Орел в чаша кафе – символика и значение

Тълкуването на формата на орел в утайката на кафе може да бъде разнообразно. То зависи от позицията в чашата, където се е появила тази фигура. Различно се тълкува, ако сте видели орела в първата, втората или третата третина на чашата, т.е. ляво или дясно от мястото, където устните са я докоснали.

Друг начин да разберете символиката на орела в утайката на кафе е по неговия цвят. Значението се различава в зависимост от това дали формата е била запълнена т.е. черна или празна т.е. бяла.

Освен това, от отпечатъка в утайката на кафе можете да разчетете дали някое желание ще се сбъдне или не.

Подробно тълкуване на орел в чашата кафе

За да определим точното значение на орела в чашата кафе, трябва да вземем предвид няколко детайла. Ако орелът се е появил по-близо до дъното на чашата, тогава значението му се отнася до миналото. Ако сте видели орела в средата на чашата, тълкуването е свързано с настоящето, а когато тази птица се появи по-близо до върха на чашата, тогава нейната символика се отнася до бъдещето.

На тълкуването влияе и това, дали сте видели орела ляво или дясно от мястото, където устните са докоснали чашата. Лявата страна обикновено носи негативна, докато дясната носи позитивна конотация.

Ако сте видели орел с разперени крила в чашата, това може да предвещава скорошно преместване. Ако в утайката на кафе се появят два или повече орли, това означава, че в следващия период не трябва да вземате прибързани решения. Орел с плячка в човката символизира напредък.

Орел близо до дъното на чашата

Ако сте видели формата на орел в първата третина на чашата, т.е. по-близо до дъното и ляво от мястото, където устните са я докоснали, това символизира носталгия. Вероятно съжалявате за минали времена, когато мислите, че сте били много по-щастливи и удовлетворени от днес.

Ако видите орела близо до дъното на чашата и дясно от мястото за пиене, това означава, че сте горди с успеха, който сте постигнали до момента. В правилния момент сте взели правилни решения и има възможност за напредък в бъдеще.

Орел в средата на чашата

Ако орелът се появи във втората третина на чашата и ляво от мястото за пиене, това е знак, че сте в дилема. Може би сте почувствали, че сте на кръстопът и не знаете по кой път да тръгнете. Посъветвайте се с човек, на когото имате доверие, но вземете решението сами.

Орел в средата на чашата и дясно от мястото, където устните са я докоснали, показва, че в близост до вас има човек, който ви вдъхва доверие. На него или нея можете да разчитате по всяко време. Постарайте се този човек да остане част от живота ви още дълго време.

Орел близо до върха на чашата

Когато видите мотив на орел в третата третина на чашата и ляво от мястото, където устните са я докоснали, това може да означава, че скоро ще влезете в бурен период от живота си. Ще имате много задължения, но ще ви липсва сила и мотивация да се справите с тях.

Ако видите орела по-близо до върха на чашата и дясно от мястото за пиене, това означава, че благодарение на смелостта и постоянството си ще успеете да се справите с предизвикателствата в бъдеще. Вярвайте в себе си и всичко ще бъде по-добре, отколкото очаквате.

Орел в отпечатъка от пръст за желание

От отпечатъка в чашата кафе се тълкува дали някоя желанието ще се сбъдне или не. Важно е да знаете с кой пръст да отпечатате коя желанието, за да получите валиден отговор на въпроса, който ви измъчва.

  • Ако вашите желания са свързани със семейството, в чашата ще оставите отпечатък от палеца. Ако видите орел в отпечатъка от палеца, това е знак, че желанието ви ще се сбъдне.
  • Оставяте отпечатък от показалеца в чашата кафе, когато желанието ви се отнася за кариера или работа. Ако в този отпечатък се появи орел, това означава, че желанието ви ще се изпълни и то в близко бъдеще.
  • Когато имате желание, свързано с интимния или еротичния живот, тогава в чашата кафе оставяте отпечатък от средния пръст. Ако в отпечатъка от средния пръст се появи орел, това означава, че желанието ви няма да се изпълни напълно.
  • Ако сте пожелали нещо свързано с емоционалния, т.е. любовния живот, тогава отпечатвате желанието си с безименния пръст. Ако видите орел в този отпечатък, за съжаление, това означава, че желанието ви няма да се сбъдне.
  • С малкия пръст отпечатвате желания, свързани с здравето. Когато видите орел в отпечатъка от малкия пръст, това означава, че желанието ви ще се сбъдне частично.

Алтернативно тълкуване на орел в чашата кафе

Четенето на знаци от чашата може да се основава и на цвета на формата, която се появява в нея. Фигурата може да бъде черна, т.е. запълнена или бяла, т.е. празна. Ако орелът в чашата ви не е бил напълно черен, нито напълно бял, ще се тълкува този цвят, който е по-преобладаващ.

Значение на черния орел

Черният орел в чашата кафе символизира сила и положителни житейски промени. Понякога тази птица предвещава промяна в емоционалния статус, работата или местоживеенето. Обикновено нейната символика е положителна.

Значение на белия орел

Белият орел в чашата кафе ви предупреждава да внимавате на кого се доверявате. Може би мислите, че всички около вас са добронамерени, но скоро ще се убедите, че това не е така.

Забележка: Тълкуванията на знаците в утайката на кафе, които прочетохте, са част от народното вярване и не са базирани на научни изследвания. Всичко споменато вярвате изключително на личната си отговорност.