Номер 7 в чашата с кафе – какво означава

Формата на числото 7 в утайката от кафе може да има различни значения, които зависят от това на коя позиция се е появил този знак. Тълкуването се базира основно на това дали сте видели числото 7 в долната, средната или горната част на чашата с кафе, т.е. дали сте го видели вляво или вдясно от мястото, където устните са докосвали чашата.

Друга методика е тълкуване по цвят, при което символиката се разкрива на базата на това дали символът в чашата е празен или оцветен.

От отпечатъка на пръста в утайката от кафе можем да разтълкуваме дали желанието, което сте измислили, ще се сбъдне или не.

Детайлно тълкуване на числото 7 в чашата

За да разтълкувате възможно най-точно какво представлява числото 7 в утайката от кафе, е важно да определите на кое място в чашата е този знак. Ако сте го видели в първата третина на чашата, т.е. в долната част, неговото значение се отнася за миналото. Ако числото 7 е в средата, тогава неговата символика е свързана с настоящето, а ако този знак е в горната част на чашата, тогава се отнася за бъдещето.

На кой период в миналото или бъдещето се отнася значението, зависи от човека, на когото се гледа.

Тълкуването зависи и от това дали този облик се е появил вляво или вдясно от мястото, където устните са докосвали чашата. Лявата страна обикновено има негативни, докато дясната страна носи позитивни значения.

Ако числото 7 се е появило два пъти, това е добър знак. Може да предвещава някои хубави промени в близко бъдеще. Ако сте видели този номер повече от три пъти, това намеква, че сте в дилема. Римската седем (VII) може да означава, че ви обърква нечие поведение.

Число 7 в долната част на чашата

Ако сте видели числото 7 в първата третина на чашата и вляво от мястото на пиене, това е знак, че съжалявате за грешка от миналото. Вероятно сте обидили, наранили или навредили на някого, а никога не сте се извинили.

Числото 7 в долната част на чашата и вдясно от мястото на пиене символизира добро решение, което наскоро сте взели и за което със сигурност няма да съжалявате по-късно.

Число 7 в средата на чашата

Ако числото 7 се е появило във втората третина, т.е. в средата на чашата и вляво от мястото, където устните са докосвали чашата, то символизира дилема или колебание. Седем в чашата може да бъде знак, че сте притеснени за ситуацията, в която се намирате в момента или някой, който ви е скъп.

Когато в средата на чашата и вдясно от мястото на пиене видите числото 7, това е знак, че сте доволни от посоката, в която върви вашата кариера или емоционална връзка. Удовлетворението може да се отнася и до някой друг аспект на живота ви.

Число 7 в горната част на чашата

Ако сте видели числото 7 в третата третина, т.е. в горната част на чашата и вляво от мястото, където устните са докосвали чашата, това предсказва турбулентен период в живота ви. Вероятно ще трябва да се борите на няколко фронта едновременно. Ще бъдете под стрес и заради високите очаквания на другите.

Ако числото 7 се появи в горната част на чашата и вдясно от мястото на пиене, това намеква, че някои усилия в бъдещето ще дадат плодове. Това, в което сте вложили много енергия и време, най-накрая ще започне да се отплаща.

Число 7 в отпечатъка на пръста за желание

От отпечатъка на пръста в утайката от кафе можете да получите предсказание дали някое ваше желание ще се сбъдне или не. При това е изключително важно да знаете с кой пръст трябва да отпечатате своето желание. Ако оставите неправилен отпечатък в утайката, тълкуването няма да е достоверно.

  • Отпечатък на палеца в утайката от кафе се оставя за желания, които се отнасят до семейството. Ако в този отпечатък сте видели числото 7, вашето желание със сигурност ще се сбъдне в някакъв момент.
  • Когато желаете нещо, свързано с работата, тогава оставяте отпечатък на показалеца в утайката от кафе. Ако в този отпечатък се появи числото 7, това е знак, че вашето желание ще стане реалност, ако имате търпение, кураж и сила да се борите за това, което искате.
  • Желания, свързани с еротичната, т.е. сексуалната част на живота ви, ги отпечатвате с средния пръст в чашата. Ако в отпечатъка на средния пръст се появи числото 7, това намеква, че вашите желания ще се сбъднат, но ще трябва и вие самите да направите някои конкретни стъпки.
  • Ако вашите желания са свързани с любовта, ги отпечатвате в чашата със безименния пръст. Когато в този отпечатък се появи числото 7, това е знак, че ще трябва малко да изчакате, докато нещата се наредят както желаете.
  • Отпечатъкът със малкия пръст се оставя, когато желанията са свързани със здравето. Ако в този отпечатък се появи числото 7, това намеква, че още не е моментът вашето желание да се сбъдне.

Алтернативно тълкуване на числото 7 в чашата

Формите в утайката от кафе можем да тълкуваме и по цвета им. В такъв случай се взема предвид дали фигурата е черна, т.е. изпълнена или бяла, т.е. празна. Ако знакът в чашата не е нито напълно черен, нито напълно бял, за тълкуването се взема този цвят, който е преобладаващ.

Значение на черното число 7 в чашата

Черното число 7 в чашата с кафе е знак, че може да се впуснете в някаква тайна емоционална връзка.

Значение на бялото число 7 в чашата

Бялото число 7 в чашата с кафе обикновено указва, че трябва да се пазите от сладкодумни хора.

Забележка: Горепосочените тълкувания не се базират на научни изследвания, а са въпрос на суеверие, така че всичко, което прочетохте, вярвайте на своя личен отговорност.