Пръстен в чаша кафе – интерпретация и тълкуване

Фигурата на пръстен в чашата кафе може да символизира нова любов, ново приятелство, бизнес партньорство или професионален успех. Въпреки това, тълкуването е много по-комплексно и зависи от няколко фактора.

Тълкуването не е същото, когато пръстенът се вижда близо до дъното, средата или горната част на чашата, или пък, ако тази фигура се появи вляво или вдясно от мястото, където устните са докосвали чашата.

Алтернативното тълкуване се основава на цвета на фигурата. Черен пръстен в чашата кафе няма същото значение като бял пръстен. За това ще можете да прочетете повече по-нататък в текста.

В народното предание се казва, че от отпечатъка на пръста в чашата кафе може да се предскаже дали някои желания ще се сбъднат. Какво означава, когато в този отпечатък се появи пръстен, прочетете в статията.

Подробно тълкуване на пръстена в чашата

Фигурата на пръстен в утайката от кафе може да има различни значения в зависимост от това къде в чашата се е появила. Ако сте видели пръстена на дъното на чашата, тогава тълкуването се отнася до миналото, а ако сте го видели в средата на чашката, тогава се свързва с настоящето. Пръстенът в горната част на чашата обикновено предсказва събития в бъдещето.

Към колко назад в миналото или бъдещето може да върви тълкуването зависи от емоциите на лицето, на което се гледа в чашата.

За правилното тълкуване е важно и дали сте видели пръстена вляво или вдясно от мястото, където устните са докосвали чашата. Лявата страна на чашата често носи негативни значения, докато дясната страна указва положителни значения.

Във въведението споменахме, че пръстенът може да предскаже сватба в близко бъдеще, но и да донесе някои положителни промени в професионалния живот. Ако сте видели в чашата два пръстена, които се припокриват, това може да значи, че ще постигнете успех, ако работите по някаква идея с подходящия човек.

Пръстен в първата трета на чашата

Когато забележите пръстен близо до дъното на чашата и вляво от мястото, където са били устните, това намеква, че не сте преодолели бивша любов. Той или тя междувременно се е оженил/омъжила за друг човек, а вие все още често мислите за това как би изглеждал животът ви, ако бяхте останали заедно.

Ако сте видели пръстена в първата трета на чашата и вдясно от мястото на пиене, това означава, че сте постъпили правилно, когато сте направили услуга на някого в миналото. Възможно е, че той или тя ще ви се отплатят по много щедър начин.

Пръстен във втората трета на чашата

Ако пръстенът се е появил в средата на чашата и вляво от мястото на пиене, това намеква, че сте ядосани на някого. Вероятно близък човек ви е разочаровал и не можете да преодолеете това.

Фигурата на пръстен във втората трета на чашата и вдясно от мястото, където устните са докосвали чашата указва, че трябва да приемете бизнес предложението, което стои на масата пред вас. Това сътрудничество може да донесе голям успех и материална стабилност.

Пръстен в третата трета на чашата

Когато пръстенът се появи близо до горната част на чашата и вляво от мястото на пиене, това предсказва финансови проблеми. Възможно е разходите ви в определен момент да надхвърлят приходите, така че ще трябва да „затегнете колана“.

Пръстенът в третата трета на чашата и вдясно от мястото, където устните са докосвали чашата предсказва интересно запознанство. Вероятно скоро ще срещнете нов приятел или дори любовта на живота си.

Пръстен в отпечатъка на пръста за желание

Отпечатъкът на пръста се оставя в чашата, когато искате да знаете дали някое желание ще се сбъдне или не. За това трябва да знаете с кой пръст да отпечатате своето желание, за да получите точни и ясни отговори на въпросите, които сте задали.

  • Ако вашите желания се отнасят до семейството или децата, тогава ги отпечатвате в чашата с палеца. Ако в отпечатъка на палеца се е появил пръстен, възможно е вашето желание да се изпълни в близко бъдеще.
  • Когато пожелаете нещо, свързано с професионалния живот, тогава отпечатвате желанието си в чашата с показалеца. Пръстенът в отпечатъка на показалеца указва, че ще реализирате желанието с нечия помощ.
  • Желанията, свързани със секс, т.е. еротичния живот, се отпечатват в чашата със средния пръст. Ако в отпечатъка на средния пръст сте разпознали пръстен, това намеква, че трябва още веднъж да се запитате дали наистина искате това желание да се сбъдне.
  • Ако вашите желания се отнасят до любовния живот, тогава ще оставите в чашата отпечатък на безименния пръст. Пръстенът в отпечатъка на безименния пръст е знак, че желанието ви скоро ще се сбъдне.
  • Отпечатъкът на малкия пръст се оставя в чашата, когато желанията са свързани със здраве. Ако в този отпечатък сте видели пръстен, не трябва да се притеснявате, защото вашето желание със сигурност ще се сбъдне.

Алтернативно тълкуване на пръстена в чашата кафе

Друг начин да разчетете символиката, която се крие във фигурите в чашата кафе, е според цвета на фигурата, която сте намерили в нея. Фигурите в чашата могат да бъдат плътни т.е. черни или празни т.е. бели. Ако не са нито напълно черни, нито напълно бели, за тълкуването се взема преобладаващият цвят.

Значение на черния пръстен в чашата

Черният пръстен в чашата кафе предсказва хубави събития. Възможно е сватба или ново попълнение в семейството или личен професионален успех.

Значение на белия пръстен в чашата

Белият пръстен в утайката от кафе в чашата указва, че скоро може да срещнете някого, с когото ще се сприятелите за цял живот.