появи вляво или вдясно от мястото, където устните са докосвали чашата.

Тълкуването, базирано на цвета на образа, е алтернативен метод за четене на знаците в чашата кафе. При това черният, т.е. изпълненият образ и белият, т.е. празният образ не трябва да имат едно и също значение.

Смята се, че в отпечатъка на пръста в чашата кафе може да се намери отговор на въпроса дали някои желания ще се сбъднат. За правилното отпечатване на желанието в чашата и тълкуването на знаците ще става дума по-нататък в текста.

Подробно тълкуване на пуйката в чашата кафе

Както посочихме в увода, пуйка в утайката на кафе често символизира благополучие. Все пак, ако сте я видели по-близо до дъното на чашата, тогава значението ѝ е свързано с миналото. Пуйка в средата на чашата обикновено се свързва с настоящите събития, емоции и подобни, а ако сте я забелязали по-близо до върха на чашата, фигурата на пуйката предвещава бъдещи събития в живота на лицето, на което се гледа в чашата.

Освен това е важно дали сте видели пуйката вляво или вдясно от мястото, където устните са докосвали чашата. Някакъв образ вляво от мястото на пиене обикновено носи негативни значения, а ако се е появил вдясно от мястото, където устните са докосвали чашата, тогава има положително значение.

Пуйката е много специфичен образ и трудно може да бъде заменена с нещо друго. Големината на пуйката не влияе на тълкуването, а ако сте видели повече от една пуйка в чашата, трябва да се пазите от клюки. Някой ще се опита да ви дискредитира.

Пуйка в първата трета на чашата

Ако сте видели пуйка в първата трета на чашата и вляво от мястото, където устните са докосвали, това предполага, че мислите как бихте били по-щастливи днес, ако в миналото сте взели различни решения. Това не можете да знаете и затова няма нужда да се тормозите с такива мисли.

Фигурата на пуйката по-близо до дъното на чашата и вдясно от мястото на пиене показва, че в миналото сте направили добри основи за личен растеж и развитие. Не сте и осъзнавали колко качествени качества притежавате.

Пуйка във втората трета на чашата

Ако сте забелязали пуйка във втората трета на чашата и вляво от мястото на пиене, това означава безпричинен страх. Не е изключено да се страхувате от нещо само защото страдате от липса на самочувствие. Работете върху това и нещата ще започнат да се променят към по-добро.

Пуйката в средата на чашата и вдясно от мястото, където устните са докосвали означава, че мотивацията ви е на завидно ниво. Имате цел, която искате да постигнете и ще направите всичко, за да осъществите това, което си представяте. Продължавайте така.

Пуйка в третата трета на чашата

Ако сте забелязали пуйка по-близо до върха на чашата и вляво от мястото, където устните са докосвали, това може да предвещава известни турбуленции в живота на лицето, на което се гледа в чашата. Няма да се случи нищо спекатакулярно, но за кратко ще „изпаднете от коловоза“.

Образът на пуйката в третата трета на чашата и вдясно от мястото на пиене е отличен знак. Тази фигура на това място предвещава страхотен период за лицето, на което се гледа в чашата. Много от нещата ще се обърнат към по-добро, а някои желания ще се сбъднат.

Пуйка в отпечатъка на пръста за желание

Народното вярвание гласи, че от отпечатъка на пръст в утайката на кафе може да се предскаже изпълнението на някое желание. Важно е да внимавате с кой пръст отпечатвате желанието си в чашата. Ако не отпечатате желанието с правилния пръст, възможно е да не получите достоверен отговор.

  • Когато желанията се отнасят до семейството, родителите или децата, тогава оставяте отпечатък от палеца в чашата. Ако в този отпечатък се появи пуйка, желанието ще се изпълни в много близко бъдеще.
  • Отпечатъкът на показалеца се оставя в чашата за желания, свързани с работата, т.е. кариерата. Пуйка в отпечатъка на пръста показва изпълнението на желанието благодарение на труд, работа и късмет.
  • Ако сте пожелали нещо, свързано с интимния ви, т.е. сексуалния ви живот, тогава в чашата оставяте отпечатък от средния пръст. Ако в отпечатъка на средния пръст сте видели пуйка, възможно е желанието ви да не стане реалност.
  • Желания, свързани с любовта, се отпечатват в чашата с безименния пръст. Пуйка в отпечатъка на безименния пръст може да бъде знак, че желанието ви ще стане реалност, но не в близко бъдеще.
  • С малкия пръст в чашата се отпечатват желания, свързани със здравето. Ако сте видели пуйка в отпечатъка на малкия пръст, желанието ви ще се изпълни, само трябва да бъдете търпеливи и да „играете по правилата“.

Алтернативно значение на пуйката в чашата кафе

Друг начин да откриете символиката на образите в утайката на кафе e по техния цвят. Фигурата в чашата може да бъде черна, т.е. изпълнена или бяла, т.е. празна. Ако пуйката, която сте видели в чашата, не е нито изцяло черна, нито напълно бяла, се тълкува преобладаващият цвят.

Значение на черната пуйка

Черната пуйка в чашата кафе е отличен знак. Такива фигури предвещават добри новини. Възможно е в близко бъдеще нещо наистина да ви зарадва. Останете позитивни!

Значение на бялата пуйка

Бялата пуйка в утайката на кафе показва, че трябва да се пазите от недобронамерени хора. Някой завижда на успеха ви и ще се опита да ви дискредитира по всякакъв начин.

Не трябва да му/ѝ давате повод, а да внимавате какво и пред кого говорите, за да не се обърнат собствените ви думи срещу вас.