Значението и символиката на жълъда в чашата кафе

Ако сте в утайката от кафе забелязали жълъд, това може да е знак, че жадувате за нечие внимание. Човекът, когото харесвате, вероятно ви игнорира и това предизвиква у вас фрустрация.

Все пак жълъдът в чашата може да има различни тълкувания, в зависимост от позицията му в чашата.

Тълкуването не е същото, когато видите този символ в първата, втората или третата третина на чашата, или ляво или дясно от мястото, където устните ви са докосвали.

Символиката на жълъда в утайката от кафе можете да разтълкувате и ако се фокусирате върху неговия цвят. Формите в чашата могат да бъдат изпълнени или черни, или празни, т.е. бели.

Повече за този алтернативен метод на тълкуване ще намерите в подзаглавието „Какво символизира черният и какво белият жълъд в чашата?“.

В частта от текста под заглавието „Жълъд в отпечатъка от пръст за желание“ ще получите подробно ръководство как от отпечатъка от пръст в утайката от кафе да разберете дали желанието ви ще се сбъдне.

Точно тълкуване на жълъд в чашата

За по-подробно тълкуване на жълъда в остатъците от кафе в чашата, важно е да обърнете внимание на няколко детайла.

Ако сте видели жълъд по-близо до дъното на чашата, значението се отнася до миналото. Когато жълъдът се появи в средата на чашата, тълкуването се отнася до настоящето, а ако сте видели този символ по-близо до върха на чашата, той може да предвещава нещо, което ще се случи в бъдещето.

На колко близко или далечно минало или бъдеще се отнася, зависи от спомените, опита и емоциите на човека, който гледа в чашата.

На тълкуването влияе и мястото на пиене. Ако сте забелязали жълъд ляво от позицията, където устните са докоснали чашата, значението е обикновено негативно. Когато жълъдът се появи дясно от мястото на пиене, това носи положителна символика.

Както сами знаете, жълъдът е специфична фигура и трудно може да бъде сбъркан с друга фигура, която се появява в чашата от кафе.

Малък жълъд указва на любовни проблеми, а голям – на предизвикателства, свързани с работата. Два жълъда в утайката от кафе предричат нова любов.

Ако освен тази фигура в чашката сте видели още нещо, е възможно, че имате конкурент или съперница.

Жълъд в долната третина на чашата

Ако се появи фигура на жълъд близо до дъното на чашата и ляво от позицията на пиене, това предполага, че заради инат, страх и тщеславие в миналото сте пропуснали възможността да бъдете щастливи.

Не сте искали да признаете на някого своите чувства и сега е твърде късно да го направите.

Ако сте видели жълъд в дъното на чашата и дясно от мястото на пиене, това означава, че ви е приятно, че някой, макар и за кратко, е бил част от вашия живот.

Възможно е да имате приятни спомени от познат/а, колега или колежка, или бивш/а партньор/ка, с когото/която не сте били дълго, но е било забавно.

Жълъд във втората третина на чашата

Когато в средата на чашата и ляво от позицията, където устните са докоснали, видите жълъд, това означава, че сте нещастни, защото човекът, когото харесвате, не ви обръща внимание.

Може би трябва да смените стратегията си, защото това, което правите сега, очевидно не носи резултати. Той/тя не е голям почитател на агресивния подход към хората.

Жълъд в средата на чашата и дясно от мястото, където устните са докоснали може да бъде знак, че бавно се освобождавате от дълбоко вкоренени страхове и комплекси.

В един момент може би ще започнете да обичате себе си такъв/такава, какъвто/каквато сте.

Жълъд в горната третина на чашата

Ако сте видели жълъд върху върха на чашата и ляво от позицията на пиене, това предсказва малки проблеми в близко бъдеще.

Ще се сблъскате с предизвикателства, но ще ги решавате без много усилия и тревога. Вероятно ще получите подкрепа от човек, от когото никога не бихте очаквали.

Жълъд по-близо до върха на чашата и дясно от мястото, където устните са докоснали указва, че скоро нещо наистина може да ви зарадва.

Възможно е, че човекът, към когото изпитвате симпатии, ще ви покани на питие. Макар и да имате ужасна тръпка, ще се радвате на този среща.

Жълъд в отпечатъка от пръст за желание

Казва се, че от отпечатъка от пръст в остатъците от кафе в чашата може да се предвиди отговорът на въпроса дали желанието ви ще се сбъдне или не.

Следващите инструкции ще ви покажат как да направите правилен отпечатък, за да получите ясен отговор.

  • Ако желанието ви е свързано с деца, дом или семейство, тогава трябва да оставите отпечатък от палеца в утайката от кафе. Ако в отпечатъка от палеца се появи жълъд, това е знак, че желанието ще се сбъдне.
  • От отпечатъка на показалеца в чашата можете да разберете дали желанието ви, свързано с професионалния живот, ще се сбъдне. Когато в отпечатъка от показалеца се появи жълъд, това предполага, че това, което искате, ще се случи само ако не се откажете от целите си.
  • Ако желанието ви е свързано със сексуалния, тоест еротичния живот, тогава го отпечатвате с средния пръст в утайката от кафе. Ако в този отпечатък се появи жълъд, това, за съжаление, не предвещава изпълнението на желанието в близко бъдеще.
  • Отпечатък от безименния пръст оставяте в чашата, когато си пожелаете нещо, свързано с любовния живот. Ако в отпечатъка от безименния пръст видите жълъд, това предполага, че желанието ви няма да се сбъдне скоро.
  • Малкият пръст отпечатвате в утайката, когато желанието ви е свързано със здравето. Ако в този отпечатък се появи жълъд, това предполага, че желанието ви има големи шансове да се сбъдне скоро.

Какво символизира черният и белият жълъд в чашата?

До скритата символика на формите в чашата от кафе може да се стигне и по още един начин. Вторият метод се основава на цвета на формите в утайката. Фигурата може да бъде черна, т.е. изпълнена, или бяла, т.е. празна. За тълкуване на жълъда вземете под внимание преобладаващия цвят в чашата.

Значение на черния жълъд

Ако в чашата кафе сте видели жълъд, в който преобладават тъмните тонове, това може да е знак за любовно разочарование.

Вероятно човекът, когото обичате, ще ви нарани и ще ви бъде трудно отново да се доверите на някого като на него/нея.

Значение на белия жълъд

Ако в жълъда, който сте видели в чашата, преобладават светлите тонове, това предполага, че имате обожател.

На някого му харесвате, но се страхува да ви признае. Ако обърнете внимание, ще разберете за кого или за какво става въпрос.

Вашият коментар