Мустаци в чашата с кафе – пълно тълкуване

Смята се, че мустаците представляват мъжественост, сила и решителност, когато се появяват в утайката от кафе в чашата. Все пак, за да достигнете до точното значение на тази форма, трябва да вземете предвид всички фактори, които влияят на интерпретацията.

За тълкуването е важно дали мустаците са се появили на дъното, в средата или по-близо до върха на чашата, както и дали сте ги видели наляво или надясно от мястото, където устните са докосвали чашата.

Друг метод за гледане в чашата се основава на цвета на формата. Според този начин на тълкуване на мотивите в чашата, се различава значението на черните и белите мустаци. Повече за тази тема можете да намерите в подзаглавието „Алтернативно тълкуване на мустаците в чашата“.

Народните традиции казват, че от отпечатъка на пръста в чашата за кафе може да се разбере дали някакво желание ще се сбъдне. За това е важно да се спазват определени правила, а за какво точно става въпрос, потърсете в статията.

Подробно тълкуване на мустаците в чашата за кафе

За да се постигне точната символика, която се крие зад мустаците в остатъците от кафе в чашата, най-важно е да определите правилно тяхното положение в чашата. Ако сте видели мустаци по-близо до дъното на чашата, символиката се отнася до миналото. Мустаците в средата на чашата намекват за настоящето, а мустаците по-близо до върха на чашата предсказват бъдещи събития.

Би било грешка да се преценя дали става въпрос за близко или далечно минало или бъдеще, защото това зависи от опита или емоциите на личността, на която се гледа на чашата.

Освен посоченото, за тълкуването е важно и дали тази форма се е появила наляво или надясно от мястото на пиене. Ако сте видели мустаците на лявата страна, тяхната символика е предимно негативна. Ако мустаците са се появили надясно от мястото, където устните са докосвали чашата, значението е обикновено положително.

Малките мустаци могат да бъдат знак за привлекателност. Възможно е да ви харесва някой, когото не би трябвало. Ако сте видели истински големи мустаци в чашата, това означава, че трябва да работите върху комплексите си. Мустаците и брадата в чашата за кафе предсказват решаването на някои големи проблеми в близко бъдеще.

Мустаци в първата третина на чашата

Ако сте видели мустаците по-близо до дъното на чашата и наляво от мястото, където устните са докосвали, това може да бъде знак, че в миналото ви е наранил или обидил мъж. Става въпрос за някой, когото дълго сте идеализирали, затова не можете да преодолеете това предателство.

Ако мустаците са се появили на дъното на чашата и надясно от мястото на пиене, това предполага, че сте благодарни на някой мъж, който ви е помогнал да се измъкнете от проблемите в миналото. Все още търсите начин да му се отплатите.

Мустаци в средната третина на чашата

Мустаците в средата на чашата и наляво от мястото на пиене указват липса на сила или мотивация. Нещо ви е изкарало от релсите и все още се възстановявате от това. Вашите задължения са „на изчакване“, защото не сте готови да се справите с тях.

Когато видите мустаци в средната третина на чашата и надясно от мястото, където устните са докосвали, това може да бъде знак, че сте влюбени или че някой ви харесва много. Често мислите за този човек и си представяте как би реагирал/ла, ако го/я поканите на кафе или напитка.

Мустаци в третата третина на чашата

Ако мустаците са се появили по-близо до върха на чашата и наляво от мястото на пиене, това е знак, че трябва да бъдете нащрек. Някой е раздразнен от вашия успех, защото ви вижда като заплаха. Той/тя няма да се поколебае да ви дискредитира напълно.

Мустаците по-близо до върха на чашата и надясно от мястото на пиене предсказват изненада. Възможно е някой да ви очарова с определен жест. Вероятно става въпрос за човек, от който никога не бихте очаквали нещо такова.

Мустаци в отпечатъка от пръста за желание

По-рано споменахме, че от отпечатъка на пръста в утайката от кафе може да се разбере дали някои желания ще се сбъднат. За да бъде отговорът ясен, трябва да обърнете внимание на това с кой пръст притискате желанието си в чашата.

  • Ако сте пожелали нещо, свързано със семейните отношения или отношенията с деца, тогава в чашата оставяте отпечатък от палеца. Мустаците в отпечатъка на палеца предсказват сбъдване на желанието в близко бъдеще.
  • С показалеца се притискат желания, свързани с работата или кариерата. Ако сте видели мустаци в отпечатъка на показалеца, това може да бъде знак, че желанието ви ще се сбъдне, ако приемете чужда помощ.
  • Желанията, свързани със сексуалния живот, се притискат в чашата с средния пръст. Мустаците в отпечатъка на средния пръст са ясен знак, че вашето желание скоро може да стане реалност.
  • Ако вашето желание е свързано с емоции и конкретно с любов, в чашата трябва да оставите отпечатък от безименния пръст. Ако сте видели мустаци в отпечатъка на безименния пръст, това за съжаление не предсказва сбъдване на желанието.
  • За желанията, свързани със здравето ви или здравето на близък човек, в чашата се оставя отпечатък от кутрето. Ако сте видели мустаци в отпечатъка на кутрето, това е знак, че има много малки шансове желанието ви да се сбъдне.

Алтернативно тълкуване на мустаците в чашата за кафе

Съществува още един начин да разберете символиката на формите, които сте видели в чашата. Това тълкуване се базира на цвета на фигурите в чашата, които могат да бъдат черни т.е. запълнени или бели т.е. празни. Ако мустаците, които сте видели в чашата, не са били напълно черни или съвсем бели, се тълкува цветът, който преобладава.

Значение на черните мустаци

Черните мустаци в остатъците от кафе в чашата ви съветват да не се съмнявате в своята сила. Вие сте много интелигентен и трудолюбив човек и успехът ви е предопределен. На пътя към постигането на вашите цели може да ви препречи само липсата на самочувствие.

Значение на белите мустаци

Белите мустаци в утайката от кафе в чашата показват, че можете да разрешите някакъв проблем с помощта на влиятелен мъж. Това може да бъде вашият партньор, приятел или познат.